iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 september 2015

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 7 september? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logo
Vandaag is uiteraard het begin van de week van het Apple Event, en bij iCulture zijn de voorbereidingen voor dit evenement al in volle gang. Hoog tijd dus om naast het dagelijkse nieuws al vooruit te blikken op wat voor moois er ons allemaal te wachten staat. We zetten onze artikelen van vandaag voor je op een rijtje in de iCulture Vandaag.

Tips, uitleg en opinie

Nieuws

Accessoires

Apps

  • Morgen verschijnt er een grote update voor Minecraft: Pocket Edition. Dit kun je verwachten.
  • Met Dvel kun je anderen laten helpen bij het maken van alledaagse keuzes.

iCulture Deals

Meer vandaag

Wunderlist iPhone taak met deadline Deze apps en updates waren te leuk om te laten schieten.

  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Wunderlist voegt Emoji’s toe, verandert het uiterlijk van Due Dates en Reminders en laat je snel inloggen met je Microsoft account.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Deze ‘fun-tastische’ update voegt vijftien nieuwe levels toe aan Alphabetty Saga.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Probeer auto’s op de juiste plaats te parkeren in Cars – Turn or Die.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.