iPhone populairste kerstkado bij Generatie Y

Amerikaanse jongeren kiezen de komende feestdagen het liefst voor een iPhone. Ook gameconsoles, desktopcomputers, mp3-spelers en laptops zijn populair en dan het liefst van Nintendo, Apple of HP.

KerstboomPeanut Labs (wie?) deed een onderzoek onder 1.175 jongeren in de leeftijd van 13 tot 25 jaar. Daaruit bleek dat de iPhone bovenaan de verlanglijstjes staat. Jongeren zijn van plan dit jaar meer dan $300 te besteden aan mobiele apparaten en geven volgens Murtaza Hussain, CEO van Peanot Labs, aan welke trends in electronische gadgets eraan komen. Dat valt te lezen in een artikel op PC World.

“De keuzes die zij dit feestdagenseizoen maken hebben niet alleen invloed op de directe bestedingen, maar ook op de totale uitgaven van het hele gezin tijdens de feestdagen. Bedrijven als Apple, HP, Nintendo en Amazon staan dit jaar bovenaan het verlanglijstje van Generatie Y. Ze hopen onder de kerstboom een gameconsole, computer of mp3-speler te vinden. Ook desktop en laptopcomputers van Apple en HP zijn populair.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 december 2007, 10:32
Categorie iDevices
Onderwerpen feestdagen, jongeren, kerst, onderzoek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.