Martin-Hajek-iPhone-6c

Concept: Ben jij tevreden als Apple morgen deze iPhone 6c onthult?

Nederlandse ontwerper Martin Hajek ontwierp een iPhone 6c. Niet in kekke kleurtjes, maar als een kleine uitvoering van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Martin-Hajek-iPhone-6c

Op de valreep laat een ontwerper zijn visie op de iPhone 6c zien. Zou jij de kleinere iPhone overwegen als Apple dit toestel morgen tijdens het Apple Event aankondigt en hij er zo uitziet?

Het is nog even de vraag of Apple een 4-inch iPhone aankondigt, maar daar heeft Nederlandse ontwerper Martin Hajek geen boodschap aan. Voorafgaand aan het Apple Event op 9 september zette hij eigenhandig een iPhone 6c in elkaar en combineerde dit voor het gemak ook maar met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus.

Kleine broertje van de 6s
Het ontwerp is duidelijk gebaseerd op de iPhone 6, wat met het oog op de gelekte behuizing van de iPhone 6s geen gekke gedachte is. Het felgekleurde uiterlijk van de iPhone 5c laat Martin in ieder geval achterwege, waardoor zijn iPhone 6c vooral gewoon een kleinere iPhone 6s is. Als je ze zo naast elkaar ziet liggen, ziet het kleine broertje van de iPhone 6s er niet verkeerd uit.

Martin-Hajek-iPhone-6c
Martin-Hajek-iPhone-6c

Volgens de meest recente geruchten wordt de iPhone 6c pas in november uitgebracht, wat zou betekenen dat we de kleinere iPhone morgen niet te zien krijgen. Hoesjesmakers wachten daar echter niet op en zijn al begonnen met het maken van accessoires.

Apple TV concept
Alle foto’s van Martin Hajeks iPhone 6c zijn te zien op zijn website. Daar kun je ook de conceptfoto’s vinden van zijn blik op de Apple TV.

Martin-Hajek-iPhone-6c

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 september 2015, 9:57
Categorie Achtergrond
Onderwerpen concept, iPhone 6c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.