Reacties voor: iPhone snelstgroeiende zakelijke smartphone in Nederland

iPhone stijgt snel als zakelijke smartphone in Nederland. Met een marktaandeel van 25% is iPhone bijna BlackBerry voorbij, dat in Nederland sterk daalt.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. de iphone 4 hebben mijn medewerkers allemaal gekregen, de iphone 5 kost me helaas echt teveel om kado te geven, het is het mijnsziens ook niet waard gezien bedrijfsgebruik. de iphone 4 voldoet nog prima

  2. Er staat dat het marktaandeel afgelopen dagen met 56% is gestegen, terwijl er grafieken van september worden getoond…. que?

  3. In termen van lengte klopt het zeker!

  4. Bijna al mijn leraren hebben er een. Kunnen ze mensen mee afmelden, huiswerk opgeven of cijfers bekijken. Sommige doen er zelfs spelletjes op te spelen terwijl wij huiswerk aan het maken zijn 😛

  5. Samsung groeit van 2% naar 13,5% marktaandeel. Een groei van bijna 700%. De conclusie dat Apple het snelst groeit, klopt niet.

    Bovendien het onderzoek gaat naar smartphones die worden gekocht door bedrijven van 50 medewerkers of meer. En er zijn nog steeds (veel) bedrijven met minder dan 50 werknemers. Het werkelijk zakelijk gebruik kan dus anders liggen, maar is dus niet onderzocht.

  6. @Grimster: Dat moeten maanden zijn… nu aangepast!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.