iPhone 6 te zien op foto’s van Taiwanese beroemdheid

De Taiwanese popstar Jimmy Lin heeft mogelijke foto's van de iPhone 6 gedeeld. Het is onduidelijk of het een gelekte iPhone of mockup is.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 Jimmy Lin 3Er zijn mogelijke foto’s van de iPhone 6 verschenen van een vrij opmerkelijke bron: de Taiwanese celebrity Jimmy Lin. In een drietal foto’s laat hij op Weibo de iPhone 6 zien naast een iPhone 5, waarin hij de nog niet uitgebrachte iPhone van zowel de voor- als achterkant laat zien. Het is nog onduidelijk of het gaat om één van de vele dummy’s die op het moment rondslingeren, of een gelekt model van de iPhone 6. Afgelopen jaar deelde Lin foto’s van de iPhone 5c, maar ook toen waren er twijfels over hoe legitiem de beelden waren.


In de foto’s van Jimmy Lin is een complete iPhone 6 te zien met een scherm, knoppen en camera’s op de verwachte plekken. Het scherm van de iPhone 6 is echter uitgeschakeld. Het is daarom mogelijk dat Lin onderdelen in een dummy heeft gestopt, om zo de illusie te wekken van een complete iPhone 6. De randen op de achterkant zijn wel beter afgewerkt dan in veel van de rondzwervende iPhone 6-dummy’s.

iPhone 6 Jimmy Lin 1

iPhone 6 Jimmy Lin 2

In 2012 was Jimmy Lin één van de eersten die een werkende iPhone 5 toonde in een aantal foto’s, al waren deze beelden niet heel erg scherp. Toen bemachtigde Lin zijn nieuwe iPhone echter in dezelfde maand waarin de iPhone 5 werd aangekondigd. Dit jaar in Lin er wel erg vroeg bij: het is nog maar juni, terwijl de iPhone 6 volgens geruchten pas in september wordt gepresenteerd. Vermoedelijk weten we ook pas in september zeker of Lin het bij het rechte eind heeft.

Een tweede afbeelding gepubliceerd door Nowhereelse laat de iPhone 6-behuizing van de binnenkant zien. Het lijkt hierbij te gaan om een gelekt onderdeel uit één van de iPhone-fabrieken. Eerder zagen we al meerdere andere mogelijke iPhone 6-onderdelen voorbijkomen.

iPhone 6 binnenkant

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

57 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.