Jibe Audio introduceert Sound Machine voor iPhone

Jibe Audio heeft de Sound Machine voor de iPhone aangekondigd, een speakerdock die anders is dan andere. De kwaliteit is beter, voor het design werd een voormalig Apple-ontwerper ingeschakeld en de dock is helemaal toegesneden op de iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Jibe Sound MachineiPod Docks zijn er in vele soorten en maten, maar een iPhone Dock is nog steeds iets bijzonders. Nieuwkomer Jibe Audio is van plan om de eerste, luxe iPhone Dock te lanceren. Ze hebben daarvoor de hulp van voormalig Apple-ontwerper Robert Brunner en zijn bedrijf Ammunition Group ingeroepen. Uit deze samenwerking ontstond de Sound Machine, die eruit ziet alsof je een uitgeschakelde iMac op je bureau hebt staan.

De dock beschikt over een connector waarmee je de iPhone kunt opladen en kan ook muziek afspelen en synchroniseren. dat werkt ook via Bluetooth, dus als je de iPhone uit de dock haalt blijft de muziek toch als een speakerphone doorspelen. Op dezelfde manier kun je ook andere Bluetooth-apparaten aan de Sound Machine koppelen.

Het afspelen van DVD’s, internetradio en de flat-panel speakers maken het accessoire anders dan de doorsnee docks die je in de winkel ziet. Jibe Audio is gevestigd in San Francisco. Het wil nog niet zeggen wat de Sound Machine gaat kosten en wanneer het apparaat beschikbaar komt, maar “ergens in de eerste helft van 2008” zou het zover moeten zijn. Waarschijnlijk kun je ‘m in januari al eerder op de CES in Las Vegas zien.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 0:45
Categorieën Accessoires, iDevices
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.