Reacties voor: iPhone 6 te zien op foto’s van Taiwanese beroemdheid

De Taiwanese popstar Jimmy Lin heeft mogelijke foto's van de iPhone 6 gedeeld. Het is onduidelijk of het een gelekte iPhone of mockup is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 57 reacties

  1. De flitser lijkt behoorlijk fake imi

  2. Hmm…. Ik moet eerlijk zeggen, ik vind hem mooier dan toen ik die uitgelekte afbeeldingen zag… Ik denk dat ik toch bij wit blijf! (Ik zat na te denken om een gouden te nemen).
    Maar de grote vraag… Hoe komt die aan die iPhone?! o_o

    Ben super benieuwd wanneer die uitkomt :3

  3. Er lijkt geen type-aanduiding op de achterkant te staan van de iPhone 6, en de led-flitser ziet er niet heel erg echt uit.

    Misschien dat hij een dummy vasthoud, aangezien het scherm ook niet aan is.

  4. Hoewel de 5c die hij liet zien twijfel achtig was kwam het er uiteindelijk op neer dat hij wel degelijk een representatief product liet zien waar men nog niet van wist hoe het eruit kwam te zien.

    Misschien nep maar mogelijk wel bij het rechte eind misschien

  5. @yermolai: Idd… De flitser ziet er wel heel geel uit… Hahahaha, maar wel een leuk model toch? 😀 Alleen jammer van de Power knop…. ;/

  6. Het groter scherm vind ik super maar de achterkant vind ik er echt niet uitzien!
    Dan blijf ik nog liever bij de 5.

  7. Ik vind hem echt niet mooi! Dit word een slechte vooruitgang als hij daadwerkelijk er zo uit komt te zien. Veel te dikke randen boven en onder. En weer hetzelfde design!

  8. Ik vind die ronde zijkanten echt afschuwelijk. Toen ze van iPhone 3GS naar iPhone 4 gingen was het voor mij meteen raak. I.p.v. een rond toestel een wat strakker toestel, zelfde geldt voor iPhone 5 en 5S. Mooi strak. En nu keren ze weer terug naar hun oude mobielen.. jammer..

  9. Als het nu allemaal een afleiding’s dummy zou zijn. En dat de echte er heel anders zou uit zien want er zijn nog geen gekleurde iPhone’s uitgelekt.

  10. Als dit model inderdaad een goede benadering van de uiteindelijke iPhone 6 blijkt te zijn, dan is het echt wel de lelijkste iPhone van allemaal. Steekt sterk af tegen prachtige uitstraling van de vorige modellen. Beetje een dertien-in-een-dozijn design.

  11. Mja, vrees ook het ergste. Groter scherm wil ik al wel langer maar in originaliteit blinken ze al lang niet meer uit. Steeds maar weer die homeknop en zelfde design inderdaad. Spijtig.

  12. @NI: Wás het maar hetzelfde design. De achterkant is wel heel erg lelijk (in tegenstelling tot iPhone 5). Die goedkope plastic (ogende) lijnen… Kan me niet voorstellen dat Ive hierachter staat. Hoop en vermoed dat het hier weer om een mockup gaat (ziet er mi lang niet zo verfijnd uit als andere
    Apple hardware (al zijn de foto’s nog steeds niet van een dergelijke hoogwaardige kwaliteit omdit te kunnen inschatten)). We zullen zien.

  13. Wat is die achterkant lelijk zeg

  14. Wil je mij nu wijs maken dat dat echte foto’s zijn van de iphone 6. De iphone 5s heeft een dubbele flitser en de iphone 6 een enkele, een model gaat vooruit, toch niet achteruit.

  15. En waar is de dualflash gebleven dan?

  16. Origineel geplaatst door henk
    En waar is de dualflash gebleven dan?

    Dat vraag ik me dus ook af!

  17. Zonde eigenlijk, als het dit zou worden. Heb prachtige concepten gezien waaruit het toestel helemaal uit alluminium is gemaakt in dezelfde kleur, die zijn echt mooi! Maar, dat zal hem niet worden vrees ik!!

  18. Alsjeblieft apple haal toch die strepen weg op de achterkant!

  19. Dit moet wel nep zijn, anders ga ik toch echt kijken naar een ander toestel. Dit is de lelijkste iPhone ooit.

  20. Origineel geplaatst door Zaandammer
    Alsjeblieft apple haal toch die strepen weg op de achterkant!

    Die strepen zijn er op de 5 en 5s ook. Helemaal niks mis mee.

    Origineel geplaatst door Dexter
    Dit moet wel nep zijn, anders ga ik toch echt kijken naar een ander toestel. Dit is de lelijkste iPhone ooit.

    Alle gelekte afbeeldingen geven hetzelfde ontwerp weer zoals in deze foto. Reken er maar op dat dit de iphone 6 is.

