Reacties voor: ‘iPhone 4S heeft geen last van antenneprobleem iPhone 4’

De iPhone 4S heeft geen last van de antenneproblemen waar de iPhone 4 mee kampte. Het is gewoon mogelijk om de telefoon op de contactpunten vast te houden zonder signaal te verliezen.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 26 reacties

  1. Stating the obvious.

  2. Nogal logisch. als de iPhone 4 eigenlijk ook al geen last had.
    Dus nu is’t eigenlijk zo dat al die andere smartphones dat probleem wèl hebben en de nieuwe Apple iPhone 4 S dus niet. Waarom word er nu dan geen heisa gemaakt over al die andere toestellen? Samsung nijvoorbeeld? Waarom valt de pers niet Samsung of HTC aan omdat hun antennes niet goed werken ? Wereldpers = hypocriet. En jullie doen eraan mee. Typisch nedelands. Eerst ergens over gaan zeiken, dan zien we later wel of het echt waar is…

  3. Zie je nou wel, dat de vorige iPhone (4) wel slecht(er) was, en wel degelijk een antenne probleem heeft.

  4. Ze hebben dus wel geluisterd naar een bestaand probleem.

  5. Daar ging ik eigenlijk al van uit. Ze kunnen het probleem niet genegeerd hebben natuurlijk.

  6. Het probleem ontstond wanneer je de iPhone 4 linksonder vasthield bij de antenneband. Blokkeerde je hier de zwarte streep, dan duurde het slechts een paar seconden tot je signaal sterk afnam.

    Dat is niet het geval geweest bij mij..

  7. Goh, onderzoek van de stichting open deur? Zou wel heel dom zijn als ze dat niet hadden verholpen

  8. Het had ook te maken met je linkerhand..

  9. Bij de iPhone4 is de deadgrip ook niet makkelijk te doen. Het was een nonissue bij een goed netwerk. De antenne van de iPhone4 is waarschijnlijk al een van de betere antennes.

  10. 4 = flop en blijft flop. Gelukkig is daar voor iedereen nu de 4s

  11. In het filmpje wordt de 4s alleen in de rechter hand gehouden. Ik heb bij mijn 4 juist vooral last van signaalverlies als ik ‘m in mijn linker hand houdt.
    Ik wil wel eens een test zien als de 4s in de linker hand wordt gehouden.

  12. Inderdaad, hier hoef je geen helderziende voor te zijn om dat te kunnen voorspellen. Zeker nadat de antenne in de presentatie als één van de verbeterde onderdelen was genoemd.

  13. @Bubbly: en wat laat het filmpje hier zien? Jawel een grip met de rechterhand ipv de linker waardoor het rechter streepje wordt afgeschermd i pv het linker. Laat dit filmpje dus goed zien wat het probleem was en kun je daar goed uit concluderen dat het nu opgelost zou zijn? NEE!

  14. Wacht wel op de 5! 4s dus ook flop!

  15. Nou mijn iPhone 4 heeft egt geen last van wegvallen en die van mijn vrienden/family ook niet dus snap nog steeds t probleem niet… maargoed leuk dat de 4s het ook dan ook zoiezo niet heeft

    maar volgens apple is de antenne niet daarom geweizigd dat is om zowel GSM als vergizon signaal aan te kunnen… niet voor antenne probleem want dat is er ook volgens hun niet geweest…

  16. Origineel geplaatst door Bubbly
    Het probleem ontstond wanneer je de iPhone 4 linksonder vasthield bij de antenneband. Blokkeerde je hier de zwarte streep, dan duurde het slechts een paar seconden tot je signaal sterk afnam.

    Bij mij ook niet, maar oh wee als je dit publiekelijk zegt… dan wordt je meteen uitgemaakt voor Apple fanboy…

  17. Zouden ze dit ook opgelost hebben met de iPhone 4 8GB die vandaag gereleased is?

  18. Mensen die praten over flop hebben echt geen idee.

    De iPhone 4 was de meest succesvolle telefoon ooit. Ook het meest winstgevend. Zo het er nu naar uitziet gaat de 4S daar vol hard overheen. De introductie is tot nu toe baanbrekend.

    De ‘antenneproblemen’ van de 4 waren lulkoek; had je ontvangst op plekken waar je normaliter geen ontvangst had en hield je je iPhone dán verkeerd vast, dan had je last ja. Maar met een 3GS had je op dezelfde plek bijvoorbeeld sowieso geen bereik.
    Ondertussen hebben HTC telefoons precies hetzelfde euvel, soms zelfs erger, maar daar hoor je niemand over.

    Ik zou echt niet weten op welke manier de 4S een flop is. Het is de mooist ontworpen en meest complete mobiele telefoon op dit moment.

    Het getuigt van ongelooflijke treurigheid als je nu als een teleurgestelde puber gaat zitten pruilen en alvast wacht tot volgend jaar. Echt triest.

  19. @frank: Miljoenen toestellen verkopen in 24 uur noem ik niet echt een flop.

  20. Ik heb nog nooit last gehad van de zogenaamde “deathgrip” op mijn iPhone 4, simpelweg gewoon geen signaal verlies… Dus ik zie het probleem (en de oplossing) niet.

  21. Ik heb een militaire hoes om mijn iPhone 4 van griffin. Geen last van antenneprobleem. Het is een harde polycarbonaat case, met daaromheen een rubberen casing. Ik kan er in de regen mee bellen, laten vallen. En de blikken van mijn collega’s op werk, als ik mijn iPhone 4 vol tegen de muur gooi is echt lachen. Doe dat maar eens met je android toestel. 🙂 gewoon goed hoesje en weg antenne issue.

  22. Ik zal eens kijken of de 4s een beter bereik heeft! Ik heb er 1 gekocht in Oberhausen haute morgen 😀

  23. En dat was voor mij de reden om de iPhone 4 voorbij te laten gaan..

  24. Origineel geplaatst door Joost
    @frank:Miljoenen toestellen verkopen in 24 uur noem ik niet echt een flop.

    Voor iPhone 4 en zelfs voor veel 3GS-gebruikers is het wel degelijk een flop. De kopers zullen naar mijn mening meer nieuwkomers zijn van een andere smartphone (BB, Samsung, HTC, LG, Nokia etc.)

  25. antenne/ontvangst 3gs is beter dan 4.

  26. @Sezgin:
    ahum … als iphone 3GS gebruiker vindt ik het alles behalve een flop:
    – super veel sneller toestel dan 3GS
    – super veel betere camera en front camera
    – super veel beter scherm dan 3GS

    Voor de 4 gebruikers, de eerste twee gelden deels (was al goed, is gewoon iets beter). Daar is de vraag of ze dat juist zoeken, dan is het zeker vatbaar. (Maar vandaar ook de naam een 4Gs en geen 5 … wat aanduid dat voor de 4 gebruikers het eerder een minor update is …)

    Bij deze dan ook … het vernieuwende is niet zo zeer de hardware, maar het IOS. En die is nu ook beschikbaar voor 3GS gebruikers … en dan volg ik ook jouw redenering. Is de nood voor die nieuwe (snellere) hardware nodig?

    In mijn geval, vrouw zit op ouder toestel 3G … en daar kan nieuw IOS niet op … voor haar is een upgrade dan wel vatbaar. Ikzelf heb een 3GS … zelf zou ik het handig vinden moest het sneller zijn, maar zal enkel daarvoor geen +600 euro neertellen … (eigen mening dan)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.