Reacties voor: ‘iPhone 8 Plus krijgt 5,8-inch scherm, drie nieuwe iPads in maart’

Apple gaat in 2017 een iPhone 8 met 5,8-inch gekromd scherm op de markt brengen. En begin van het jaar kunnen we al nieuwe iPads verwachten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 12 reacties

  1. Vooral die laatste iPad pro 12,9 voorspellingen zijn gewaagd!

  2. Vreemd, je zou denken dat de home knop zou verdwijnen. Is toch een stuk mooier. Maar we kennen Apple, eerst dit en pas over 2 jaar zonder home knop.

  3. Laat maar komen!!

  4. Het lijkt zo’n mooie verandering en high tech. Samsung achterna gaan, zonder zich te onderscheiden. Een bezel is belangrijk voor de bescherming en functionaliteit van de telefoon. Als een iPhone valt op de zijkant, geeft de bezel bescherming. De bereikbaarheid wordt lastiger. Als je de iPhone in de hand houdt, dan druk je niet per ongeluk op het scherm. Ook zijn vele hoesjes niet meer bruikbaar.
    Ik zeg #behouddebezel

  5. Een gerucht waar ik blij van word! Een randloze iPhone spreekt mij wel aan. Maar, waar plaats Apple dan de ear-speaker, licht/proximitysensor en de front facing camera? Iemand een idee?

  6. Apple a.u.b niet mee gaan met die gebogen schermen, dit is zo onzin.
    Het voegt niet eens iets toe en het zit in de weg, aangezien je telefoon vast pakt raak je regelmatig zijkant terwijl je het niet wil.

  7. Ik wist wel dat ik de iPhone 7 moest overslaan.

  8. Zie het al weer, lelijk rond. Dus SE blijft nog wel weer even. Jongens wat is er bij het Apple design team aan de hand? Er blijven maar lelijke nieuwe ontwerpen komen, behalve het iOS. Als je iOS op andere phones kon zetten dan wist ik het wel als mijn SE het zou begeven.

  9. Grappig. Eerst loopt iedereen te mopperen dat de iPhone te grote bezels heeft. Nu gaat iedereen weer zeuren dat de iPhone 8 waarschijnlijk geen bezels heeft, en dat dat onhandig is…

  10. Origineel geplaatst door Alex
    Grappig. Eerst loopt iedereen te mopperen dat de iPhone te grote bezels heeft. Nu gaat iedereen weer zeuren dat de iPhone 8 waarschijnlijk geen bezels heeft, en dat dat onhandig is…

    Je moet je gebruik van twee maal ‘iedereen’ dan ook aanpassen in ‘sommigen’. En die 2 groepen ‘sommigen’ zullen elkaar niet overlappen.

  11. Euhm slaan we niet een model over ? 7s?

  12. Origineel geplaatst door MadhouseNL
    Euhm slaan we niet een model over ? 7s?

    Nee, aangezien het een compleet nieuw model wordt en geen verbeterde S-versie van de 7. Die gaan ze nooit en te nimmer 7s noemen. Ik ben overigens wel benieuwd hoe ze het straks met de naamgeving gaan doen als er 1x in de 3 jaar een nieuw model verschijnt. Iets van 8 > 8s > 8se ??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.