Reacties voor: iPhone 3G-winkelvoorraad: wat is de waarheid?

Het is lastig inschatten hoeveel voorraad iPhone 3G er op 11 juli beschikbaar is. Enerzijds wordt gesproken over tekorten, anderzijds schijnt Apple goed voorbereid te zijn. In Hong Kong weten ze de voorraad al en lossen ze het pragmatisch op: met een loting.
Lees het complete artikel → iPhone 3G-winkelvoorraad: wat is de waarheid?

Reacties: 98 reacties

  1. En hoe waar en wanneer gaat de iPhoneclub hun 3G scoren?

  2. ik moet zaterdag werken ik zal chekken

  3. En dit is nu ook precies het nadeel, nu de andere toko’s zoals bijv The Phone House, ook de iPhone gaan verkopen. Nu is het kleine aanbod verspreid en dat is niet gunstig.

  4. Ik ken iemand van the phone house al een jaar of tien. Ik had gevtraagd of hij de iPhone kon leveren en hij zij: The Phone House wordt ook dealer voor de iPhone 3g maar hij komt bij the phone house niet gelijk op de release te koop omdat er zoveel vraag is naar het toestel.
    En ik geloof niet dat hij me voorliegt want ik ken hem al jaren en hij is van dat filiaal de directeur

  5. Uit een zeer betrouwbare bron binnen een APR heb ik vernomen dat er hoogstens 10 iPhones per APR-filiaal beschikbaar zijn op 11 juli. De week daarop is er wel meer dan voldoende voorraad, zo schijnt.

  6. ik ga het voor je checken of het zo is berend. ik betwijfel het.

  7. Dat is echt weinig dan. Als er dan maar genoeg is in de t-mobile store. Weet hij ook of meteen op de release the iPhone bij the phone house te koop zal zijn want ik had gehoord van diegenen dat het pas later was.

  8. Die waarschuwing van T-Mobile is standaard. Als er genoeg iPhones beschikbaar zijn is iedereen tevreden en als er een te kort is dan hadden ze het in ieder geval kunnen weten.

    Apple kennende zullen er voldoende iPhones op voorraad zijn tijdens de lancering, net als een jaar geleden. Toen dacht ook iedereen dat hij binnen een paar uur uitverkocht zou zijn, niets was minder waar, de iPhone was pas na zes dagen uitverkocht. Op de zevende dag meldde 43% van de winkels al dat ze nieuwe voorraad hadden binnengekregen.

    Ik maak me in ieder geval geen zorgen. Ik vertrouw er op dat Apple er voor zorgt dat de leveringstijden zo kort mogelijk zullen zijn.

  9. Mij maakt het niet zo heel veel uit, dan heb ik de iPhone maar 2 weken later.

  10. Mwahahaha, ik derde op lijst:P
    ik blij:P

  11. Maar nu zijn er wel veel meer landen he waar hij wordt gelanceerd. Maar ja apple heeft ook 50 miljoen van die 8gb chips besteld

  12. Laten we dat maar hopen. Vanmiddag zei een T-mobile medewerker dat ze er ongeveer maar 30 zouden krijgen. Als dit zo zijn, zou dit te betreuren zijn. Ik ben een beetje wanhopig; er zullen weer veel mensen komen om 9 uur ‘s morgens om die Iphone te kopen. Ik hoop dat in Breda dit wel meevalt, ik heb geen zin om zonder Iphone naar huis te gaan.

    @misjel: ben je bij T-mobile ingeschreven? Dan zul je pech hebben, want die volgen deze lijsten niet meer.

  13. @svenssonn:
    Ja inderdaad. Die twee weken boeien me sowieso weinig, want dan ben ik op vakantie ;P

  14. Denken jullie dat hij met de release ook meteen bij the phone house, media markt en belcompany komt. Of zouden die pas later komen??

  15. Ik moet hem op 11 juli hebben..
    Ga namelijk die nacht op vakantie en wil hem nog gebruiken als iPod en movieplayer.

