Reacties voor: iPhone-oordopjes krijgen steviger hardplastic 3,5 mm plug

Apple heeft de In-Ear headphones vervangen door een ander model, met hardplastic 3,5 mm plug. Het vorige model kreeg klachten omdat de siliconen/rubberachtige 3,5 mm plug losliet.

Reacties: 37 reacties

  1. Hmmm, hard plastic lijtk zo goedkoop..

  2. Ik gebruik ze toch niet…… Sennheiser doppers knallen keihard!!!

  3. Die van mij gaan altijd daar stuk, dus hard plastic lijkt me wel chill. En die schokjes lijken me juist wel grappig (als het maar bij milde schokjes blijft xD)

  4. Gewoon de Bose in-ear kopen, zijn maar 30euro duurder

  5. Stukken beter, die oude sloopte ik altijd. Het viel me al meteen op toen ik m’n 3GS binnen kreeg dat er andere plugjes op zaten. Maar mochten die huidige oordoppen kapot gaan dan koop ik oordoppen van Shure.

  6. Ze lijken eindelijk wakker geworden te zijn bij Apple. Ik heb drie jaar geleden al een keer een nieuwe gekregen voor mijn iPod; ze stuurden daar een UPS koerier voor. Voor een setje oordopjes dat 17 euro kost gaat dat uiteindelijk toch in de papieren lopen lijkt me..

  7. Ik vind ze ook niets, maar zit met m’n 2G nog vast aan deze oortjes (heb geen verlengstukje gekocht), nog even wachten op de 3GS en dan mogen ook bij mij de sennheiser in-ears weer de kast uit..

  8. Nu nog het zilverkleurige spul rondom de oordopjes zelf verbeteren, want deze gaan bij mij altijd stuk.. :S

  9. Mijn creative dopjes werken perfect. Is nog goedkoper ook. ๐Ÿ™‚

  10. Hoop dat Apple ook eens langere kabels uitbrengt voor de stekker..

  11. @Studentje:
    Zekrs… hele goede keuze!

  12. Bij mijn 3GS zat inderdaad een stevigere headset met een hardplastic plug, bij mijn 3G vorig jaar een rubber plugje.

  13. Origineel geplaatst door Sjaak
    Nu nog het zilverkleurige spul rondom de oordopjes zelf verbeteren, want deze gaan bij mij altijd stuk.. :S

    heb de nieuwe doppen maar ook daar binnen 3 dagen dat zachte randje rond de speaker dat al loslaat!

  14. Nou dat was wel ff nodig zeg dat ouwde rubbertje trok ik er al tijd van af na het verwijderen uit mijn iPod.

    Nu ik via mijn 3gs dat harde plastic plug ding heb lukt dat niet meer, maar mijn vinger glijd nu over het harde platic en hb ik totaal geen grip om mijn oordopjes te verwijderen. Nu ben ik bijna genoodzaakt om gewoon een ruk aan het snoertje te geven! Het is dan allemaal wel beter qwa bescherming en kapotheid zeg maar, maar dan zit ik. Niet te wachten dat ik er eigenlijk totaal geen grip meer op heb!

    En dan nog iets als ik mijn oordopje terug in mijn. iPhone wil stoppen gaat het ten eerste al wat stroever! En dan heb ik omdat ik dan wat meer kracht erop moeten zetten dat leuke ribbeltje !! Als je goed op die foto kijkt zie je dat de cilinder vormige plastic plugin ophoudt en daar dan komt er een rubber einde. Leuk en aardig maar dat veroorzaakt een ribbeltje, en als ik dan kracht zet om heb in me iPhone te krijgen hb ik gewoon PIJN! Aan me vingertoppen! Dat kan echt niet!!

    Dan kan je me een zeikerd noemen maar doe mij maar gewoon die ouwde! En dan doe ik er wel voorzichtig mee!

  15. Als je van muziek en een goed geluid houdt, laat je deze dopjes mooi opgerold in de doos liggen ๐Ÿ˜‰

  16. Blijven flut dopjes.. Geluid is rete slecht van die dingen.

  17. Origineel geplaatst door Request
    Hoop dat Apple ook eens langere kabels uitbrengt voor de stekker..

    Juist niet, je gebruikt ze toch meestal met een ipod of iphone als je onderweg bent. Dan wil ik juist geen meters kabel hebben.

  18. Laat ze eens een goeie bluetooth stereo headset maken…

  19. weet niet eens waar mijn originele doppen zijn….

    Shure’s rocken de pan uit!

  20. Heb beetje respect voor je muziek en gebruik een koptelefoon ๐Ÿ˜‰

  21. Shocking news!
    Ik gebruik de bijgeleverde headset, omdat het de enige doppen zijn die lang mee gaan. Als deze stuk zijn ga ik zeker de nieuwe kopen. Heerlijk om te dubbelklikken voor het volgende nummer, handig voor op de fiets.

