Reacties voor: iPhone 5s en iPhone 5c online aanschaffen: waar kan je vannacht terecht?

De iPhone 5s en iPhone 5c zijn vanaf 25 oktober online te bestellen. Waar kun je terecht en hoe laat? Dat lees je in dit artikel.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 38 reacties

  1. Vandaag mijne gereserveerd in de T-Mobile winkel. 50,- aanbetalen en gelijk morgen ophalen. Echter kan ik zaterdag pas, maar hij word voor mij achtergehouden. En kan ter plekke aangeven welk abonnement ik wil. Super!:-)

  2. Ben ook in de inschrijfformulier-val getrapt. Ik krijg een ‘speciale’ email waarin mij wordt verteld dat er vanaf middernacht besteld kan worden (duhh..). Snap de meerwaarde ervan niet echt.

  3. Contact gehad met iCentre, zij weten nog vanaf wanneer zij de iPhones beschikbaar hebben, maar je kunt je wel inschrijven bij hun filialen.

  4. Weet iemand hoe lang het verzenden zal gaan duren als je online besteld?

  5. @Harm: 4 weken met bankoverschrijving.. dus dat raad ik je af!
    1-2 weken met CC

  6. @mit: 4 weken?! gekkenwerk!
    Als je bij Tmobile zit zou ik langs een Tshop gaan reserveren. Lees mijn post (1e)

  7. @frank: Heb je hem met of zonder abbonement?

  8. Als die binnen is moet ik mijn abonnement die ik wil opgeven. En kan ik gelijk de iPhone meenemen. Is dus met abonnement.

  9. Nog in twijfel wat ik straks bij Hi zal bestellen.
    Gebruik nu 2GB over 3G, heeft iemand toevallig zin om mij te overtuigen of ik 3GB of 6GB nodig heb vor 4G? 2GB bestaat in ieder geval niet meer…

    Het wordt sowieso duurder dan ten tijden van mijn 4S ben ik bang ;(

  10. @frank: oke, bedankt! dan ga ik hem dus bestellen in de online store.. want wachten voor die deur heb ik ook niet veel zin in 🙂

  11. Origineel geplaatst door mit
    @Harm: 4 weken met bankoverschrijving.. dus dat raad ik je af!1-2 weken met CC

    Kan tegenwoordig volgens mij ook betaald worden met iDeal in de apple store! Dus wellicht dat de levering daarmee sneller verloopt

  12. Wat een enorm pluspunt dat alleen mobistar 4G mag gebruiken op iPhone.
    Alleen jammer dat mobistar nog geen 4G netwerk heeft & proximus en base wel.

    Begrijp trouwens de logica niet. iPads mogen wel op proximus, iPhones niet. #bullshit

  13. @Harm: Ik had vorig jaar gelijk die nacht 2x iPhone 5 online bij Apple store besteld, met CC en bankoverschrijving betaald, CC duurde 2 weken en met bankoverschrijving de week daarop.

  14. Op wat voor wachttijden moet ik rekenen als ik vannacht bestel?

  15. @ja: De meeste winkels hebben een voorraad en kunnen deze week nog leveren.

  16. Ik heb ook een sms vanVodafone gehad met de melding dt je “een exemplaar” kunt bestellen. Dus zonder info met of zonder abonnement.
    Inmiddels hebben ze me laten weten dat de iPhone 5s/5c niet los wordt verkocht(voorlopig).

    Ik kon ook erg makkelijk op een lijstje bij iCentre komen, dit werkte bij de Apple TV ook perfect 🙂

  17. @silverjax: Knap? ik had ook met bankoverschrijving en CC gaat duidelijk sneller want ik weet niet of jullie nog kunnen herinneren toen iphoneclub een lijst online zette met de wachtlijst zal ik maar zeggen… CC stond in het groen (allemaal vooraan in de lijst). bankovershrijvingen volgden.
    Tevens had ik diverse malen contact gehad met apple en hun zeiden zelf ook dat bankoverschrijvingen langer duurt omdat de bank alleen al 3-4 dagen doet om het bedrag over te maken aan apple.