  21. Onzin

  22. Sluimerknop aan de zijkant van de iPhone? zeker dat het geen Samsung is dan? xD

  23. please Apple nee.. ik stap echt over op htc als dit m word

  24. Fake, beroemdheden zoeken zo aandacht.

  25. Al die kritiek slaat nergens op. Zo een dummy is natuurlijk niet mooi afwerkt en de kleurkeuzes zijn niet 100% accuraat. Je kunt ervanuitgaan dat bij de echte alles er vele malen strakker uit ziet. En bovendien, zoals uit eerdere artikelen al bleek gaat de iPhone 6 het design van de iPod touch aannemen. Dit bevestigt dat alleen nog maar meer, en eerlijk is eerlijk, als je zo een iPod touch in je hand hebt zou je heel graag willen dat de iPhone er zo uit gaat zien. Zo dun, licht en prachtig ontworpen.

  26. Nou een iPhone bemachtigen op release wordt waarschijnlijk een eitje. Iedereen vind hem vreselijk hier 🙂

    Dit wordt het nieuwe model jongens. Er zijn er nu zoveel gelekt dat dit al niet meer kan missen.

  27. @Donstil: Geef je gelijk, dit kan niet anders meer dan de iphone 6 worden.

  28. Ik weet niet of ik een iPhone 6 neem als ik dit zie. Echt een lelijk ding. Die lijntjes op de achterkant zijn echt foeilelijk en die afgeronde hoeken maken het een goedkoop uitziend geheel. Dan maar HTC, die maken wel mooie toestellen alleen jammer dat er Android op draait.

  29. Genen dubbele ledflitser meer? Met alle Taiwanezen, ma ni met den dezen

  30. Tja, die Taiwanees heeft dat zelf in elkaar geknutselt, denk niet dat ie een vriend is van Tim Cook en er eentje cadeau heeft gekregen.

  31. Lastig om te bepalen of dit echt is of niet, maar denk wel dat we die gekke Jimmy serieus moet nemen aangezien hij het vorig jaar ook voor elkaar heb gekregen.

  32. Er zijn al honderden geruchten en mock-ups voorbij gekomen over de iPhone 6. Het ene sloot het andere weer uit. Lichtgevende apple logo’s op de achterkant tot gebolde schermen tot touch ID in het scherm. Bleek allemaal onzin. Dus in plaats van nu al als een idioot te gaan zitten zeuren kun je ook gewoon afwachten wat Apple OFFICIEEL bekend gaat maken.

  33. Wel lachen dat iedereen de buitenkant lelijk vind en het gebruikers gemak laat varen voor een Android tupperware modelletje… waarom heb je dan uberhaubt een iPhone??

  34. Hij is wel mooi groot. Is dit de 4,7? ik ben benieuwd naar de 5,5

  35. Origineel geplaatst door Mauzze
    Wel lachen dat iedereen de buitenkant lelijk vind en het gebruikers gemak laat varen voor een Android tupperware modelletje… waarom heb je dan uberhaubt een iPhone??

    so true haha en de meeste mensen hebben toch zo’n fokt op lelijk hoesje eromheen dus wtf maakt het dan nog uit hoe hij eruit ziet. Ze zien het alleen de 10 sec dat hij uit de verpakking komt er vervolgens verdwijnt het weer in zo’n nog lelijker hoesje..
    Wat een logica weer

  36. @Mauzze: Het gaat mij om het totaalplaatje. Ik gebruik daarom ook nooit een “fokt op lelijk” hoesje. Ik wil een mooi toestel dat nog goed werkt ook. Valt 1 van de 2 weg dat maak ik een afweging en slecht is Android niet meer, al heb ik nog steeds liever iOS.

  37. Als Apple alleen nog maar grote iPhones gaat verkopen dan was de 5 m’n eerste en laatste iPhone. Die grote brede toestellen liggen echt niet lekker in de hand. Hoop dat Apple verstandig is en het huidige model ook blijft aanhouden.

  38. Ik heb nu een zwarte 5, ik denk dat ik tegen die tijd een witte 5s koop. Heb ik toch een nieuw toestel met normale afmetingen en een fatsoenlijk design en wacht ik rustig op de iPhone 7.

  39. Gaat wel steeds meer richting Android qua design.

    Maar voor de rest niks nieuws voorkant is precies het zelfde alleen achterkant is veranderd en wat dunner.

  40. Alleereerst wil ik @iPhoneclub bedanken voor de geruchtenstroom. Ik denk dat dit duidelijk een dummy is gezien de flitser en de ontbrekende belettering. Apple plaatste eerder serienummer: …XX op de prototypes. Echter vind ik wel dat deze dummy een goed beeld geeft. Persoonlijk vind ik dat het OS het verschil maakt in de smartphone-wereld.

  41. Origineel geplaatst door Wim
    Het groter scherm vind ik super maar de achterkant vind ik er echt niet uitzien! Dan blijf ik nog liever bij de 5.

