Reacties voor: ‘Apple overweegt volgend jaar een nog duurdere iPhone Ultra, naast de Pro-modellen’

Brengt Apple volgend jaar naast de iPhone 16 Pro en iPhone 16 Pro Max ook nog een iPhone 16 Ultra uit? Er wordt al langer gespeculeerd over een Ultra iPhone, maar dan als vervanger van de grote Pro Max. Maar nu lijkt het erop dat dit model er simpelweg bij komt als een duurder alternatief.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 23 reacties

  1. Apple, kiest er dus zelf voor om het kaf van het koren te scheiden.

  2. Ze kunnen niet achter blijven op Samsung 😂

  3. Dan begint de Ultra bij €2000 ?! #WTH

  4. Zorg voor later. Maar Apple kennende zal het wel loslopen. Ik heb mensen vaker gehoord. Eerst paniek, maar als het eenmaal in de winkel light koopt men het toch wel.

  5. De line-up wordt te verwarrend met teveel keuzes aan toestellen en opties per toestel. Dit zie je ook terug bij de MacBooks. Ik heb een nieuwe macbook om die redenen tot op heden uitgesteld (keuzestress). Ik ben trouwens benieuwd of Apple de prijzen in Europa ook weer gaat verlagen nu de Dollar 12% heeft ingeleverd op de Euro ten opzichten van vorig jaar

  6. Blijf het jammer vinden dat de mini voorlopig of misschien helemaal niet meer terugkomt.

  7. @Mixertje: ja, dat vind ik ook! Als er aan de line up aan de highend zijde een iPhone wordt toegevoegd, dan ook graag een nieuwe iPhone mini erbij aan de lowend zijde 😀

  8. Origineel geplaatst door peter
    @[Mixertje](#comment-897705):

    ja, dat vind ik ook! Als er aan de line up aan de highend zijde een iPhone wordt toegevoegd, dan ook graag een nieuwe iPhone mini erbij aan de lowend zijde 😀

    Waarschijnlijk is low-end minder interessant voor Apple qua marges (en doelgroep?), en dat er Android toestellen zijn die wellicht beter presteren [geen ervaring met Android].

  9. Ik zou graag de Ultra versie aanschaffen als die er zou komen maar dan hoop ik wel dat de oplaadpoort erin blijft. Anders moet ik ook nog een nieuwe hoofdtelefoon aanschaffen met een goede interne DAC. Ik werk nu met een externe DAC en een bedrade hoofdtelefoon want de DAC in de iPhone zelf is betreurend slecht te noemen. Maar ja, ik ben dan ook een audiofiel en dat zijn er velen niet dus zou het wel snappen als ze de poort weg laten. Wordt dan nóg harder sparen🙄😉.

  10. Als ze nu gewoon elk jaar twee modellen uitbrengen, een grote en een kleine… Dan wordt het voor de consument veel eenvoudiger om te kiezen en het zal ook ietsje goedkoper worden…Als je maar twee modellen in de lucht hoeft te houden dan kun je die ook iets voordeliger laten produceren, logistiek is het eenvoudiger, after sales en service parts worden overzichtelijker en voordeliger… Voor iedereen beter!

  11. Tjah waarom niet? Zat mensen die willen showen met Iphone. Die halen het duurste model echt wel.

  12. Origineel geplaatst door Nick Seamore
    Ik zou graag de Ultra versie aanschaffen als die er zou komen maar dan hoop ik wel dat de oplaadpoort erin blijft. Anders moet ik ook nog een nieuwe hoofdtelefoon aanschaffen met een goede interne DAC. Ik werk nu met een externe DAC en een bedrade hoofdtelefoon want de DAC in de iPhone zelf is betreurend slecht te noemen. Maar ja, ik ben dan ook een audiofiel en dat zijn er velen niet dus zou het wel snappen als ze de poort weg laten. Wordt dan nóg harder sparen 🙄😉.

    Dat mag niet er in blijven. Is in de EU bepaald. Dus dat zal sowieso niet gebeuren. Of bedoel je überhaupt een poort?

  13. iPhone die naar verwachting duurder wordt, is pleonasme

  14. Ik en met mij vele anderen riepen ook dat we nog wel doorgingen met onze ouwe iPhone in september… Type ik nu met mijn 14 pro max 🙃😆

  15. @Sjakie: Helemaal mee eens, wellicht nog als derde een grotere iPhone SE en je krijgt volgens mij een grotere groep mensen over de streep.

  16. En toch koop ik hem. De restwaarde doet een hoop.

  17. Ik lees hier veel dat men het zo moeilijk is om te kiezen maar ik zie daar het probleem niet van. Van ieder ander product zijn ontelbare verschillende varianten hebben jullie daar ook problemen mee? Keuzestress? Probleem ligt dan meer bij de mensen die het zo moeilijk vinden om het voor hun juiste model te kiezen naar mijn mening.

  18. @Nick Seamore: Goh wat had je gebaald toen ze besloten om in 2016 de jack plug weg te laten. . Apple is in dat op zich een eigen gereid merk, om de oplaad poort weg te laten zodat men gedwongen wordt alles volledig draadloos te doen.

  19. Graveer er dan gelijk Caviar in….

  20. @Michel: Tja zit ik nog met mijn perfect werkende 13 pro max, welke nog prima straks na september mee kan (en niet vervangen wordt).

  21. Nou ik hoop dat ze met een betere naam komen als Ultra want hoe vaker ik Ultra zeg hoe meer ik het associeer met een eventuele nieuwe new kids film. New kids ultra.

    Ff zonder dollen ik vindt ultra gewoon echt niet bekken. Vindt het een stomme naam voor een product als IPhone. Een chip die benaming te geven, helemaal mee eens, maar om nu een iPhone zo te noemen vind ik niets.

  22. Ik doe nog een extra jaartje met de 13 Pro en ga waarschijnlijk voor de 16 Ultra Mega Max SuperPro

  23. Aangezien Apple al jaren niet meer innovatief is moeten ze toch iets om de aandeelhouders tevreden te houden. Eigenlijk moeten ze weer eens vreselijk onderuit gaan zodat het bedrijf weer terug gaat naar waar ze goed in waren.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.