Reacties voor: iPhone 4 in Tsjechië opgedoken, eerste realistische foto’s en video’s

In Tsjechië is de eerste werkende iPhone 4 opgedoken en worden voor het eerst realistische foto's en video's getoond.

Reacties: 43 reacties

  1. Mijn nieuwstip is geplaatst, cool 🙂

    Maar zoals ik het al op een ander forum zei, ik vind de video mooier dan de foto’s die op de iPhone zijn gemaakt!

  2. 10% na een uur intensief gebruiken lijkt mij nog goed mee te vallen. M’n iPhone 3G doet het zo goed niet.
    De kwaliteit van de foto’s lijkt trouwens ook nog goed. En het scherm ziet er prachtig uit op de foto’s op de Tsjechische website 🙂

  3. De batterij klinkt goed.

  4. best goede batterij dan! nu heb ik na 10 minuutjes intensief gebruik an bijna 10% eraf

  5. Toch is het wel maf, ik was zelf bezig met het modellen en renderen van een iPhone aan de hand van de pix op Engadget. Daarna lekte er een 4g op een vietnamese site. Die laatste leek een recenter model en had geen schroefjes meer aan de onderkant.

    Nu is dat mooier dan wel schroefen aan de onderzijde, gek genoeg heeft ie het op deze foto wel weer… mmmz. vreemd.

  6. Benieuwd wat de prijzen in Tsjechië gaan worden.

  7. volgens mij heeft de site het er moeilijk mee:P het gaat erg traag..

  8. Ik moet zeggen het ziet er super uit! Video is vet mooi!

  9. kunnen de foto’s die hier geplaatst zijn ook ergens groter te vinden?

  10. (Red.) Reactie verwijderd.

  11. Video ziet er super strak en soepel uit.
    PRIMA!

  12. mm, ik krijg het allemaal niet aan de praat..
    op de 1e link in het artikel staan wel de foto’s maar de grote foto’s krijg ik niet, en ook op beide linken van de video’s kom ik niet verder..
    ben ik de enige die het niet lukt?

  13. @Oscar, http://www.apple.com/iphone

    Check pics van iPone, heeft schroefjes 🙂 Scchroefjes waren al te zijn bij de presentatie, WWDC 2010.

  14. Ik ben verkocht, die video, prachtig!:D

  15. ik heb het filmpje ook even op youtube gezet.

  16. Zo, mooie foto’s/video zeg! Ga hier dik tevreden mee zijn!!

  17. Wat een drukte om een telefoon. Ik ben erg blij met mijn iPhone, maar we moeten niet doen alsof het allemaal zo wereldschokkend is als bijv. de landing op de maan.

  18. @Muppel

    Daarom is een site zoals deze, voor de mensen die dit wel leuk vinden om over te praten en speculeren! (zoals ik zelf)

    Toch grappig dat je er wel een reactie plaatst en het dan toch gelezen hebt!

  19. Ik heb een nog zo’n sony camera gehad die 720p ook was en na 30min was de batterij al bijna plat.
    Dat zuipt dus enorm.

  20. Lijkt me een beetje onwaarschijnlijk 10% verbruikt na een uur intensief gebruik. dan zou je hem 10uur kunnen gebruiken, net als de ipad. Dan is de batterij ongeveer 5 keer zo goed dan de voorgaande iPhone. Of ben ik nu zo gewend geraakt aan mijn snel leeglopende batterij dat ik ook maar eens een nieuwe iPhone aan moet schaffen?

  21. Zijn er al prijzen van Tsjechië bekend ? is de iPhone 4 ook los te kopen daar ? Ik neem aan dat de iPhone goedkoper is daar aangezien een halve liter bier ook maar 50cent kost in de kroeg…

  22. Origineel geplaatst door TerrorSource
    Zijn er al prijzen van Tsjechië bekend ? is de iPhone 4 ook los te kopen daar ? Ik neem aan dat de iPhone goedkoper is daar aangezien een halve liter bier ook maar 50cent kost in de kroeg…

    Je vergeet wel dat de iPhone van Apple komt en dat bier van de plaatselijke brouwerij.

  23. @Remon: Je moet ook rekening houden dat de batterij van de iPad een 4x zo groot scherm moet aanhouden.

  24. Origineel geplaatst door EN-IS
    @Oscar, http://www.apple.com/iphoneCheck pics van iPone, heeft schroefjes Scchroefjes waren al te zijn bij de presentatie, WWDC 2010.

