Gerucht: iPhone 3G te koop bij Media Markt, Belcompany, The Phone House en Apple Resellers

De iPhone 3G is straks bij T-Mobile, BelCompany, Media Markt, The Phone House en Apple Resellers te koop. Deze winkelketens hebben gisteren de contracten ondertekend; volgende week volgt een aankondiging van T-Mobile daarover.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

BelcompanyDe website All About Phones weet te melden dat de iPhone 3G straks bij T-Mobile, BelCompany, Media Markt, The Phone House en Apple Resellers te koop zal zijn. Volgens de website is het nieuws bij meerdere bronnen geverifieerd en zal er maandag of dinsdag een aankondiging door T-Mobile volgen. T-Mobile had al bekendgemaakt dat er op 7 juli meer over distributiepunten bekend wordt gemaakt.

Over de verkoop bij Apple Premium Resellers was al eerder informatie uitgelekt. De uitbreiding met Belcompany is ook niet verrassend: sommige vestigingen van Belcompany hebben al wachtlijsten opgesteld. Volgens AAP zijn de contracten gisteren ondertekend door de ketens. Daarbij gelden strenge eisen: in elke winkel moeten getrainde medewerkers aanwezig zijn die een verplicht examen moeten afleggen en daarbij een voldoende moeten scoren. Winkels die niet aan de voorwaarden volden kunnen de iPhone 3G niet verkopen. Het lijkt er dus op dat je straks niet zeker weet of je een iPhone 3G kunt kopen als je een willekeurig filiaal van T-Mobile, BelCompany, Media Markt, The Phone House of een Apple Resellers binnenstapt. Alle genoemde winkelketens zullen de iPhone 3G alleen in combinatie met een T-Mobile abonnement aanbieden.

Een iPhoneclub-bezoeker stuurde ons nog de volgende tip:

Een vriend van mij werkt bij The Phone House. Nu is hem verteld dat hij 11 juli moet vrij houden, omdat de Phone House in Nederland een exclusieve deal heeft met T-Mobile om ook de nieuwe iPhone 3G te verkopen.

Van een exclusief contract met The Phone House zal niet echt sprake zijn (aangezien ook Belcompany in het rijtje staat), maar dat The Phone House erbij zit is daarmee vrijwel zeker.

Een andere iPhoneclub-tipgever schreef:

Een vriend van mij is assistent filiaalmanager bij een van de Belcompany-vestigingen en hij heeft vandaag een cursus c.q. toets gehad over de iPhone, hoe je bijvoorbeeld het snelst een email stuurt, of push-mail mogelijk is op de iPhone 3G, etc. Ook heeft hij maandag 7 juli een soort van Kick-Off voor de iPhone net zoals alle T-Mobile medewerkers.

Maandag weten we meer.

Meer info: All About Phones
Bedankt, Dennis, Roderik en Ronald! (en alle anderen die dit hebben doorgestuurd)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 juli 2008, 23:30
Categorie Providers
Onderwerpen abonnementen, belcompany, iPhone 3G, mediamarkt, phone house, reseller, t-mobile, winkelen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.