Reacties voor: iPhone 6 deze maand te koop in 36 nieuwe landen

De iPhone 6 en iPhone 6 Plus worden deze maand verkocht in 36 nieuwe landen, waaronder China, Indië, Israel, Zuid-Afrika en Zuid-Korea.
Lees het complete artikel → iPhone 6 deze maand te koop in 36 nieuwe landen
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 30 reacties

  1. En wanneer mogen de klanten die al tijdje gepreordered hebben hun toestel verwachten? Voorraden in België zijn zeer mager. Als je al iets vindt, blijkt het om de 16gb variant te gaan.

    Besteld bij Coolblue, maar communicatie is pover.

    Dus met die snelle uitrol valt het nogal mee me dunkt.

  2. hier hetzelfde, Switch stelt met veel bombarie hun pre order aan. Vervolgens loopt heel hun site in de soep wegens “meer belangstelling dan ze hadden verwacht???”
    Als je dan om 01:50 of zo binnen geraakt, en hebt bestelt gebeurt er niks meer, buiten een mailtje, bedankt voor uw bestelling, als u het MAG ophalen contacteren we u zo spoedig mogelijk.
    Tot op heden nog steeds niks gehoord.

  3. Ben ook erg benieuwd wat dit doet met de levertijden. Overweeg een 6 te bestellen maar heb ook geen zin om er maanden op te wachten.

  4. Bij switch moet je nu wachten tot bijna eindejaar voor de 64gb en 128gb weet ik uit goede bron.

  5. 19 september pre-order geplaatst bij Dixons voor Iphone6, 64 gb.
    Na 3 mails ben ik 100 plaatsen gestegen maar sta nog op nr 395. Wel betaald maar geen enkel idee wanneer hij te leveren is. Lekker pre-orderen op deze manier. Zo kan Apple wel in alle landen uitrollen maar is het vervolgens niet leverbaar.

  6. Zeer zwak van apple, we zijn nu meer dan twee weken na de release in Belgie en nergens is er een 64 gb spacegrey iphone 6 te vinden. Heb werkelijk alle mogelijke kanalen geprobeerd, maar overal zelfde antwoord: we weten niet wanneer en hoeveel er eventueel zouden geleverd worden. De iphone is dan wel in vele landen “te koop”, er effectief eentje kopen blijkt heel wat moeilijker te zijn. Ook de 5S blijkt op de meeste plaatsen uitverkocht momenteel. Apple zelf maakt zich hierover echter geen zorgen, want elke iphone die geproduceerd wordt, wordt ook direct verkocht. Zo blijven ze nooit met overstock zitten.

  7. Ik ook meteen besteld bij Dixons vanaf de éérste seconde dat het kon. Nu 3 weken later sta ik bovenaan op de wachtlijst voor een space-grey 64Gb iphone 6.
    De eerste en laatste keer dat ik me laat naaien door Dixons. Er stond duidelijk levering 26 september. Nadat bestelling afgerond was(10 minuten later), stond er meteen levering oktober. Was dus gewoon verkooptruc en nu nog iedereen zo lang mogelijk aan t lijntje houden Dixons

  8. Ik vraag me eigenlijk af waarom velen de iPhone bij een ander bedrijf dan Apple zelf heeft besteld. Ik lees enkel klachten over levertijden, terwijl de Apple site 7-10 werkdagen aangeeft voor de 6/64GB grijs. Voor zowel België als Nederland.

  9. @MC Taz Man: Ja dat snap ik ook niet , heb hem ook bij apple gekocht ,binnen8 dagen had ik hem binnen de Iphone 6 GB gold

  10. Leuk, dat uitrollen.
    Maar een gewone iPhone 6 is de de Applestores in Nederland nog steeds niet te kopen, zelfs niet te reserveren !

  11. Ik zal wel geluk hebben gehad, maar ik ben vorige week woensdag gewoon even de Apple Store in Den Haag binnengestapt, en een 6 Spacegray 64gb meegenomen zonder reservering.

    Op dat moment was elke mogelijke combi 6 te koop (kleur / opslag), maar een uurtje later kan het zomaar op zijn. Vervolgens een uurtje later kunnen ze zomaar weer beschikbaar zijn. Geen pijl op te trekken.

  12. Ik snap al dat gezeur niet op Apple als men bij een ander besteld of pre-orded?
    Nu is het voor mij makkelijk lullen, 2 dagen voor de release besteld bij KPN en die zaterdag al in huis. Maar anders had ik hem gewoon via Apple zelf gekocht

  13. Ik had mijn space 64 gb bij telenet besteld en op 29!september was het toestel geleverd . Op 23 september gepreorderd .

