Reacties voor: iPhone 4S pre-order begint vandaag in Duitsland, Frankrijk, UK en meer landen

De pre-order van de iPhone 4S begint vandaag om 9:01 uur in Duitsland, Frankrijk en enkele andere Europese landen. Nederland en België moeten wachten tot 28 oktober. Maar de iPhone 4S heeft nog wel beperkingen.

Reacties: 44 reacties

  1. het heeft dus geen zin om volgende week naar Duitsland te rijden om een 4S te kopen?

  2. Apple Store Nederland is ook down. Zou dat betekenen dat wij ook vandaag kunnen pre-orderen?
    Dat was mij namelijk nog steeds onduidelijk.

    Of kunnen wij pas 28 oktober pre-orderen en dan een week later pas de telefoon verwachten?

  3. ik wil ook pre-orderen! 🙂

  4. Weet iemand de download snelheid van KPN extra snel sim only.

  5. Ga naar de phonehouse daar kan je inschrijven voor 25 euro en mag je voor 50 euro besteden aan accessoires. Wanneer ze iphone 4S niet kunnen leveren binnen een maand krijg je geld terug.

  6. Ik wil hem echt zo graag maar wel in het wit, ik ben bang als ik hem over 2 weken wil bestellen zijn ze allweer uitverkocht en dan duurt het weer 6/8 weken en dat vind ik jammer van apple ze willen toch zoveel mogelijk verkopen geef de winkels dan ook extreem veel iphones dan. of zeg ik nu iets geks

  7. Nou….ik probeer het nu in Canada…maar wil nog niet lukken….updating

    Ah…er gebeurt wat….9:08uur service unavailable…..

    9:21uur….sta nog steeds voor een dichte deur

    9:31uur nog niks…..eerst maar even doezen dan…

  8. Ik ben erg benieuwd welke abonnementen komen.

  9. Bij de PhoneHouse is allemaal wel heel leuk en aardig, maar daar is die NIET los verkrijgbaar!

    En als ik het goed lees in de appelstore wel, of heb ik dat verkeerd?

  10. De prijzen voor een los toestel in Duitsland:

    16GB: 629,-
    32GB: 739,-
    64GB: 849,-

    Aangezien daar de huidige iPhone prijzen €20 duurder zijn dan in de NL store zouden dit de nieuwe prijzen in NL kunnen worden:

    16GB: 609,-
    32GB: 719,-
    64GB: 829,-

  11. De Apple Store online is weer beschikbaar. In de NL Store zie ik zo snel geen verandering. De 4S is nog niet te bestellen en staat nog steeds op “Verkrijgbaar vanaf 28 oktober”. In de Duitse Store is de 4S nu te reserveren, maar je moet dan wel een Duitse Apple Store account hebben.
    Ik neem aan dat die ook op een Duits adres moet staan?

    Edit: zodra je na het besteloverzicht naar de kassa wilt gaan: “Oops, an error has occured” Er was vast een vakje wat ik moest invullen wat ik niet begreep omdat mijn Duits niet zo goed is.

    edit2: er is volgens mij wel een wijziging in de NL store. De 4S stond voor vandaag op “Binnenkort beschikbaar” en nu staat er een datum bij. Ben benieuwd wanneer wij mogen pre-orderen en of de post-ingooiman ‘m dan ook precies op 28 oktober brengt.

  12. Zijn de Duitse unlocked? Op de US site staat dat ze vanaf November unlocked geleverd gaan worden. Tis mij niet duidelijk.

  13. Net besteld in duitse appstore. Wordt geleverd bij kennis in Duitsland! 14oktober!!!! Yes.

  14. Het gekke is dat de 4 en 3GS in Dld en Fr duurder zijn dan hier. De iPhone 4 kost daar €519 en in NL €499, de 3GS kost daar €369 en hier €349. Benieuwd of de 4S hier dan ook minder gaat kosten! (€599 tegen €629?)

  15. Ik zou hem in de UK bestellen, omgerekend is die dan €576 goedkoper kan niet. Moet je dan ook een adres in de uk hebben?

  16. Bestelling is gelukt…..heb een witte 32GB besteld voor 535 euro….ben benieuwd of het gelukt is met mijn NL credit card, binnenkort hopelijk een confirmation mail.

    Nu snel naar het zwembad, nog een beetje bijkleuren voordat ik weer naar NL vertrek.

  17. 849 euro voor de losse 4s 64 GB
    Nog 100 euro erbij en je hebt een macbook air….

    Evengoed ga ik de 4s 64gb halen 🙂

  18. Origineel geplaatst door Radar
    Bestelling is gelukt…..heb een witte 32GB besteld voor 535 euro….ben benieuwd of het gelukt is met mijn NL credit card, binnenkort hopelijk een confirmation mail.Nu snel naar het zwembad, nog een beetje bijkleuren voordat ik weer naar NL vertrek.

    Mag ik vragen waar je hem besteld hebt ?

  19. Kan je op 14 Oktober naar Duitsland/Frankrijk rijden om daar gewoon in een Apple store een iPhone 4s te gaan halen ? Doen ze daar niet moeilijk over?

  20. @Radar: In Amerika besteld?

