Reacties voor: iPhone-gebruikers gamen meer dan andere smartphone-gebruikers

Games worden het meest opgestart op de iPhone. Maar liefst 64 procent van gebruikers zwengelde in de laatste maand een spelletje aan, op de voet gevolgd door weerapplicaties.
Bart Breij -

Reacties: 10 reacties

  1. ik ben eigenlijk juist bang om erop te gamen, ik MOET bereikbaar zijn en batterij gaat te snel leeg.

  2. 15 uur per maand? Dat vind ik echt weinig hoor.

  3. Niet erg gek! Het gaat heeerlijk!

  4. Kan aan mij liggen, maar ik mis tog wel één heeeele belangrijke categorie: Fotografie.

  5. @miicker: Ja inderdaad. Wanneer de iPhone 4 de meest gebruikte camera op Flickr is, zou je dat in deze grafieken terug moeten kunnen zien!

  6. @jitse
    Vind het anders behoorlijk veel! Game ook wel eens op de iPhone… Maar meer ff de verloren minuten of ff onderweg! Maar ga echt niet uren hard gamen… Jij blijkbaar wel! Echte games speel ik bijv echt niet op die gare touchscreen! Wel leuk voor doodle jump of flight control of wat ook

  7. Haha, ik ben dus niet de enige die tiny tower heeft gevonden 🙂

  8. Volgens mij vrij duidelijk, want de kids (14 t/m 20) gamen en in mijn omgeving lopen deze jongens met een abonnement om maar een iphone te kunnen hebben. Kijk ik naar de volwassenen (vanaf 20 dus) dan zie ik met name android telefoons. Ik heb eens goed alle reviews en onafhankelijke vergelijkingsites bekeken en ik ruil mijn iphone in voor een galaxy s2. Ik ben tevreden over de werking van een iphone, maar het laden van internetpagina’s gaat met de galaxy 2x sneller.

  9. Ik heb een android toestel dan daar speel ik idd eigenlijk alleen maar Angry birds op meer niet, Maar op me ipod touch game ik ook niet luister er alleen muziek mee misschien als ik een Iphone had wel.

  10. Mijn iPod Touch 4G 32GB heb ik geen muziek op alleen Apps(Helemaal vol) en me HTC gebruik ik om te bellen en internetten omdat games van de AppStore beter Ijn dan Android market

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.