iPhone SE 2022 specs

Reacties voor: 20+ specificaties van de iPhone SE 2022: op deze punten is ‘ie verbeterd

Hoe zit het met de specificaties van de iPhone SE 2022? In dit artikel kijken we naar alle specs van de nieuwe iPhone SE. We trekken de vergelijking met het vorige model.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Niet heel veel spannends qua vernieuwingen. En dat in 2 jaar tijd… betere camera en CPU, dat laatste was sowieso te verwachten. Oooh goody… 😳😴

  2. Wie de 2020 heeft moet geen 2022 kopen, lekker doorgaan met je 2020. Meer wat voor iemand met de iPhone 7 of ouder.
    ( de 8 zou ik ook nog niet weg doen voor deze)

  3. Zoek de 3 verschillen 😜

  4. Ik vraag mij af of de SE 2022 versie wel een succes gaat worden. Vergeet niet dat toen de SE 2020 versie op de markt kwam, de 12 mini er nog niet was. En nu is er ook nog eens de 13 mini. Het design van de SE is in mijn ogen dan ook hopeloos verouderd.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt met definitieve specificaties.

  6. @Rednose: vind ik ook, gebruikte mini kopen ik heb er 1 voor 400€ op de kop getikt ook nog 128 gb. Dan wil ik geen se voor ruim 500€

  7. Prima toestel met een kleine upgrade, prima voor mensen die nog bij het oude vertrouwde willen blijven, en niet het nieuwste van het nieuwste hoeven. Ook voor opkomende landen of ontwikkelende landen is dit een goed alternatief. Hiermee kan Apple aan alle behoeften voldoen, ook voor de kleinere beurs. En het meest recente zit op de SE. En aangezien er dit jaar geen mini meer komt, en een betaalbare iPhone zoekt, met een iets krachtigere chip, kleine camera update en 5G is de prijs ok. Voor mensen met een iPhone 7 is het een interessant toestel. Mensen met een SE 2020 is de upgrade te klein. Dit geeft ook aan dat met iOS 16 er toestellen kunnen afvallen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.