Reacties voor: iPhone OS 3.1 beta 2 beschikbaar voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars kunnen vannacht iPhone OS 3.1 beta 2 downloaden. De nieuwe firmware is te vinden in Apple's iPhone Developer Center.
Jean-Paul Horn | iCulture.nl -

Reacties: 38 reacties

  1. Ik ben benieuwd 😀 hopelijk alle bugs er uit iig…

  2. Ik heb hem, booh er is van alles verandert zeg. Je kan nu zelfs de ipod via de airport afspelen.

    Nee geintje. Zou ik wel erg coole functie vinden.

    Ik wil ook graag 3.2 kan niet wachten meer….. 🙁

  3. Ik hoop vooral dat ze iets doen aan het leeglopen van de batterij. Ik moet mijn iPhone nu vrijwel dagelijks opladen. 
    Met 2.2 deed ik soms wel drie dagen op een laadbeurt. 

  4. Voornamelijk snelheid irriteer ik me behoorlijk aan. Hij is niet meer voorruit te branden na FW3.0.

  5. Ik hoop dat ze .ics nog beter integreren. Het accepteren van een afspraak verloopt bij mij niet zoals ik gehoopt had.

  6. Ik hoop dat m’n iPhone na deze update weer verbinding kan maken met Wi-Fi.

  7. Origineel geplaatst door Mark
    Ik hoop vooral dat ze iets doen aan het leeglopen van de batterij. Ik moet mijn iPhone nu vrijwel dagelijks opladen. 
    Met 2.2 deed ik soms wel drie dagen op een laadbeurt. 

    Toevallig een 2G? Ik had MMS aangezet via cydia en mijn batterij zag ik leeglopen. MMS nu uitgezet en nu is de batterijduur nagenoeg gelijk aan 2.2. Misschien een tip voor je?

  8. Sinds 3.0 is mijn 3G zoooo traaaaaggggg geworden. Vooral SMS-app duurt een eeuwigheid, meer mensen last van?

  9. nergens last van met deze beta op een 3gs.

  10. @Bart:
    Ik heb inderdaad MMS via Cydia aangezet, al heb ik het nooit echt werkend gekregen. Heb het nu verwijderd, ik hoop dat het verschil maakt. Bedankt voor de tip in ieder geval.

  11. Origineel geplaatst door Mark
    Ik hoop vooral dat ze iets doen aan het leeglopen van de batterij. Ik moet mijn iPhone nu vrijwel dagelijks opladen. 
    Met 2.2 deed ik soms wel drie dagen op een laadbeurt. 

    Euh, wat is daar anders aan dan? Als sinds ik deze 3G heb moet ik m elke dag aan de oplader hangen. Was overigens ook al zo met mijn vorige telefoon.

  12. Mooi. Apple neemt zijn product en klanten tenminste serieus. Ze stoppen gewoon niet en grote kans dat 4.0 er ook aan zit te komen. Elk een successor van het vorige systeem. Zo houdt Apple de gemeenschap levend. Mensen houden een sterker gevoel van de iPhone’s meerwaarde tov andere platforms.

  13. Origineel geplaatst door Olan
    Voornamelijk snelheid irriteer ik me behoorlijk aan. Hij is niet meer voorruit te branden na FW3.0.

    Hier hetzelfde probleem. Bijna alles reageert weer met een lag. Bijvoorbeeld het toetsenbord, de knip en plak functie, de contactenlijst, de iPod. Daarnaast reageren de app zelf ook veel trager. bijvoorbeeld de berichten app. Wat traag! Ook heb ik een probleem met het scherm in de Youtube app. Het scherm reageert daar bijna niet meer op aanrakingen om de bediening tevoorschijn te halen. Andere mensen hier ook last van?

    Ik hoop dat firmware 3.1 net zo snel wordt als 2.2.1 was!

  14. Waarom zit iedereen hier te kakelen over de huidige problemen. Ik dacht dat het de bedoeling was om reviews te schrijven over beta2. Bij mij staat ie erop en ik merk één raar ding. Hij heeft mijn APN instelling niet teruggezet na de backup? Tevens heb ik de indruk dat het verplaatsen van app in de edit-functie een stuk soepeler loopt.

