Reacties voor: iPhone Dev Team stopt ermee (en andere 1 april-grappen)

Het iPhone Dev Team stopt ermee en heeft alle rechten verkocht aan een onbekende derde partij. Het was een van de betere 1 april iPhone-grappen die vandaag voorbijkwamen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 10 reacties

  1. “Превед” betekent niet “prefab”, maar is een slang-spelling van “Привет”, hetgeen “Gegroet” betekent.

  2. Hi Jacqueline (als ik je naam goed spel): aha, dat is het. Maar wat bedoelt ‘ie er dan mee?

  3. Nog eentje: Apple heeft het Iridium-satellietnetwerk gekocht en gaat de iPhone niet alleen uitbreiden met 3G, maar ook satelliet-telefonie.

  4. En nog eentje: Apple heeft plannen om een iPhone Enterprise Server te ontwikkelen.

  5. Voorlopig de laatste: Apple gaat samen met Nokia de volgende generatie iPhone ontwikkelen. Er zit HSDPA op, NAVTEQ-kaarten, een 7 megapixel camera en natuurlijk een mp3-speler met Nokia’s Flair Loop audio-software.

  6. En op http://idoctorblog.blogspot.com/2008/04/iphone-20-firmware-finally-here-well.html nog 1tje: iPhone 2.0 firmware finally here……

  7. Oja, de iPhone Enterprise Infrastructure Server (afgekort iPEnIS), daar heb ik wel van gehoord ja! :-p leukste dag van het jaar weer hè…

  8. Onder aan de DevTeam site, staan ook 3 links, 1 link gaat naar wikee.iphwn.org, hun site die dus nog wel online is. En de twee andere links met een X werken niet, misschien worden deze later deze dag of week links naar de pwnage tool, of zoiets.

  9. Ook de website MacThemes doet er vrolijk aan mee volgens mij. Sinds gister is ook de voorpagina van hun website vervangen door een vrolijke “cease and desist” brief. Blijkbaar moet deze brief afkomstig zijn van Apple zelf die ze gedwongen heeft om er per direct mee te kappen omdat het bepaalde rechten zou schenden.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.