Reacties voor: ‘iPhone 7 stevent af op verkooprecord dankzij veel oudere modellen’

Gaat de iPhone 7 verkooprecords breken of niet? Kijkent naar de statistieken laat zien dat één op de vier mensen in september 2016 een toestel van twee jaar of ouder heeft, waardoor veel mensen een upgrade zouden overwegen.

Reacties: 15 reacties

  1. Waarschijnlijk ook aangewakkerd doordat de 4S en 5 waarschijnlijk wel geen iOS10 zullen krijgen.

  2. Nou, ik ben iPhone gebruiker van het eerste moment, ik heb toen der tijd de eerste iPhone naar Nederland laten overkomen omdat ik hem zo vet vond. Ik update elke 2 jaar maar ik laat dit jaar wel schieten als de geruchten kloppen.

  3. Een beetje kul verhaal, bij elke nieuwe telefoon die uit komt, zijn er mensen die een toestel hebben van 2 jaar oud. Of Apple nieuwe omzet records haalt, moeten we nog maar eens afwachten. Zeker als de vernieuwingen uitblijven en het model zo goed als ongewijzigd is/blijft.

    P.S.
    Het zou zo maar eens kunnen dat mensen wachten tot volgend jaar in de hoop op iets bijzonders ivm 10 jaar iPhone 😉

  4. Origineel geplaatst door PP
    Waarschijnlijk ook aangewakkerd doordat de 4S en 5 waarschijnlijk wel geen iOS10 zullen krijgen.

    Die zullen eerder een iPhone 5SE overwegen lijkt mij. Als je nu nog steeds een 4S of een 5 hebt is dan wellicht omdat je niet een groter scherm wil. Een iPhone 7 is dan niet een logische stap, dan zouden ze namelijk vorig jaar wel de 6S hebben gekocht of de 6 een jaar daarvoor. Als iemand nu nog op de 4S of 5/S zit, dan lijkt het me juist logischer dat die persoon dan de SE overweegt en niet de 7.

  5. Ik ga zelf wachten op de volgende iPhone.
    Ik wil een iPhone waarvan ik echt kan zeggen dat het de beste telefoon is. Als de geruchten kloppen over de iPhone 7, wordt het een kleine, maar door het missen van de audio-poort, juist onhandigere update. Ik zie geen reden om mijn iPhone 6 te upgraden. Heel misschien alleen als de nieuwe camera minstens net zo goed is als die van de Samsung Galaxy S7.

  6. iPhone 6 gaat nog als een speer, misschien sla ik de 7 juist een keertje over. Die arme drommels bij Apple weten niet meer wat ze moeten verzinnen.

  7. Origineel geplaatst door JK
    iPhone 6 gaat nog als een speer, misschien sla ik de 7 juist een keertje over. Die arme drommels bij Apple weten niet meer wat ze moeten verzinnen.

    helemaal mee eens!

  8. Kleine update of niet, ik heb nu een iPhone 5s en in september is de iPhone 7 de beste en nieuwste iPhone die ik kan halen.. Dus snap de voorspellingen wel. Ben bang dat ik eraan mee ga doen. Of toch een iPhone 6s v marktplaats..

  9. @ASN: Ik heb nu nog steeds een 5 en dat is niet omdat ik geen groter scherm wil.. Sommige mensen hebben nu eenmaal niet het budget om ieder jaar een nieuwe smartphone te kopen van 800€… Als ik een iPhone koop dan moet die een hele tijd meegaan!

  10. Origineel geplaatst door JK
    iPhone 6 gaat nog als een speer, misschien sla ik de 7 juist een keertje over. Die arme drommels bij Apple weten niet meer wat ze moeten verzinnen.

    Ook ik denk er bijzonder hard over na om over te slaan.
    Niet omdat volgend jaar bla bla bla, maar omdat Apple in het bijzonder, niet veel nieuws biedt.

  11. @ASN: klopt, en dan kan ik dit hoesje blijven gebruiken.
    Van mij hoeft de phone niet te zien zijn door een ander, geld ook voor’t appeltje

  12. Persoonlijk hoop ik dat de iPhone7 (mits de geruchten kloppen) hard gaat floppen qua verkopen, Apple flink schrikt (misschien zijn ze nogal laks geworden, kijkende naar de geruchten dat er vrijwel niks nieuws komt… En laten we wel wezen, de afgelopen jaren klopten ongeveer alle geruchten wel) en dan eindelijk weer eens z’n beste beentje voor zet. Wordt zelf een beetje moe van Apple, begint ook steeds meer op uitmelken te lijken van het merk dan dat ze nog echt kwaliteit proberen te verhogen.

  13. Waarom zou ik mijn iphone 6 plus vervangen? voor t eerst sinds de iphone 3 ga ik na 2 jaar geen geen nieuwe iphone kopen.

    En ik denk dat er meer mensen zijn als mij..

  14. @J:

    Helemaal mee eens!!!

  15. @Jack023:
    Persoonlijk hoop ik dat de iPhone7 (mits de geruchten kloppen) hard gaat floppen qua verkopen, Apple flink schrikt (misschien zijn ze nogal laks geworden, kijkende naar de geruchten dat er vrijwel niks nieuws komt… En laten we wel wezen, de afgelopen jaren klopten ongeveer alle geruchten wel) en dan eindelijk weer eens z’n beste beentje voor zet. Wordt zelf een beetje moe van Apple, begint ook steeds meer op uitmelken te lijken van het merk dan dat ze nog echt kwaliteit proberen te verhogen.

    Helemaal mee eens!!!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.