  16. Ik ben vandaag bij een t-mobile shop geweest, hij zei dat ik nummer 60 was op de lijst een dat het wel een tijd kon duren voordag ik aan de beurt was… Hij zei dat ze er maar een stuk of 5 per dag zullen krijgen, dat schiet dus ook niet op. :S
    Ik ben nog een week op vakantie als hij uitkomt dus dat maakt verder niet uit, maar als ik er dan nog geen kan krijgen schiet het allemaal niet op… 🙁

  17. Ik moet hem op 11 juli hebben..

    moeten, moeten….;)

  18. Als er tekort zijn wordt de hype alleen nog groter, dus kan strategisch zijn ook.

    Als iets binnen enkele uren uitverkocht is, dan moet er een grote vraag naar zijn of moet het goed zijn. Dat levert extra publiciteit op.

    Als Apple dan direct erna een grote voorraad voorziet, hebben ze een goeie start.

  19. Mensen mensen mensen toch…
    Kunnen we nou niet gewoon ff wachten tot de 11e?

    Het heeft niet zoveel zin om te zeggen:

    “Een vriend van mij werkt daar en daar en die zegt 10 stuks!”

    en 10 reacties later:

    “Een vriend van mij werkt daar en daar en die krijgen er 500!”

    PFFFFFFFFFFFFFFF!

    Als je er echt 1 wil hebben ga dan gewoon om middernacht voor de deur liggen, dan heb je de meeste kans om er 1 te krijgen.

  20. @jw, je hebt gelijk, we moeten wat de aantallen betreft maar gewoon geduldig zijn.
    Ik vind het wel dat ze eigenlijk genoeg Iphone beschikbaar moeten hebben gelijk in het begin, ze krijgen toch genoeg publiciteit; of het nou komt omdat hij uitverkocht is, of omdat ze er heel veel verkocht hebben op 1 dag. Heb een hekel aan: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Als ik me laat inschrijven voor een Iphone, wil ik er ook een hebben. Moeten ze er niet ineens mee komen dat je maar voor de deur moet gaan liggen. Dat slaat toch ook nergens op. Vind het zeer slecht van T-mobile, eerst beloftes doen om ze daarna niet na te komen.

  21. Ik ben juist voor het:
    Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
    En dan voor beide diensten tegelijk: eerst de mensen die zo slim genoeg waren om zichzelf op de lijst te zetten en daarna de mensen die voor de deur hebben geslapen.

    Zegt iemand die zich (nog) niet heeft ingeschreven voor een lijst.

  22. Ja das ook wel zo.

    Vindt die berichten van inschrijflijsten ook beetje erg raar, T-Mobile zegt ze zijn er niet, maar je leest op verschillende fora (forums?) toch een hoop mensen: “ik sta 3e, yahoo!” of zoiets…

    Ik begin langzaam een beetje de indruk te krijgen dat T-Mobile het zelf ook niet meer weet…
    Ze hadden de lauch naar mijn idee een beetje beter voor moeten bereiden, maar ja, de iphone komt, das het belangrijkst 🙂

  23. gasten, ik had me eerst ingeschreven. Komen ze er nu ineens mee dat je maar voor de deur moet gaan liggen; oftewel: ZE HOUDEN DE LIJSTEN NIET MEER AAN. Ik weet niet hoe dat in andere winkels is, maar waar ik ben geweest wil ik nu al niet meer naartoe. Ik reserveer er wel eentje bij de Ifactors of Belcompany, want T-mobile shop vind ik nu al niks meer. Eerst beloven ze het, en dan gaan ze het ontkennen.

    Laat het een les zijn voor de T-mobilemederwerkers: zo werkt het niet!

  24. Dat zeg ik: T-Mobile heeft een beetje stress volgens mij haha
    Dat wordt lache volgende week!

  25. @Lennaert:
    Ik heb hem ook bij Ifactors gereserveerd. Die verkooper daar zei dat ze niet officieel aan lijstjes doen maar dat ze er steeds meer vraag naar kregen. Mijn reservering ging gewoon op de lijst en hij zou me bellen wanneer ze binnen kwamen.
    Oftewel: Ik sta gewoon op een reserveringslijst en zal de Iphone volgende week vrijdagochtend in mijn armen mogen sluiten 😀

  26. @jw:
    nou fantastisch, ik lach nu al. :@

    @ chris:

    Ik hoop dat er bij Ifactors in Breda nog genoeg plaats is, zodat ik er in ieder geval eentje vrijdag krijg.