  22. Ik heb een probleem met mijn oortjes voor de iPhone: de remote werkt wel als ik ze aansluit op mijn macbook maar niet als ik ze aansluit op mijn iPhone 3GS waarbij ze geleverd werden. De eerste paar dagen werkte alles nog prima maar nu plots niet meer. Iemand een oplossing?

  23. Zal wel vloeken in de kerk zijn maar de oordopjes van de Zune zijn toch de beste die ik ooit gehad heb. De standaard oordopjes van de iPhone zijn qua kwaliteit om te janken. Je kan niet bellen met die oordopjes van de Zune, maar dan houdt ik m’n iPhone wel ff aan het oor ๐Ÿ™‚

  24. Dat harde plastic is erg fijn, maar volgens mij is de kwaliteit voor de rest nog niet verbeterd. Na anderhalve week was het linker oordopje al opgeblazen. T-mobile zou nieuwe sturen, maar zoals te verwachten is bij dat bedrijf duurt dat langer dan mij beloofd is.

  25. OMG, @ gonny, je had de 3g en de 3gs nog ingepakt??!! Hehehe snel uitpakken dan maar ๐Ÿ˜‰

    @toppic. Beter bij mij gingen ze er achter elkaar aan

  26. Ik heb de in-ear’s hier, over de geluidskwaliteit wel tevreden, doen niet echt heel erg onder voor m’n shures die 2x zo duur waren.

    Over de overige kwaliteit zeker niet tevreden, heb inmiddels het 3e setje hier liggen. Eerste keer na 2 weken al een kabelbreuk, de 2e keer leek het alsof 1 van de 2 linker drivers ermee was gestopt, alleen de lage tonen kwamen nog door.

    Gelukkig heb ik ze bij een Premium Reseller gekocht, omruilen is dus zo gebeurd :).

    De laatste keer heb ik trouwens ook de nieuwe plug meegekregen, is iets van 2 weken geleden ๐Ÿ™‚

  27. Zo werken de volumeknoppen op de headset niet op de eerste generatie iPhone en iPhone 3G,

    dat is toch logisch :p iPhone & iPhone 3G support dat adertje nog niet. Die werden pas ingevoerd met de nieuwe nano

  28. Sorry maar ik vind de kwaliteit van de standaard oordopjes echt beneden alle peil. Doe er dan geen bij en maak de iPod/iPhone een paar tientjes goedkoper.

    Ik gebruik tot volle tevredenheid Q-Jays van Jays, echt helemaal geweldig!

  29. Origineel geplaatst door Studentje
    Gewoon de Bose in-ear kopen, zijn maar 30euro duurder

    Doe mij dan maar toch die van Shure ๐Ÿ˜‰

  30. Ik had een week na de release van de apple 3GS een iphone 3G gekocht. hierbij zaten die linkse oordopjes. binnen 2 dagen hoorde ik al een soort van gebonk of geruis uit me linkse oortje komen?? kan ik hier wat aan doen ? nieuwe vragen ofzo? komt uit belgie, is de moeite niet om daarheen te rijde

  31. “Zo werken de volumeknoppen op de headset niet op de eerste generatie iPhone en iPhone 3G””

    Is dit een productiefout of is dit gewoon zo, want bij mij werken die knoppen ook niet en ik zou het wel leuk vinden moesten die werken.

  32. bij mij is de plug nooit een groot probleem, maar het grijze rubberen randje om het oordopje van de standaard oortjes wel… die laten al dik snel los waardoor die dingen niet meer goed passen en zo je oor uitvallen, daar komt bij dat zodra dat randje weg is de bas ook minder goed tot zijn recht komt… bij mij staat de teller inmiddels ( ipod classic 2 jaar en sinds februari iPhone) op ruim 140 euro aan oordopjes:(

  33. Wel een stuk lelijker..

  34. Eigenlijk had ik verwacht dat met de Bluetooth ondersteuning wel allerlei extra aanbieders zouden komen met goede Bluetooth in-ear oortjes. Zar te denken aan Sony Bluetooth oortjes, weet alleen nu het type nr niet 1,2,3
    Zijn er ook bluetooth oortjes met mic. zodat je ze ook kan gebruiken om te bellen? Of werkt dat niet?
    Wie heeft er al ervaring met Bluetooth oortjes van goede kwaliteit en bellen?

  35. Ze kunnen net zo goed geen dopjes leveren, want ze zijn prut en blijven sowieso niet in mijn oren zitten, ik zweer ook bij mijn senheisers, bovendien wil ik niet dat afschuwelijke witte draadje hebben… 140 euro aan oordopjes ? dat krijg je als je telkens goedkope koopt, gewoon een keer 60 euro uitgeven en je doet er lang mee, bij normaal gebruik

  36. Toen ik mijn iphone kreeg in eind februari, werd verteld dat ik alleen met bluetooth headset van apple werkte. Kost 90 euro. Werkt niet super als je je iphone in je zak hebt. Maar dit ligt aan de telefoon. Op de parrot in de auto kan ik er ook mee bellen, werkt perfect!

  37. Ik loop al maanden rond met een “open en bloot” bekabeling aan het einde van mn snoertje… werkt perfect!:P

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.