Reacties voor: Maak van je oude toestel een iPhone 6s mini in roségoud

Wil je een iPhone 6s mini in roségoud? Dan zul je je iPhone 5s moeten voorzien van een speciale case. In China circuleren al foto's van dergelijke cases.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 17 reacties

  1. Cool, maar dit is geen gewoon hoesje. Het is een complete ombouw van de casing in 6s stijl.
    Heel wat werk dus om de oude ingewanden om te bouwen naar de nieuwe casing.
    De prijs valt wel mee, rond de 28 euro.
    Maar als je dat dan hebt omgebouwd, dan vind je nergens een hoesje dat mooi om deze omgebouwde telefoon past, want die zijn er dus niet.

  2. Iemand een idee waar ik dit gedaan kan krijgen?

  3. Dit is echt super gaaf! Ik heb de achterkant van mijn iPhone 5S vervangen door een iPhone 6 achterkant. Je kunt ze gewoon in Nederland bestellen.

  4. Waar kun je het kopen?

  5. Origineel geplaatst door jaskonl
    Waar kun je het kopen?

    Hot Metal Middle Frame Battery Cover for iPhone 5s like 6s mini,Back Housing Cover For iPhone 5s Rose Gold Color like iPhone 6s [Link]
    Enige ervaring met vervangen onderdelen 5s is een pre

  6. Kan ze niet vinden via Google 😕

  7. iets als dit?

  8. @jaskonl: Tegenwoordig heb je die achterkanten compleet met speaker , volumebuttons powerbutton muteknop zodat je niet echt veel priel werk heb.. En dus vrij snel ken overbouwen.

  9. Als je het gewoon geduldig doet dan is het ook relatief eenvoudig, ik had zelf ook totaal geen ervaring, maar het lukte prima. Zorg voor goed gereedschap en leg alles in volgorde op genummerde blaadjes.

  10. Er zijn veel meer opties zoals.

  11. De behuizing van de iPhone 5s is toch echt veel mooier.

  12. Wel leuk, zit te denken om als verrassing de 5s van mijn vrouw om te bouwen. Zie alleen die op ali-expres zonder het apple logo, maar je zie dat ze het logo weg hebben ge-photoshopped ook zie je aan de binnenkant een stukje gesmolten metaal zitten voor het logo… iemand al ervaring of een besteld? Zou wel graag willen weten of het apple logo er inderdaad op zit, geeft het toch net even iets extra’s 🙂

  13. Origineel geplaatst door Myper
    Wel leuk, zit te denken om als verrassing de 5s van mijn vrouw om te bouwen. Zie alleen die op ali-expres zonder het apple logo, maar je zie dat ze het logo weg hebben ge-photoshopped ook zie je aan de binnenkant een stukje gesmolten metaal zitten voor het logo… iemand al ervaring of een besteld? Zou wel graag willen weten of het apple logo er inderdaad op zit, geeft het toch net even iets extra’s 🙂

    99% zeker mét logo, idd weg gephotoshopt.

  14. Waar kan ik een achterkant kopen in rosé goud ?

  15. Aan de volumeknoppen te zien is dit wel een hoesje.
    Heb mijn 5s een paar weken laten denken dat ie een 6mini is dmv achterkant ombouwen. Is een heel gepriegel, dus daar moet je handigheid en geduld voor hebben. Uiteindelijk gisteren weer teruggebouwd. Je hebt eigenlijk 2 problemen als je deze ombouw doet:
    1) Je iPhone past niet meer in je op maat gemaakte accessoires, ook niet in 5c modellen. De afmetingen zijn anders en uniek.
    2) Het is geen Apple kwaliteit. En dat zegt wat. Het ziet er niet perfect uit en is niet heel mooi afgewerkt, dus iedere kenner die hem van dichtbij bekijkt en vasthoudt, ziet en voelt meteen dat het nep is.

    Het is ook gemaakt van een zachter type aluminium, waardoor het vrij makkelijk deuken oploopt. Vooral aan de onderzijde bij de speaker gaatjes.
    Bij de plastic delen en de volumeknoppen ging die bij mij buigen(bendgate😂)

  16. Zag mijn iPhone 6 Plus er maar uit zoals m’n vorige iPhone 5S dat is verreweg het mooiste design van alle iPhone’s geweest.

  17. Origineel geplaatst door danÌ: …
    2) Het is geen Apple kwaliteit. En dat zegt wat. Het ziet er niet perfect uit en is niet heel mooi afgewerkt, dus iedere kenner die hem van dichtbij bekijkt en vasthoudt, ziet en voelt meteen dat het nep is…

    Welaan, een niet-Apple adept of freak zal het wrsch niet zo boeien. Hooguit zal deze persoon een kreet slaken als ‘wat leuk, mooi (of niet)’. Echter de wel-Apple freaks en kenners zitten hier (iCulture) en weten bij deze dus en zien op afstand dat het nep is…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.