  27. Net bij Belcompany geweest,
    en het een en ander gevraagd,
    a.s. vrijdag is het zeker dat ook belcompany de iphone 3g gaat verkopen,
    De voorraad is voor 99% zeker weten aanwezig voor de vrijdag.
    ik heb direct een reservering aan laten maken en was nummer 1.

    Probeer het bij de filialen in Rijswijk, Leidschendam en Nootdorp.

  28. ik ben benieuwd morgen of ze al in het magazijn liggen.
    Ik denk het niet. Weet haast wel zeker van niet. We krijgen spullen vlak voor de release aangeleverd. Maart ze er al liggen weet ik 100% zeker dat in elk filiaal dat ze mag verkopen een aantal stuks alpart liggen voor het personeel. Das dan weer voordeel van werken bij een APR of Tmobile resellert

    11ik persoonlijk heb er pas over 3maanden wat aan omdat dan mijn vodafoon co tract afloopt en ik dan zonder problemen over stappen kan.
    Ik heb geen zin om die laatste 3 maanden dubbel te betalen.

  29. marketing technisch natuurlijk slim van apple als ze tijdens de release er te weinig opleveren. hoe minder aanbod er is hoe meer vraag er komt ( exclusiviteit ). Tevens is het verstandig van apple ( en geloof me dit zullen ze waarschijnlijk doen ) als ze na de release kleine hoeveelheden zenden om de vraag constant te houden. Zo houden ze het publiek lekker en zitten wij ondertussen te hunkeren naar een iphone

  30. @ lennaert, ik heb hem niet bij een t-mobile shop gereserveerd, maar bij een premium reseller hier, en die hebben mij beloofd dat er een zwarte 16gig voor me klaar ligt op 11 juli, maakt niet uit wanneer ik op de dag kom(maar ben er al wel om 9 uur:P)

  31. @misjel:
    In welke Istore heb jij hem besteld en waar?

  32. Nou dan ga ik morgen maar eens al die winkels af en eentje reserveren, weet ik zeker dat ik er eentje heb :). Risicospreiding noem ik het maar 😛

  33. Ik sta als 1 en rond de 60 op een wachtlijst, ik heb er sowieso 1 :).

  34. Zijn er bij t-mobile nou wel of geen intekenlijsten?

  35. Het gaat me steeds meer opvallen dat die iPhone echt bijna ziekelijk mythische vormen aan begint te nemen. Ik doe er net zo hard aan mee hoor en sta vrijdag ook bij t-mobile op de stoep voor een lost and stolen regeling. Maar het is als je er van een afstandje naar kijkt eigenlijk niet meer normaal hoor… 🙂

  36. Gaan jullie hem allemaal in nederland met abbo kopen dan? Ik ben dan op vakantie en haal hem fijn in die schweiz voor €385,– .. Ik heb helemaal geen zin in zon abbo enzo…

  37. @eldon, echt niet, je creëert niet meer vraag als je het aanbod afknijpt.
    dat diegene die hem willen scoren meer zeuren alla,…… maar er komt niet meer vraag door.
    In jouw omgeving waarschijnlijk zou het zo lijken daar je forum’s check enzo en die mensen graag een iPhone willen, maar dat betekent niet dat er meer vraag is dan dat die er oorspronkelijk zou zijn.
    Dus wat dat aangaat zou apple er goed aan doen om in elke store max aan voorraad te hebben.

    zoals een zekere Rob ooit treffend wist te verwoorden “er is geen betere raad als voorraad” 😉

  38. Jezus, wacht gewoon tot de 11de en dan weet je het.
    We zijn al een jaar aan het wachten, daar kunnen nog wel een paar dagen bij hoor..

  39. tjonge, tjonge… wat maken we elkaar gek.
    de iPhone 3G is niet zo heel veel anders als de iPhone 1

    Als die er 11 juli niet is, dan in de maand er na wel.
    Maar goed, ik heb me vorige week al in laten schrijven, als 1ste. Nu maar hopen dat ze de lijst aan houden.