  14. ondertussen dag 20 of zoiets en nog steeds is mijn iPad2 waardeloos…Apple doesn’t give a sh*t… dus, ondanks lang sparen, hoef ik geen iPhone 6 meer, ikzelf ben niet trendgevoelig, hoef niet elk jaar iets nieuws, maar ik verwacht dat een apparaat langer dan drie jaar functioneert… enfin, iemand van jullie zal z’n iPhone 6 dus iets sneller hebben… you’re welcome, but good luck!

  15. @Airlifter: Vorige week Zaterdag bij de AppStore besteld. Donderdag in huis! De 64 Gb iPhone 6.

  16. Weet er iemand of dat als je bij apple bestelt je de iphone effectief ontvangt na tien dagen? Volgens mij is het dan “verzendklaar” en wordt het dan pas op de bus gedaan…

  17. Geen ervaring met de 64 of 128 GB, zelf de 16 GB space gray besteld op vrijdag 26 September in de online Apple store (B) met toen verzending binnen 5-7 werkdagen. Deze is op Maandag 6 oktober keurig per UPS koerier geleverd en tot nu toe super tevreden na de overstap van een 4S naar de 6.

  18. Nu nog Siri in het Nederlands Apple!

  19. Ik heb de iPhone 6 128 Gb via de site van Apple besteld op 26 september. 8 oktober werd ie door UPS bij mij thuis afgeleverd.

  20. @Cynthia: ik ga morgen eens naar Apple bellen. Was dat een space gray? Hoe zit het dan met de garantie, krijg je dan ook twee jaar?

  21. Hier het zelfde heb hem online besteld bij Apple zelf 2 weken geleden word geleverd tussen 30oktober en 6 november ( iPhone 6 plus 64g )

  22. In België zijn ze bij Mobistar de rapste om te leveren.
    Aangeven op de site welke je wilt en dan krijg je een mailtje wanneer er beschikbaar zijn.
    Witte iPhone 6 64gb en spacegray iPhone 6 64 Gb reeds 2 weken in bezit 😉

  23. Ik zie het probleem niet! De week na de lancering een iPhone 6 gaan halen via reservering in Keulen Duitsland en vorige week in Nederland een iPhone 6 plus via reservering.

    Tip voor de Belgen : Naar het schijnt zou er volgens de Base Shop Antwerpen Centraal deze week een levering komen bij hen van de 6 en de 6 plus. Welke dag konden ze uiteraard zogezegd niet zeggen.

  24. Heb de iPhone 6 spacegray, de 16 gb versie bij de Media Markt besteld.
    Kreeg hem redelijk snel binnen. Al na 3 a 4 dagen geloof ik.

    Met de hogere opslag weet ik het niet.

  25. Ik heb zaterdag mn iphone 6 16gb silver bij de mediamarkt in Roermond gehaald, nadat mn vriendin de 6 16gb gold al een dag na de levering via student mobiel binnen had gekregen.
    De verkoper vertelde me dat hij zijn iPhone 6 16gb black al een week vóór DE release in bezit had. Via mediamarkt zelf dus. Dus mocht je nog op zoek zijn naar een leuke (bij)baan….

  26. Ik had mijn 6 64gb space grey bij t-mobile besteld (niet in de pre-order) en had hem 6 dagen later thuis. Denk dat er wel een behoorlijk onderscheid gemaakt wordt tussen resellers. Providers krijgen gewoon meer. Denk dat dixons en webshopjes laag in de pikorde staan.

  27. Ik heb de iPhone 6 64 gb besteld op 26 september via de Appel Store. Verzendklaar 5-7 werkdagen. 4 okt kreeg ik een sms van Apple dat m’n phone is verzonden. Had hem 6 oktober in huis

  28. Bestelling iPhone 6 geannuleerd bij Coolblue en besteld bij Apple zelf. Levering eind vd maand. Resellers spreken van levertijden pas vanaf midden november.

  29. Kom op mensen dat gaat toch iedere jaar zo met die preorders gewoon lekker bij Apple zelf bestellen of kopen in de winkel ik wacht nog wel paar weekjes en loop dan zo even de Apple store in bespaard je zelfs veel frustratie

  30. Heb vorige week dinsdag online besteld bij apple.be 64gb spacegrey en gisteren (maandag) geleverd. Heb vandaag een 128 gb besteld voor men vader en die wordt 17/10 geleverd via apple.be … Is de eerste maal dat ik niet op zoek ga in Duitsland en sta aan te schuiven, dit is vele malen handiger !

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.