    Ik blijf het vreemd vinden dat mensen zoveel waarde hechten aan het ‘uiterlijk’ van een telefoon. Natuurlijk moet een telefoon er niet al te vreemd uitzien. Maar ik hecht veel meer waarde aan de functionaliteit, in dit geval de schermgrootte, van het toestel. Ik ben tijdelijk overgestapt op een Samsung S4. Zeker niet vanwege het uiterlijk 😉 maar vooral vanwege het grote scherm. Ik vond het lastig werken op het ‘postzegelformaat’ van de iPhone. Veel mensen voorzien hun telefoon ook direct van een case o.i.d., dus het maakt niet zoveel meer uit hoe de telefoon er uitziet. Het grote scherm van de Samsung en de Android software bevalt uitstekend, toch stap ik eind dit jaar weer over naar de nieuwe iPhone. Waarom? Op de een of andere manier kom je niet van Apple los. Zeker nu het nieuwe iOs ook een update krijgt en meer mogelijkheden gaat bieden.

  42. Sowieso een dummy. Kijk die GELE flitser vergeleken de iPhone 5!

  43. Toen de iPhone 5 lekte riep iedereen ook moord en brand! Uiteindelijk wil iedereen een iPhone 6. Ik vind hem wel mooi eindelijk een groter scherm! Die randen zal wel iets te maken hebben met de antenne of met draadloos opladen. Apple kiest niet zomaar voor iets!! Als je hem in de Apple Store ziet dan ben je verkocht!

  44. @Julian: We hebben het hier over hardware, in welk opzicht gaat het richting android qua design?
    Heb je het over iOS 8???

  45. Origineel geplaatst door Daan
    @Julian: We hebben het hier over hardware, in welk opzicht gaat het richting android qua design?
    Heb je het over iOS 8???

    Hij heeft het over Android toestellen, waarschijnlijk vooral HTC, maar dat wist je zelf stiekem ook wel…

  46. Ik ken de echte Jimmy Lee niet, maar deze lijkt me fake

  47. Origineel geplaatst door Donstil
    Nou een iPhone bemachtigen op release wordt waarschijnlijk een eitje. Iedereen vind hem vreselijk hier

    Erg fijn. Ik hoop de mijne als een van de eerste te hebben. Zo te lezen moet dat lukken.

  48. Dit is toch niet nieuwswaardig? Deze dummy is al maanden uit. Zie foto (gele flitser!)

  49. Snap het niet? Waarom zegt er niemand dat de nieuwe iPhone 6 exact lijkt op de iphone5?….. Als het waar is de foto’s.
    Ik hoopte op een compleet nieuw model iphone6, maar als ik het zo zie dan id het gewoon de iphone5 maar dan uigerekt.
    Jammer jammer

  50. Niet mooi, maar dat vond ik van de iPhone 5s ook en die heb ik nu toch. Het toestel is fantastisch en dat zal de 6 ook wel zijn. Hoesje erom en klaar!

  51. Opmerkelijk, al die ophef. Misschien is een deel van de “leaks” bedoeld om de reacties te pijlen. Anderzijds kan je je ook afvragen, wanneer het definitief ontwerp klaar moet zijn (tijd tot productie, levering etc.).
    Anyhow, het valt me op dat de frontcamera plaatsing wat krap oogt en dat de opening vrij groot is ten opzichte van de iPhone5.
    De microfoon heeft een enkel gat in de behuizing, dat komt in meerdere fotos terug. Dus er zit wel verband tussen de fotos.

    We zien bij de release wel wat er werkelijk uitkomt 🙂

  52. Zouw dit hem echt zijn?

  53. Dus toch nog een headphone aansluiting en nt enkel via lightning/beats. Oef!

  54. De laatste foto met de zogenaamde ‘Achterkant van iPhone 6’ kan nimmer van Apple komen. Uit patenten van Apple is gebleken dat zij nieuwe machines hebben aangeschaft voor de productie van de de iPhone 6, aangezien dit achterkantje niet netjes gefreesd is, lijkt het sterk op een handgemaakte clone.

  55. Ik snap de ophef niet om de achterkant van de telefoon?
    9 van de 10x kijk je toch naar de voorkant van het toestel?

  56. De achterkant is ultiem lelijk..

  57. Origineel geplaatst door Wim
    Het groter scherm vind ik super maar de achterkant vind ik er echt niet uitzien! Dan blijf ik nog liever bij de 5.

    Weer zo’n iemand die door een achterkantje maar bij de ‘oude’ blijft…. waarom koop je uberhaupt een telefoon? Voor de looks?

    Origineel geplaatst door Roger
    Snap het niet? Waarom zegt er niemand dat de nieuwe iPhone 6 exact lijkt op de iphone5?….. Als het waar is de foto’s. Ik hoopte op een compleet nieuw model iphone6, maar als ik het zo zie dan id het gewoon de iphone5 maar dan uigerekt. Jammer jammer

    Wat verwachten mensen eigenlijk van een nieuw model… driehoekig? Het is toch goed dat ie uitgerekt is? GROTER scherm.. das toch al heel wat of ben ik nou gek.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.