    Maar hoeveel iPhones zou er wereldwijd worden verspreid? 3 Miljoen?
    Nederland krijgt er misschien 50.000? In wat voor periode?

    Heeft iemand wel gerealiseerd wat voor logistieke operatie dat is, heel wereldwijd xxx miljoen iPhones tegelijkertijd launchen?

  40. @RedHead
    ik weet ook echt wel dat het veel werk is.. maar het is dan ook niet echt handig van Apple om 11 juli gelijk aan te wijzen als DE dag waarop ie wordt gelaunched.. hadden ze beter ff maandje kunnen wachten, net wat meer iphones produceren, voor ieder land genoeg verzenden en dan launchen.. dus het ligt wel aan Apple als er niet genoeg is..

  41. @lennaert probeer de winkel eens op de hogevucht 😉

  42. Voor iedereen die op zo’n “intekenlijst” staat. Ze kunnen moeilijk zeggen, wij doen niet aan intekenlijsten, als andere filialen dat zogenaamd wel doen. Komt gewoon wat klantvriendelijker over als iemand moeite voor je doet. Ze kunnen je ook moeilijk naar een andere winkel sturen. Toch? Zo’n lijst is gewoon een psychologisch spelletje en 11 juli niks meer waard. Ik zal er maar niet teveel op blindstaren, gebakken lucht, verkoop fabeltjes!
    Als ik zo’n iphone wil, kunnen ze me dat – volgens de regels – echt onmogelijk weigeren. Mochten ze dat wel doen zou ik gewoon voet bij stuk houden, krijg je hem echt wel mee.

    Geen zorgen:)

    Nou, snaveltjes toe!

  43. Heerlijk, die speculatie. Dit is precies wat Apple wil. Hoe meer mensen voor de deur kamperen, hoe meer publiciteit, terwijl Apple hierdoor in het nieuws komt, zijn er vast genoeg iPhones. Eacht nu lekker af, zoek een klein dorpje in de buurt en ga daar naar een verkooppunt, die hebben ze vast nog we’ll (tip: ga naar staphorst, daar houden ze niet van moderne technologie 😉

  44. Er zijn veel magazijnen hoor, de winkel besteld zelf hun gewenste hoeveelheid (Apple legt misschien wel een maximum op per winkel).

    Daarna worden die gewoon per vrachtwagen vervoerd 1à2 dagen ervoor.
    Het is wel zo dat er veel iPhones onderweg zijn, maar om die tegelijkertijd te launchen is helemaal geen probleem.

    Net zoals hier zullen er weer enkele regeltjes zijn die door Apple zijn opgelegd, maar grotendeels zal de provider er verantwoordelijk voor zijn.

    Er zijn moeilijkere zaken dan een product wereldwijd op het zelfde tijdstip lanceren.
    Het komt allemaal in orde. En de dag erna komen er op bepaalde plaatsen zeker al terug nieuwe iPhones binnen.

    Er zijn er zeker genoeg mensen.

  45. @noisy

    welke?

    btw: ik hoop dat ze overal genoeg voorraad hebben, heb er zo’n hekel aan om met lege handen naar huis te gaan.

  46. Ik hoop dat ik hem ook de 11e heb! Want namelijk ik sta als 1ste op de lijst! :D:D:D Dus als ik hem niet binnen een paar dagen heb is er iets niet helemaal goed met de voorraad.

  47. @lennart:
    Ja ik ook:S Werd er ookal gek van met GTA IV :S`

  48. Dat bedoel ik nou, GTA IV was ook al zo gehyped, ik had niet gereserveerd en stond gewoon bij openingstijd voor de deur en er lagen er zat. Die reserveringslijsten werken toch ook niet, er zijn mensen die op meerdere lijsten hebben ingeschreven. Maar ik denk dat het allemaal wel mee valt, gewoon een hype dit, niet iedereen wil zo graag een iPhone hoor. Als je bij openingstijd gaat winkelen verwacht ik zonder problemen een iPhone te kunnen scoren.