    Edit: deze lijst dus

  18. @denny: Als je hem in de Tmobile shop besteld vandaag nog, hoef je niet in de rij te wachten! De rij tot je geholpen wordt mischien. Maar die zal niet zo lang zijn denk ik. Ik ben iig verzekerd dat ik morgen of overmorgen mijn toestel kan ophalen 🙂 Als je online besteld moet je wachten tot die daadwerkelijk geleverd wordt. Dat duurt langer denk ik.

  19. gewoon op 22 sept online in Duitse appstore besteld een week later in huis. Vriendin is al meer dan drie weken in de hemel met haar roze 5C

  20. Ga vanavond lekker bij de Apple store kopen

  21. Heeft er iemand weet bij welke Belgische winkel/winkelketen je vrijdag terecht kan ?

  22. Hmm… ik vond de actie van Vodafone wel tof. In laten schrijven in de winkel en vandaag belden ze me dat ze hem tot 17.00 uur zouden vasthouden. Blij mee!! (met abo / verlenen). Netjes van Vodafone!

  23. @Rob Reichgelt: Zeker netjes, wat moest jij bijbetalen voor de telefoon?

  24. @GertDiggler: Alleen Mobistar en Telenet verdelen de iPhones, de rest haalt ze van een van deze 2

  25. Morgenmiddag gewoon op marktplaats kijken. Zullen wel handelaren zijn die er een slaatje uit willen slaan. Of naar Oberhausen rijden, leggen op voorraad.

  26. @GertDiggler: Bij Switch zou je kunnen proberen, zij zijn nu ook officiële Apple Reseller en mogen dus de iPhone aanbieden.

  27. Al 2 dagen te koop bij The Phone House België…

  28. @ReusVRotterdam: dan kan je hem ook op belsimpel.nl kopen

  29. Enig idee hoe lang de lever tijd is als ik hem morgen ochtend pas bestel via Apple store?

  30. @Tommie: Dat hoor ik morgen pas. Ga mijn oude ook meteen inruilen denk ik.

  31. Heb ‘m zojuist al via Vodafone besteld, met verlenging. Lijkt er dus op dat Vodafone wat eerder is dan gepland? Had de iPhone al om 23:15 in mijn mandje maar het bestellen ging wat lastig.

    Ik ga slapen nu. Mocht VF de bestelling niet goedkeuren omdat die vóór de 25e geplaatst is (whatever) dan wacht ik wel op mijn reserveringen bij de winkels. 😉

  32. Ik lees net op het forum van T-Mobile dat zij pas morgenochtend rond 8:00 uur beginnen met de verkoop. Zowel telefonisch als online.

  33. Shit ene error na andere error op hi, iedereen zit er tegelijk op natuurlijk hahah

  34. Het ziet er naar uit dat ook de online Apple Store tot morgen 08.00 wacht..

  35. Hey jongens!

    De Store is weer online en de iPhones zijn te bestellen. Ik heb er zelf ook 1 besteld maar helaas staat er een levertijd van 2 – 3 weken. Jammer!

  36. Ik heb een paar jaar geleden via online store besteld. Toen stond ook 2-3 weken levertijd. Ik was versteld toen die na 5 dagen of zo geleverd werd. Zij willen gewoon mensen niet teleurstellen. Stel, zetten ze op website 5 werkdagen en toch arriveert het na 3 weken – hoop gezeur. Maar komt die eerder dan aangegeven – blij, blij, blij!

  37. Origineel geplaatst door Olga2000
    Ik heb een paar jaar geleden via online store besteld. Toen stond ook 2-3 weken levertijd. Ik was versteld toen die na 5 dagen of zo geleverd werd. Zij willen gewoon mensen niet teleurstellen. Stel, zetten ze op website 5 werkdagen en toch arriveert het na 3 weken – hoop gezeur. Maar komt die eerder dan aangegeven – blij, blij, blij!

    Oftewel, Apple’s befaamde Reality Distortion Field. 😉

  38. ‘Pluspuntje dat Mobistar enige is die de iPhone toelaat op het 4G netwerk’?
    Mobistar heeft helemaal nog geen 4G netwerk actief als enige. Enkel Base en Proximus hebben een 4G netwerk.
    Dus waarom dat een pluspuntje is is nog maar de vraag.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.