    Ik zie het 🙂 ga ik mijn model weer ff aanpassen, wel jammer, zonder vond ik toch mooier 😉

  25. Lucas Raggers van OMT.NL claimt ook een iPhone 4 te hebben en plaatste oa een video: http://twitter.com/lucasraggers/status/16472202984

  26. Foto’s zijn aardig goed, het filmpje is bagger. Kijk er eens goed naar. Wolken zijn slecht van kleur en gepixeld etc. En bewegen moet je wel heel erg voorzichtig doen want anders schokt het behoorlijk. Niet prettig om naar te kijken. Zeker niet straks op je tv. Maar voor en telefoon kan het ermee door. Goed gedaan Apple. Maar voor het echte werk geef mij maar een Canon EOS 30D voor de foto’s en een Canon HF100 voor Full HD filmen. Dat zijn pas beelden. Dit is kinderwerk.

  27. fotos vallen beetje tegen hoor

  28. ik vind het filmpje behoorlijk scherp hoor! kweenie ofk de enige ben

  29. Ik ben benieuwd hoe hij film in het schemer.

  30. Nog benieuwder hoe het onder water gaat.

  31. Laten we niet vergeten; foto en video zijn bij een mobiele telefoon slechts relatief eenvoudige bijzaken. Meer om te gebruiken omdat je geen losse fotocamera of camcorder bij je hebt en toch nog iets wilt opnemen.
    Kijk eens naar de lens op zo’n iPhone; een minilensje van een halve centimeter.
    En dan een lens van een beter fototoestel. Meestal 5 keer zo groot of meer.
    Kortom, verwacht nooit dezelfde resultaten.

  32. Origineel geplaatst door El Larso
    Foto’s zijn aardig goed, het filmpje is bagger. Kijk er eens goed naar. Wolken zijn slecht van kleur en gepixeld etc. En bewegen moet je wel heel erg voorzichtig doen want anders schokt het behoorlijk. Niet prettig om naar te kijken. Zeker niet straks op je tv. Maar voor en telefoon kan het ermee door. Goed gedaan Apple. Maar voor het echte werk geef mij maar een Canon EOS 30D voor de foto’s en een Canon HF100 voor Full HD filmen. Dat zijn pas beelden. Dit is kinderwerk.

    Bagger kwaliteit vind ik een beetje kort door de bocht! Full screen, zuiver en soepel. We hebben het hier wel over een telefoon, vergeet dat niet! als ik even snel een filmpje wil maken met deze kwaliteit ben ik dik tevreden!Waarom blijven mensen vergelijkingen maken met dure Full hd camera’s? Leuk zo’n camera, maar daar kun je niet mee bellen, internetten, navigeren en nog vele, vele andere dingen niet.
    Zo, moest ik even kwijt! 😉

  33. @Aeron: Kerel, heb je aandelen apple of zo. Ik schrijf toch ook dat het een prima kwaliteit voor een telefoon is. Dat is ook gelijk mijn probleem. Zesjescultuur. Snel tevreden als het maar werkt. Kijk dit soort filmpjes eens op een Full HD TV en je wordt niet goed van de schokkerige bewegingen omdat de filmprocessor het niet goed verwerkt. Voor snel prutswerk op youtube is deze iphone camera top of the bill. Je kan straks zelfs monteren op de iphone. Hoe verzin je het. Maar oke het werkt wel. En dat jij graag en telefoon hebt die straks zelfs je reed afvegen kan is jouw zaak. Prima geen probleem. Ik pak graag die tool die de job het beste doet. Maar he apple is wel cool. (it’s just an opinion, not a fact)

  34. Ik weet wat je bedoeld El Larso, maar als ik een echte trouwerij ofzo heb ga ik ook echt niet lopen filmen met mijn iPhone, dan pak je inderdaad een echte (foto)camera.
    De iPhone heb je altijd bij je, zo’n camera niet.
    Dus als ik ff ergens ben met mijn kids en er is iets leuks of er gebeurt wat dan kan ik dat ff snel opnemen of een foto maken..
    Tuurlijk, het echte filmwerk moet je niet doen met een iPhone, maar daar is het dan ook niet voor bedoeld.