  49. helaas nog geen iphone voorraden bij resellers. Dat zal echt het laatste moment zijn.
    Er zijn al wel trainingen aan de gang. Hoe en wat daar mag ik niks over zeggen. Dus dat doen we dan ook niet.

    Gewoon afwachten dus.

  50. 4 saus: Weet je ook of de iPhone bij de release gelijk bij the Phone house en belcompany enzo komt??

  51. @ 4saus

    Je mag niet zeggen ‘hoe en wat’.. wel waar? 😛 Ben namelijk wel benieuwd, gewoon bij de resellers in de winkel, kantoortje o.i.d.?
    En hoe kun je trainen, zonder iPhone 3G? 😛

  52. Ik ben al jaren trouwe T-Mo klant, en verleng mijn abbo altijd via de site. Ik zou het wel zeer fatsoenlijk vinden als T-Mo hun vaste klanten de mogelijkheid biedt om eea goed te regelen op dezelfde manier als ik voorheen mijn verlenging regelde. T-Mo: Hup, mail je vaste klanten, en laat ze niet in de kou staan.

  53. nou mensen, ik had een haleluja moment vanmiddag. Kom bij de Belcompany binnen, vraag ik of ik kan reserveren, zegt hij: “dat kan, we gaan hem de 11de leveren”, vraag ik: “de hoeveelste ben ik die wil reserveren”, zegt hij: “de 5e”. Toen kreeg ik echt zin in die Iphone, omdat ik nu echt zeker weet dat ik hem vrijdag heb.

    De T-mobile winkel in Breda is echt bagger, die stoppen gewoon ineens met die inschrijflijsten (niks tegen T-mobile zelf); het interesseert me niet of er nou wel of niet genoeg voorraad is. Als men iets belooft, heeft men het maar na te komen. Ik was daar ook gelijk klaar en ga gewoon naar mijn oude vertrouwde Belcompany, waar ik wel de juiste antwoorden krijg.

    Ben niet gediend van dat soort praktijken.

  54. Oke dat is gaaf. Hopen dat dat bij The Phone House ook is want die wist laatst nog niet of hun hem op de release kregen! Ik hoop het wel zal jullie daarover wel op de hoogte houden.

  55. Lennaert: ik ben blij dat je zelf wel perfect bent.

    De iphone is beperkt leverbaar vrijdag, inderdaad niet meer dan 10 per winkel.
    Vandaar dat de mensen die vrijdag in de winkel de moeite nemen om langs te komen het eerst recht hebben op de iphone, reserveerlijsten zijn daarna weer mogelijk.

  56. nou zo werkt het niet in het dagelijks leven. Als je kan reserveren, hebben ze zich er maar aan te houden.

  57. Lennaert ik geef je 110% gelijk!

  58. het is wel Lennaert waar ze het tegen hebben
    niet zomaar een klant. Deze is voor T-mobile van levens belang.

    zonder Lennaert’s aankoop flopt de iphone 3g

    tjonge wat laten jullie je op naaien zeg. het is een coole gadget die er een dag later ook nog voor je zal zijn. Of je nu nr 5 of nr 500 bent.

    geduld is schone zaak. OOK voor Lennaert

  59. @4saus

    Denk is na, als jij een Iphone zou reserveren met de zekerheid dat hij op 11 juli beschikbaar is en dat als je er komt ze zeggen: sorry, je bent te laat.
    Dan voel je je toch ook genaaid?

  60. @chris

    Nee. ik persoonlijk zou me niet genaaid voelen omdat ik weet dat inschrijflijsten rondom apple producten een uitzondering zijn. Al helemaal als de winkelier zich er zich aan kan blijven houden.

    Als je een beetje hebt opgelet het afgelopen jaar dan weet je dat niet De provider maar Apple de marketing bepaald. En dan wet je ook dat HOE GRAAG de meewerkende providers het ook willen, Apple het niet toestaat aan inschrijflijsten voor de iphone te doen. Apple is de kwade pier hier niet T-mobile. Die zijn gewoon op hun vingers getik door Apple. Apple bepaald precies waneer wat en hoe naar buiten komt in de marketing strategie. Het blijft hun product. Apple wil ook dat iedereen een gelijke kans heeft op dat product. dus daarom geen inschrijf lijsten.

