Reacties voor: iPhone scoort het hoogst op gebruiksgemak onder Nederlandse smartphonegebruikers

De iPhone doet het goed in een Nederlands onderzoek naar smartphonegebruik. De iPhone wordt het hoogst beoordeeld op het gebied van gebruiksgemak, maar de algehele tevredenheid is wel wat gedaald ten opzichte van vorig jaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Wil het toch even aankaarten. Op nu.nl is de titel “‘Nederlanders minder tevreden over iPhone’ ” Kan me zo ergeren aan hun negatieve titels over apple en vaak positief over Samsung.

    OT: Zelf ben ik een tevreden gebruiker maar ik merk ook dat ook mijn telefoon nog vaak dingen doet waarvan ik denk: Hoezo doe je dit? Zoals wifi die wel verbonden is maar het bovenin niet laat zien. Of het dan aan Apple ligt is een andere zaak maar bijna iedereen concludeerd dat als eerste.

    Ook de Apple tv2 heeft vaak onverklaarbare dingen. Uiteindelijk denk ik dat Apple aan het langste eind trekt en vanzelf weer meer klanten tevreden stelt.

  2. @justin w: Dat wilde ik net zeggen.
    NU.nl schrijft toch iets anders.

  3. Wij van wc eend..
    Welke moet ik geloven? Anyway, t kan me bommen, zolang jij en ik tevreden zijn over je eigen smartphone.

  4. Komt doordat in Nederland veel mensen een iPhone 4s hebben en ja die werkt niet goed

  5. @justin w: Als je Nujij.nl leest, zie je dat velen daar toch anders denken over hoe ze Apple schrijven.

    Los daarvan, qua nieuws is de daling van tevredenheid een veel betere insteek dan de keuze voor dat de iPhone opnieuw het beste wordt gewaardeerd. Die daling is namelijk meer opvallend – meer nieuwswaardig dus. Ik snap de keuze van Nu.nl dus wel.

    On-topic: ik vind de iPhone 6/6s de minste qua vormgeving na de 3G/3GS. De daling kan ik dus wel begrijpen. Behalve dat mijn 5S nog steeds prima functioneert is dat een belangrijke reden om niet te upgraden.

  6. Tja, 1% verschil met tevredenheid van Samsung-gebruikers (=90%). Terwijl die in een stijgende curve zitten en Apple in een dalende…

  7. Origineel geplaatst door jo
    Komt doordat in Nederland veel mensen een iPhone 4s hebben en ja die werkt niet goed

    Ik denk dat je deels gelijk hebt. De grootste groep zag/zie je altijd met een iPhone 4 of 4S lopen, die toestellen zijn nu 5,5 en 4,5 jaar oud. Op iOS 6/7 werkt laatst genoemde prima, versies hoger vallen zwaar tegen.

    Ik ben zelf zeer tevreden over iOS. Enige grote nadeel is dat ik het control center niet kan aanpassen (zonder jailbreak).

  8. Origineel geplaatst door justin w
    Wil het toch even aankaarten. Op nu.nl is de titel “‘Nederlanders minder tevreden over iPhone’ ” Kan me zo ergeren aan hun negatieve titels over apple en vaak positief over Samsung.OT: Zelf ben ik een tevreden gebruiker maar ik merk ook dat ook mijn telefoon nog vaak dingen doet waarvan ik denk: Hoezo doe je dit? Zoals wifi die wel verbonden is maar het bovenin niet laat zien. Of het dan aan Apple ligt is een andere zaak maar bijna iedereen concludeerd dat als eerste.Ook de Apple tv2 heeft vaak onverklaarbare dingen. Uiteindelijk denk ik dat Apple aan het langste eind trekt en vanzelf weer meer klanten tevreden stelt.

    Dat van NU.nl is zo herkenbaar. Niet alleen op die manier wekken ze irritatie op, ook de app en vooral het bekijken van videos is rete irritant. Mijn oplossing: App eraf en mn nieuws via andere media, zoals iculture en nos. 😉

  9. @victor: Dan kun je wel aan de gang blijven met het verwijderen van apps e.d. als het Apple-nieuws niet positief is. Bijvoorbeeld Tweakers.net

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.