iculture-peilt
iCulture Peilt

iCulture peilt: waar haal jij de iPhone 5s of iPhone 5c?

In een nieuwe editie van iCulture peilt vragen wij ons af naar welke winkel jullie gaan om de iPhone 5s of iPhone 5c te kopen.

mobistar 5sVannacht gaat dan toch eindelijk de online verkoop van de iPhone 5s en iPhone 5c van start, gevolgd door de winkelverkoop in de Apple Store te Amsterdam om 8:00 uur ‘s ochtends. Je kunt daarom op zoveel verschillende manieren je iPhone kopen dat wij ons vooral één ding afvragen: hoe zijn jullie van plan om de nieuwe iPhone in huis te halen? Blijf je thuis en bestel je online? Of sluit je aan in de steeds langer wordende rij voor de Apple Store?

In onderstaande polls hebben we de meest gangbare manieren op een rij gezet waarop je de iPhone 5s en iPhone 5c vannacht en morgenvroeg koopt. We verzoeken je om alleen te stemmen op de iPhone die je gaat kopen (of misschien zelfs al gekocht hebt).

iPhone 5s

Directe link voor app-gebruikers.

iPhone 5c

Directe link voor app-gebruikers.

Uiteraard kun je niet overal de iPhone 5s en iPhone 5c vanavond kopen. We hebben eerder in een uitgebreid overzicht op een rij gezet naar welke (online) winkels je het beste kunt gaan. Voor rijzitters hebben we ook wat tips op een rij gezet.

Uit een eerdere editie van iCulture peilt hebben we al eens haarfijn uitgezocht wat de bezoekers van iCulture ongeveer van de nieuwe iPhones verwachten. Toen bleek dat een groot merendeel interesse heeft in de iPhone 5s, en dat de iPhone 5c vooral in het blauw gewild is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 oktober 2013, 17:28
Categorie Achtergrond
Onderwerpen iculture peilt, iPhone 5c, iPhone 5s

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.