Reacties voor: iPhone-applicatie Remote ook geschikt als toetsenbord voor Apple TV

De applicatie Remote, verkrijgbaar via de App Store, blijkt ook te gebruiken als toetsenbord voor de Apple TV. Het QWERTY-toetsenbord op de iPhone is gemakkelijker in gebruik dan het ABC-toetsenbord op het tv-scherm.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Kan ik die remote ook met windows gebruiken of moet ik een airport ofzo hebben staan?

  2. @Nick: Alleen een windows pc/mac met iTunes en een wifi netwerk heb je nodig

  3. Ik heb deze app ook gedownload en geinstalleerd op mijn eerste generatie iPhone met FM 2.0. Werkt echt fantastisch! Echter… mijn PC staat in de slaapkamer waardoor de muziek alleen in mijn slaapkamer is te beluisteren.

    Wat is nu de eenvoudigste manier om de muziek van mijn PC via mijn HiFi te laten spelen? (het liefst zonder kabels uiteraard)

  4. Ik heb remote en een appletv, echter heb ik niet de optie van het toetsenbord kunnen vinden, laat staan youtube besturing.
    Volgens mij kun je remote alleen gebruiken om audio en video content te selecteren.
    Als iemand een gouden tip heeft hoor ik dat graag!

  5. @Danny: Hier kan je dat mee doen

  6. @Danny via een draadloze zender is het mogelijk. Effe googlen dan kom je ze wel tegen. En anders toch echt aan de slag met kabeltjes…

  7. Danny,

    je kunt het beste AIrport Express kopen (kost zo 79 euro) en je kunt daarop versterker met luidsprekers of actieve luidsprekers koppelen. Dat werkt perfect. Ik adviseer je voor actieve speakers Audio Engine USA speakers (alls werkt met een stekker)

    On the topic – ik heb Remote applicatie met mijn Apple TV geprobeerd en het werkt prima – maar deze applicatie is nog niet af – je kunt niet je infrarood afstandsbediening mee (volledig) vervangen. Schakelen naar YouTube werkt niet via deze applicatie – maar als je komt op de invoer bij zoek veld van YouTube – dan ineens komt de invoerveld op de scherm van je iPod Touch / iPhone. Hopelijk komt Apple snel met complete versie.

  8. Een Airport Express!

    Remote vind ik btw heerlijk! MBP op het dressoir bij de hifi en ik lig op de bank! :p

  9. @Sasha
    Thanks voor je uitleg, dus eerst met de ir afstandsbediening naar youtube (of couchsurfer als je appletv gekraakt is) en dan krijg je een keyboard op de iPhone…..
    Great, vanavond gelijk proberen!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.