    Dat is met elk apple product al zo geweest. Wie het eerst kom die het eerst maalt.
    Er is plenty op voorraad. En anders maakt apple ze wel weer bij. Of je je nu genaaid voelt of niet. Geduld blijft een schone zaak. OOK voor jou dus

  61. @4saus:
    Neej, dan moeten die winkels, zoals T-Mobile, maar zeggen, sorry we doen er niet aan. Om dan VALSE inschrijflijsten, zoals jij beweert, aan te maken lijkt me dan nogal zwak van die winkels en niet bepaald klantvriendelijk.

    Toen ik aankwam bij Ifactors zei die man niet:
    “Ow nee Apple heeft gezegd dat we niet aan inschrijflijsten mogen doen.” nee hij zei:
    “Ik heb al vier andere verzoeken binnen. Ik zet je order van Iphone 8GB er in. Ik bel je als ze op voorraad zijn.”

    Dat is dus wat anders. Hij zegt dus in feite: “Ik bel je zodra je hem kan ophalen.” oftewel: deze Ifactor winkel (en ik ga niet zeggen waar ik heb gereserveerd heb.) gaat zich keurig aan de lijst houden, anders zet hij toch niet in zijn systeem:

    Dhr. Chris ……
    Order: 8GB Iphone Black
    Tel: ***-*******
    Email: *******@****.nl

    Lijkt me sterk als hij dan geen Iphone verkoopt aan mij, terwijl ik op de lijst sta en ik al een order heb?

    Over een uurtje bel ik met de Ifactors bij mij in de buurt. Kijken wat zij zeggen. Daar heb ik mijn Iphone vorige week woensdag gereserveerd.

  62. kan jij je ook wel eens inleven in iemand? Dat jij dat niet belangrijk vindt is niet mijn probleem. Ik vind het gewoon belachelijk dat ze eerst een lijst aanhouden en dan ineens niet meer. Dan hadden ze het in eerste instantie al niet moeten doen. Maar goed, ik heb me ergens anders al ingeschreven dus daar heb ik geen last meer van.

    4saus, wind je niet zo op; wat ik ergens van vind, hoeft niet bij jou van toepassing te zijn, en dan hoef je er niet zo dom op te reageren.

  63. Lennaert, is je eerste bericht gericht tegen mij? 😛 Ik neem het juist voor je op 😉

  64. Net met Ifactors gebeld, ze kregen er bij dat filiaal 7 Iphones. Ook gevraagd of ze zich aan de lijst houden. Antwoord was kort en krachtig: JA!

    Aangezien ik 5e op de lijst sta krijg ik me Iphone 😀

  65. de enige die zich opwind ben jij lennart
    ik maak je alleen belachelijk

    Maar succes met de wachtlijst

  66. Thanks. Die 5 dagen mogen wel heel snel opschieten 😀

  67. ik maak je alleen belachelijk

    Dat stoort me.

    En nee, het was niet tegen jou gericht Chris.

  68. Oki. thanks =D

  69. Ik mailde met T-Mobiel over een aantal zaken.

    Dit is een deel uit het antwoord (komt dus bij klantenservice T-Mobile vandaan..) :

    Het is op dit moment overigens nog niet bekend hoeveel iPhone’s er aanvankelijk in de handel komen, maar met het oog op de grote belangstelling dient u rekening te houden met een levertijd van enkele weken. De kans dat u de iPhone 3G dus nog niet op 11 juli in uw bezit heeft, is vrij groot. De T-Mobile Shops hanteren wat betreft het reserveren van de iPhone elk een eigen beleid. U zou hier daarom eventueel naar kunnen informeren bij een T-Mobile Shop bij u in de buurt.

    Het lijkt er dus op dat ze de centrale lijn inmiddels hebben verlaten.

