iPhone populairste kerstkado bij Generatie Y

Amerikaanse jongeren kiezen de komende feestdagen het liefst voor een iPhone. Ook gameconsoles, desktopcomputers, mp3-spelers en laptops zijn populair en dan het liefst van Nintendo, Apple of HP.

KerstboomPeanut Labs (wie?) deed een onderzoek onder 1.175 jongeren in de leeftijd van 13 tot 25 jaar. Daaruit bleek dat de iPhone bovenaan de verlanglijstjes staat. Jongeren zijn van plan dit jaar meer dan $300 te besteden aan mobiele apparaten en geven volgens Murtaza Hussain, CEO van Peanot Labs, aan welke trends in electronische gadgets eraan komen. Dat valt te lezen in een artikel op PC World.


“De keuzes die zij dit feestdagenseizoen maken hebben niet alleen invloed op de directe bestedingen, maar ook op de totale uitgaven van het hele gezin tijdens de feestdagen. Bedrijven als Apple, HP, Nintendo en Amazon staan dit jaar bovenaan het verlanglijstje van Generatie Y. Ze hopen onder de kerstboom een gameconsole, computer of mp3-speler te vinden. Ook desktop en laptopcomputers van Apple en HP zijn populair.

Kerst

Kerst: voor veel mensen de mooiste tijd van het jaar. Je kunt je huis gezellig maken met kerstverlichting met HomeKit of je kerstboom met een slimme stekker geschikt maken voor bediening op afstand. Ook hebben we apps voor kerstkaarten en diverse andere artikelen om de sfeer erin te brengen! Ook zonder geld uit te geven, want door je Memoji een kerstmuts te geven voel je je helemaal feestelijk. Liever lui op de bank? Met onze lijst met kerstfilms vind je bij elke streaming aanbieder een passend aanbod.

Kerst

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.