  15. Origineel geplaatst door chocopinda
    iPhone Developer Center. Hoewel 3.0 nog maar kort beschikbaar is, is Apple alweer druk bezig met het uitrollen van nieuwe functies. Zodra we weten of er vernieuwingen zijn doorgevoerd in de

    hoe kom je op 3.2 het is 3.1 beta 2 dus nog geen definitieve 3.1

  16. Mooi, die gaan we dus ff downloaden en testen. Overigens merkte ik met beta 3.1 beta1 wel dat de opstart tijd van een 3G een stuk sneller is (onder de minuut).

  17. Ik merk dat het swipen tussen de schermen zeer traag is? Nu heb ik 5 schermen, dus niet te overdreven. Nog iemand last van?

  18. Hopelijk pakken ze het GPS probleem aan.
    Ik heb dus regelmatig geen bereik met de GPS.
    Navigon blijft maar zoeken…..
    Ook binnen Google Kaarten lukt het regelmatig niet, dus Apple, fix it please……….

  19. @Peter: Loop eens naar buiten 😉

    Dat je in de auto met Navigon slecht GPS bereik hebt kan ook liggen aan je warmtewerende voorruit . Vaak hebben deze ruiten een zogenaamd “GPS gat” wat meestal bij de binnenspiegel of aan de zijkant onderin zit.

  20. ik zit te wachten op jailbreak QuickPwn vn het dev-team,ik heb iphone 3g 3.0 hoop dat hij gauw komt weet iemand wanneer hij komt??.even iets anders sinds ik 3.0 heb doen sommige apps het niet meer vreemd,bijvoorbeeld het journaal,met 2.2.1 had ik geen last.en icar radio doet ook vreemd voortdurend aan het buffern??irritant.

  21. @Peter: ik vrees dat dat een hardware fix moet worden..

  22. @jeroen, waarom hardware fix? mijn gps deed het prima met 2.2 firmware en sinds de 3.0 niet…. kan je het onderbouwen?

  23. Ja ik noemde het 3.2 omdat de 2e beta is. Maar je hebt gelijk hoor. In iedergeval hoop ik het xnel op itunes aan te treffen. @dirk:

  24. tetheren zou niet meer werken

    http://www.macrumors.com/2009/07/15/iphone-3-1-beta-2-disables-unauthorized-atandt-tethering/

    geldt dat ook voor T-Mobile in NL? Iemand die het kan testen?

  25. Voor degene waarvan hun batterijen snel leeglopen…zet je push uit!

  26. @iFilip: Zelfde probleem hier..

    Dit zie ik graag vernaderen:

    1. Volledige openstelling van Bluetooth. (sowieso voor foto’s, visite kaarten, muziek, filmpjes)
    2. Hele besturing sneller maken (ook Swipen tussn schermen)
    3. Batterij percentage laten zien.
    4. persoonlijke achtergrond instellen.

    Maja zal wel weer niet komen.. 🙁

  27. Op MacRumors lees ik dat tethering voor AT&T weer wordt uitgeschakeld met deze update. Heeft iemand dit met T-Mobile ook al geprobeerd?

  28. @Mark:Mijn MBP moet ik ook ook dagelijks opladen, dus zo raar is dat niet.

  29. @movealistic:Kun je allemaal vergeten, misschien op de achtergrond na.

  30. Origineel geplaatst door Robin
    Op MacRumors lees ik dat tethering voor AT&T weer wordt uitgeschakeld met deze update. Heeft iemand dit met T-Mobile ook al geprobeerd?

    Jep ik, kan inderdaad melden dat Tethering niet meer werkt ook onder T-Mobile. Heb zojuist een 3G geupgrade waarop Tethering prima werkte, het profiel staat er nog in, maar het menupunt is verdwenen!