  21. Ik ben van plan om in Londen voor de deur te gaan liggen, zouden ze er wel genoeg op voorraad hebben als ze allemaal worden gereserveerd?

  22. Wie is het gelukt om te pre orderen in frankrijk?? ik kan hem slechts verzenden naar een frans adres maar niet een nederlandse of apple store….
    alvast bedankt!! thnxx

  23. Weet iemand de prijzen van een los toestel in Amerika? Op de amerikaanse apple site staat nu dat de unlocked versies pas beschikbaar zijn in november. Ik ken iemand die in november vanuit amerika naar NL vliegt, dus die zou er een mee kunnen nemen voor mij.

  24. Alleen te bestellen met duits engels of frans adres. Kan wel gewoon met nederlandse apple ID

  25. Origineel geplaatst door Radar
    Bestelling is gelukt…..heb een witte 32GB besteld voor 535 euro….ben benieuwd of het gelukt is met mijn NL credit card, binnenkort hopelijk een confirmation mail.Nu snel naar het zwembad, nog een beetje bijkleuren voordat ik weer naar NL vertrek.

    Over welke iphone heb je het? Voor 535 heb je toch geen iPhone 4s?

  26. Net een witte 32GB besteld voor £599 (in de UK)

  27. Inderdaad alleen met Duits, Engels of Frans adres. Je kunt wel inloggen met je NL Apple ID en betalen met je NL creditcard. Alleen het leveradres moet Duits, Engels of Frans zijn…

  28. Vriend van mij werkt voor Apple en ze nemen daar de pre-orders voor Engeland op, vanochtend hadden ze ruim 300 wachtenden staan, lekker druk dus. 🙂

  29. Als je de iPhone in UK zou bestellen, is de iPhone dan volledig unlocked? Dus met gelijk welke sim-kaart kan je de iPhone dan gebruiken?

  30. @Sander: Klopt erg druk op de site, ben een uur bezig geweest maar de witte 32Gb iphone is besteld!

  31. @Frans Rampen: Hij heeft het er maar druk mee. Hij werkt bij Apple barcelona, ik ga via hem ook een iPhone bestellen, uit Spanje in dit geval, wel iets later dan Engeland e.d. maar wel met korting, scheelt weer.

  32. maar werkt een iphone gekocht in het buitenland ook met een belgische sim? ben je dan niet verplicht er een abo bij te nemen?

  33. ik wacht gewoon tot de 5 uit komt, deze minimale veranderingen zijn niet interessant.. heb net weer een nieuwe 3gs, mijn oude ging een maand na dat de 2 jaarse garantie verliep stuk.. en kan dus vooruit..

  34. Jammer dat ik geen Engels adres heb, grrrrrr…

  35. Engels adres kun je toch regelen..daar heb je van die doorzendbedrijven voor.

  36. ik wacht wel lekker op de 5! met die ios5 update kom ik nog wel een paar maanden rond 😉

  37. simlock vrij coming in November in the USA:
    16GB2 $649.00
    32GB2 $749.00
    64GB2 $849.00
    The unlocked iPhone works only on supported GSM networks, such as AT&T in the U.S. When you travel internationally, you can also use a micro-SIM card from a local GSM carrier. The unlocked iPhone 4 will not work with CDMA carriers such as Verizon Wireless or Sprint.

  38. Een paar uur geleden stond er in de UK Store nog dat de iPhone 4S op 14 oktober verzonden wordt. Nu staat er “dispatched in 1-2 weeks”. Betekent dit dat de verkoop zo goed gaat dat ze een levering op 14 oktober niet meer kunnen garanderen?

    Even snel rekenen: geleverd in UK over 1-2 weken + doorsturen naar NL (wat kan verschillen van een paar dagen tot een paar weken) = levering van UK telefoon op of rond 28 oktober in NL, maar met Engelse stekker. Kunnen we dus net zo goed wachten of Duitsland proberen.

    edit: doh! Die dingen komen in UK natuurlijk ook gewoon met usb-kabel voor het opladen! En die kunnen gewoon op elke usb-lader uit NL.

  39. Wie kent zo’n dienst waarbij je adres in de uk kan aanmaken en kan laten doorzenden naar NL.
    Weet iemand ook hoe duur dat is?

  40. Kreeg net een bevestigings e-mail !

    Verzending op 14 Oktober.

    Kwam nog wel wat belasting bij…..maar nog steeds zo’n 150 euro goedkoper dan in NL!
    Ik zie mijn Canadese collega de 26e weer, samen met de 4S (wit, 32GB)

  41. Origineel geplaatst door roel
    simlock vrij coming in November in the USA: 16GB2 $649.00 32GB2 $749.00 64GB2 $849.00 The unlocked iPhone works only on supported GSM networks, such as AT&T in the U.S. When you travel internationally, you can also use a micro-SIM card from a local GSM carrier. The unlocked iPhone 4 will not work with CDMA carriers such as Verizon Wireless or Sprint.

    Als ik hem in Amerika bestel/koop kan ik hem dus hier in NL gewoon gebruiken.

  42. Denk dat we in Ned 21-10 kunnen pre-orderen(?)

  43. Ik neem aan dat ik vrijdagochtend 9.00 uur kan gaan bestellen, of is dat een hele rare gedachte??

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.