  70. Ik vind die reserveringslijsten echt dikke onzin, de mensen die ochtends de moeite nemen om als eerste voor de deur te staan hebben meer recht op een iPhone. Het kan zijn dat je dan moet werken, maar dan heb je gewoon pech naar mijn mening. Maar de belangrijkste reden dat ik de reserveringslijsten echt onzin vind is omdat er mensen zijn die hem nu bij verschillende shops hebben gereserveerd. Dan krijg je straks dat iemand geen iPhone meer kan kopen omdat de winkel nog reserveringen heeft liggen en degene die hem gererveerd heeft haalt hem nooit meer op aangezien hij hem als ergens anders vandaan heeft.
    Snap zoiezo niet dat winkels reserveringslijsten hebben, ze kunnen de iPhone makkelijker en eerder kwijt zonder reserveringen.

  71. reserveer je iphone gewoon bij apple premium reseller shop of T-mobile shop. en ga 3uur van te voren voor de deur staan. weet je ckr dat je er 1 heb aangezien dat deze 2 shops de iphone op de release datum hebben. en de andere shops zoals belcompany enz enz em later krijgen iedereen loopt maar wat te roepen over de aantal iphones die geleverd worden maar apple kenende zal het wel goed komen. we horen het de 7e dus nog 1 nachtje slapen!

  72. @Nickos
    ik ga er ook om 7 uur staan terwijl die pas om 9 uur open gaat. Me pa bel ik wel om half 9 als hij moet komen voor het abbo afsluiten.

  73. Me pa bel ik wel om half 9 als hij moet komen voor het abbo afsluiten.

    `Je kan toch wel zelf een abo afsluiten?

  74. @Joepie:

    Te klein en een rijke pappie !??! 😉

  75. Nee je moet daarvoor 18 jaar zijn.

  76. en de andere shops zoals belcompany enz enz em later krijgen

    Belcompany krijgt hem gewoon vrijdag.

    de mensen die ochtends de moeite nemen om als eerste voor de deur te staan hebben meer recht op een iPhone; Maar de belangrijkste reden dat ik de reserveringslijsten echt onzin vind is omdat er mensen zijn die hem nu bij verschillende shops hebben gereserveerd. Dan krijg je straks dat iemand geen iPhone meer kan kopen omdat de winkel nog reserveringen heeft liggen

    Slaat nergens op, ze houden de reserveringen maar 1 dag vast, dus zaterdag kan er nog steeds gekocht worden en niet iedereen die er 1tje wilt gaat hem vrijdag al halen. Een zwak argument.

    Mijn vader moet ook mee, ik ben ook geen 18 :P.

  77. @chris
    ja mijn huidige abbo die net verlopen is staat ook op mn vaders naam. maarja ben inmiddels 19 en denk niet dat me pa zo vroeg mee gaat haha. die moet werken dus dat word op mn eigen naam zette en die andere stop zetten. enige naadeel is dat ik dan een ander nr heb maja ik wil m echt zo snel mogelijk hebben 😛

  78. @Lennaert:
    hahaha, en ik maar denken dat je de 20 al ruim bent gepasseerd 😛

  79. @chris, Waarom denk je dat? Vind het namelijk wel een compliment :P.

    Ik weet dat ik er vrijdag een heb, dus ik hoef me geen zorgen meer te maken. Ik hoop dat dit bij meer mensen zo is?

  80. Hehe, Vanwege je, vind ik, hoogwaardige comments en je manier van overkomen.

    I.i.g. Ikzelf ben 15 en over 5 dagen de trotse eigenaar van een Iphone 3G 😀

  81. Nou ik ben 17, ik zou op mijn 15e er geen krijgen eerlijk gezegd :D.

  82. Ik moet hem zelf betalen. Dus de abonnementskosten en het toestel. Heb er flink over moeten dingen bij me ouders. Ze vonden 30 Euro per maand erg veel geld.
    Met het argument dat het tegelijk een Ipod is waar ik ook op kan internetten waren ze over.

  83. Ik krijg hem ook alleen maar om speciale redenen hoor.

  84. Ik ook, ben ook nog ‘maar’ 16 😉
    Moet maar gauw een baantje vinden 😐 😉 😛

  85. En hoeveel mensen die een iPhone 3G wil kopen is reeds Mac-gebruiker? Dat is iets wat me meer interesseert dan de leeftijd van een ieder. Uit Amerikaans onderzoek is namelijk gebleken dat het merendeel van de iPhone-kopers geen Mac in zijn/haar bezit heeft.