  31. @Pascal Dreissen: En opnieuw het profiel erin zitten mag waarschijnlijk niet baten 🙁

  32. Ook ik hoop vooral op een GPS fix. Sinds pakweg twee weken krijg ik bijna helemaal geen fix meer, alleen nog triangulation (fix via telefoonmasten). GPS zelf vind geen signaal meer (alleen vandaag lukte het weer een beetje). En nee, dat komt niet omdat ik niet de goeie knopjes aan of uit heb staan of achter beplakt glas zit. Er is gewoon echt iets mis met de software in combi met de hardware. Ga weldra ook meer eens een compleet herstel doen, maar alles bij elkaar, slecht werk van Apple.

  33. Bij mij loopt 3.0 uitstekend; GPS linken ook. Ik vraag mij af of de mensen met klachten een originele iPhone gebruiken of een gekraakte. Misschien is het een goed idee om deze info (vrijwillig) te (laten) vermelden bij de avatar?

  34. Met of zonder kraak geen gps fix sinds de 3.0 firmware.

    Check deze officiele apple thread: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2045075&start=150&tstart=0

    Er zijn jongens die hun iphone hebben kunnen omruilen. Apple weet wel degelijk dat er iets aan de hand is … maar ze willen het niet laten blijken.

  35. Hoe vinden jullie beta2 tot nu toe?
    Is het een verbetering over 3.0 zit te twijfelen of ik hem op mij 3gs moet installeren.vriend van mij is devevloper en ik kan hem dus zo installeren. ben benieuwd of de batterij er bij de 3gs op vooruit gaat.

  36. @marty
    Nou de GPS werkte verder helemaal prima. Maar sinds 3.0 is het zwaar Kl*te moet ik zeggen
    Denk dat Apple maar eens moet gaan kijken hoe ze dit oplossen.
    En als je het forum leest op de Apple site, weet je genoeg.
    Het lijkt dus echt een software probleem te zijn

  37. Origineel geplaatst door forrestgumpx
    Met of zonder kraak geen gps fix sinds de 3.0 firmware. Check deze officiele apple thread: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2045075&start=150&tstart=0Er zijn jongens die hun iphone hebben kunnen omruilen. Apple weet wel degelijk dat er iets aan de hand is … maar ze willen het niet laten blijken.

    In plaats van je energie te steken in schrijven en zeuren zou je ook je energie kunnen steken in het omruilen van iPhone, toch?

    Ik begrijp van alle negatieve verhalen helemaal niets. Mijn originele iPhone 3G werkt helemaal top!

    En dan moet je weten dat mijn iPhone ook nog eens uit de dood herrezen is na een onvrijwillige zwempartij. T-Mobile kon hem niet meer maken, alle waterindicatoren gaven waterschade aan. Dood als pier, einde verhaal….?

    Ik heb hem zelf opengemaakt a.d.h.v. een filmpje op YouTube, enige tijd te drogen gezet in de zon achter het raam en…. hij kwam weer tot leven!

    Het mute knopje heeft het niet overleefd. Later deed de home knop raar; heb hem opnieuw uitelkaar gehaald en verder laten drogen, de mute knop doet het nog steeds niet, voor de rest werkt alles weer.

    GPS ontvangst bij mij geen enkel probleem. Navigon werkt uistekend! Ik geloof al die zeurverhalen over iPhone problemen totaal niet. Allemaal gelul of het is eigen schuld dikke bult omdat ze hebben zitten rotzooien met kraken enzo.

  38. Ik geloof al die zeurverhalen over iPhone problemen totaal niet. Allemaal gelul of het is eigen schuld dikke bult omdat ze hebben zitten rotzooien met kraken enzo.

    “Zeuren” is jouw perceptie. En aangezien je nogal een egocentrische visie hebt, merk ik op uit je uit-de-dood-herrezen-iphone verhaal en het bovenstaande, zijn er wel degelijk mensen die GPS issues hebben na de 3.0 update. Je denkt te simpel, als het bij jou werkt hoeft het niet bij anderen goed te werken.

    en FYI, een jailbreak kan je heel makkelijk ongedaan maken, zonder enig spoor, alsof hij gloedje nieuw uit de doos komt. Allemaal software matig.

    Dus kom niet aan met de woorden “zeuren” “gelul”.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.