  35. Origineel geplaatst door El Larso
    @Aeron: Kerel, heb je aandelen apple of zo. Ik schrijf toch ook dat het een prima kwaliteit voor een telefoon is. Dat is ook gelijk mijn probleem. Zesjescultuur. Snel tevreden als het maar werkt. Kijk dit soort filmpjes eens op een Full HD TV en je wordt niet goed van de schokkerige bewegingen omdat de filmprocessor het niet goed verwerkt. Voor snel prutswerk op youtube is deze iphone camera top of the bill. Je kan straks zelfs monteren op de iphone. Hoe verzin je het. Maar oke het werkt wel. En dat jij graag en telefoon hebt die straks zelfs je reed afvegen kan is jouw zaak. Prima geen probleem. Ik pak graag die tool die de job het beste doet. Maar he apple is wel cool. (it’s just an opinion, not a fact)

    een zesjescultuur? niet iedereen heeft zin om met 8 verschillende apparaten rond te lopen om alles te kunnen opslaan in de ‘beste’ kwaliteit. dat heeft niks te maken met een zesjescultuur. sommige mensen vinden dit gewoon al een 8 en vinden beter overbodig…

  36. Origineel geplaatst door El Larso
    @Aeron: Kerel, heb je aandelen apple of zo. Ik schrijf toch ook dat het een prima kwaliteit voor een telefoon is. Dat is ook gelijk mijn probleem. Zesjescultuur. Snel tevreden als het maar werkt. Kijk dit soort filmpjes eens op een Full HD TV en je wordt niet goed van de schokkerige bewegingen omdat de filmprocessor het niet goed verwerkt. Voor snel prutswerk op youtube is deze iphone camera top of the bill. Je kan straks zelfs monteren op de iphone. Hoe verzin je het. Maar oke het werkt wel. En dat jij graag en telefoon hebt die straks zelfs je reed afvegen kan is jouw zaak. Prima geen probleem. Ik pak graag die tool die de job het beste doet. Maar he apple is wel cool. (it’s just an opinion, not a fact)

    Zucht… Aandelen… ook weer zo’n originele reactie van mensen die niet tegen kritiek kunnen. Ten eerste: Je geeft niet aan dat het prima kwaliteit is voor op een telefoon, maar dat het ermee door kan. Dat is een groot verschil, en hiermee spreek je jezelf dan ook tegen. Zesjescultuur, rare benaming voor het meerendeel aan mensen die wel zeer tevreden zijn met de kwaliteit voor een telefoon, blijkbaar zit jij in de categorie negentjescultuur dan… Deze filmpjes zijn prima te bekijken op het beeldscherm van je pc of notebook, en natuurlijk voor op de telefoon zelf. Ik sluit nooit mijn telefoon aan op mijn full hd tv, dat doe ik met een camera, die ik gebruik om echte vakantiefilms e.d te maken, die ik niet gebruik om een kort filmpje te maken om te uploaden naar de bekende sites.
    Dus pak jij gewoon de tool die de beste job doet, een videocamera dus, en laat de rest van ons lekker genieten van een apparaat dat ontzettend veel kan, behalve je reeT (ja, met een T) afvegen.
    Prima als je je mening onderbouwd, maar ga niet mensen in een ‘zesjescultuur’ plaatsen, want dan denk ik dat je niet op de juiste plek bent hier.

  37. +10 voor Aeron,
    En ik vind de kwaliteit erg goed. Het filmpje is mooi en scherp, en schokkerig beeld is ook een kwestie van een steady hand. De foto’s komen qua kleur een beetje flets over, maar ik heb ook een voorliefde voor contrastrijke foto’s met wat hardere kleuren. Maar daar is met photoshop altijd wat aan te doen.

    ben erg blij met deze verbetering t.o.v. de vorige iPhones.

  38. Ik kan de foto’s niet openen. Ik krijg steeds ”503 Service Unavailable
    No server is available to handle this request.” te zien :s

  39. Origineel geplaatst door Bashb
    +10 voor Aeron,En ik vind de kwaliteit erg goed. Het filmpje is mooi en scherp, en schokkerig beeld is ook een kwestie van een steady hand. De foto’s komen qua kleur een beetje flets over, maar ik heb ook een voorliefde voor contrastrijke foto’s met wat hardere kleuren. Maar daar is met photoshop altijd wat aan te doen.ben erg blij met deze verbetering t.o.v. de vorige iPhones.

    Dank u, i rest my case! 😉

  40. @PascalPascal:

    Prices in the Czech Republic:

    3GS Model:
    16 gigabytes: 615 Euros
    32 gigabytes: 730 Euros

    unblocked

    Perhaps the price of a new model iPhone 4 will be similar

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.