    Ik ben wel benieuwd hoe dat zich verhoudt tot Nederlandse gebruikers. De ruchtbaarheid die er tot nu toe aan gegeven is komt namelijk voornamelijk uit het Apple-nieuws gebied, waarin ik zelf ook actief ben.

  86. ik denk dat het 70 tot misschien zelfs wel 80% is dat windows gebruiker en ipod of iphone eigenaar is. en zo gek is dat niet gezien apple niet zoveel markt aandeel heeft op computer vlak.

    de percentages zijn slechts een ongefundeerde gok/schatting.

  87. Tot mijn spijt moet ik jullie mededelen dat ik een Windows gebruiker ben. Ik heb simpelweg geen geld om een Mac aan te schaffen, had ik wel moeten doen toen ik deze laptop kocht…

    Ik wil wel mijn volgende computer tot een Mac maken, dat is iets wat zeker is.

  88. Wij hebben een iMac G5 hier staan, Windows kan ik niet meer uitstaan:
    VER SCHRIK KE LIJK, ultra lelijk, traag en simpel.

    Mac OS Leopard hakt erin, ben blij dat ik dat straks kan combineren met de iPhone.

    Maar even ontopic:

    Weten de medewerkers al wanneer en hoeveel iPhones ze krijgen.
    Ik lees soms wel van:
    “We krijgen er maar een stuk of 20 binnen”
    Ja, oke, maar wat? 20 van elk? Dus 20 iPhone 8GB, 20 iPhone 16GB zwart en 20 iPhone 16GB wit?

  89. Ik ben pro-Windows. Waarom weet ik niet maar Mac trekt me gewoon niet en aangezien ik een fanatiek gamer ben blijf ik de komende tijd wel een Windowser.

    Ifactors Zoetermeer krijgt er 7. Gisteren met ze gebeld. Reserveren heeft geen zin meer omdat ik vorige week woensdag al nummer 5 was denk ik niet dat nummer 6 en 7 nog vrij zijn.

  90. 7!!!

    Waarom vertellen ze dat? Waar haal jij dat uit?

    Als het zo is, komen er zeker de dag erna tientallen terug binnen.

  91. Waar ik dat uithaal? Van die medewerker die ik aan de lijn kreeg daar. Waarschijnlijk zijn er natuurlijk meer Iphones beschikbaar maar leveren ze er 7 uit op dag 1, 7 op dag 2 etc.
    Dat denk ik tenminste.

  92. Slaat nergens op, de medewerkers weten de hoeveelheden helemaal niet. Donderdagavond gaan de dozen pas open. Apple komt zelfs controleren op donderdag dat ze nog niet open geweest zijn.

  93. Het lijkt er sterk op dat T-mobile ons een beetje gek probeert te maken.
    Op de website staat bij de veel gestelde vragen:

    Quote “Waarom heeft T-Mobile nu al geen iPhones meer?”

    “Dit revolutionaire toestel is ontzettend populair en op dit moment overtreft de vraag nog het aanbod.” Unquote.

    Ik dacht toch dat de verkoop nog niet begonnen was? 🙂

  94. whaha slim hoor T-Mobile ………… (NOT:P)

    Ik denk dat de hype wel mee gaat vallen trouwens

  95. Die redenering is vast en zeker gebaseerd op het aantal aanmeldingen van de nieuwsbrief. Dat waren er 40.000 en dat is zeker een hoop. T-mobile neemt nu aan dat al deze 40.000 een Iphone gaan kopen, dit natuurlijk ook om de hype te stimuleren.

  96. @Lennaert:
    agree.

  97. Ja, maar er zijn veel mensen die een iPhone willen kopen die hen niet hebben ingeschreven op die nieuwsbrief, zoals ik bv. Ik vind dat ik via het net veel meer informatie vind dan mijn e-mail adres te moeten opgeven om nadien commerciële acties te ontvangen.

    Als er 20.000 mensen van die lijst een iPhone komen staan er zeker nog 30.000 klaar om de iPhone te kopen zonder aangemeld te zijn op de nieuwsbrief.
    Dus ik denk dat je het niet mag onderschatten.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.