Reacties voor: iPhone 3G: O2 maakt Pay & Go-tarieven bekend

O2 heeft voor Britse gebruikers de Pay & Go-tarieven bekendgemaakt. Met deze prepaid-kaart kun je de iPhone 3G voor 299 en 359 pond kopen.
Lees het complete artikel → iPhone 3G: O2 maakt Pay & Go-tarieven bekend

Reacties: 35 reacties

  1. “Hierbij krijg je onbeperkt internetten en gratis toegang tot hotspots van The Cloud en BT Openzone, gedurende de eerste zes maanden na activatie van je iPhone. ” vanaf dat je weer naar Belgie komt kan je er zeker niets mee doen ?

    Is er geen manier om de iphone te kopen op 11 juli in nederland voor de gewone prijs ? (200 €)

  2. Ik zou allereerst al wachten tot 4 juli …

  3. @ Bram: dat moet je sowieso doen :p

  4. Dus je kunt hem niet als prepaid pakket kopen, zonder je adres gegevens achter te laten?
    En dan als nog unlocken?

    Graag reactie

  5. @D.

    daar lijkt het wel op.. ik denk dat je je gegevens moet achterlaten in de winkel en misschien moet je je dus legitimeren en een engelse postcode opgegeven. Want ik denk niet dat O2 net zo stom is als AT&T door eerst de iphone zo te verkopen zonder gegevens op te slaan, dan vraag je er gewoon om, dat mensen geen abonnement bij je afsluiten.. dus je moet waarschijnlijk je gegevens achterlaten met een engelse postcode, zodat ze je altijd kunnen tracken als je niet zo’n maandelijks bedrag betaalt..

  6. jah, idd. als de iphone in belgie uitkomt zou het mss zonder abo zijn, en dan is ie duur en as hij wel met abo is is het abo te duur (a) sowiso unlocken dus… hoe kan ik dat dan doen ? (niet het unlocken maar het kopen zonder abo-verplichtingen)

  7. @Ben Goevaerts: Wat bedoel je met gewone prijs? €200,- is niet gewoon hoor.

  8. @Ben Goevaerts

    Die 200 euro is voor 8 of 16 GB MET abonnement, en dan weten we niet eens zeker of je wel het goedkoopste abonnement van 30 euro hebt..

  9. ah oei,, nja dat kan. wat zou het dingetje dan kosten in nederland ? (8 gig) In amerika dacht ik 200 dollar, en aangezien voor apple dollar = euro, zal dat hier ook wel zo zijn. Maar het kan dat ik voledig mis ben :s

  10. Maar hoe willen ze dat doen bij een prepaid pakket?
    Weet iemand of dezelfde regels gelden voor de iphones uit Italie?

    Wat is dan de manier om iphones te kopen in Buitenland?

  11. Enne.. dat kopen zonder abo-verplichtingen kan dus alleen in Italie en in belgie waarschijnlijk.., maar daar weten we ook nog niet alles van.. want in italie is het ook prepaid-iphone en moet je voor de 16 Gb 570 euro neertellen.. maar dan weten we dus niet of je zoals in engeland per se iedere maand iets moet betalen of zo.. voor belgie weten we dus helemaal nix..

  12. @Ben Goevaerts, Waarschijnlijk €199,-, maar dan zit je wel vast aan een (verplicht) abonnement van op z’n minst €30 per maand.

    Maar volgens mij begrijp je het helemaal verkeerd allemaal.

  13. maar daar zou dan 4 juli verandering in komen ‘t leven is *** :d ‘t zal wel mn nokia 33.10 blijve :p

  14. @Ben Goevaerts

    in nederland weten we dat dus nog niet.. het kan zijn dat die 200 euro slechts voor de 8 Gb is.. in amerika is het ook 200 dollar (weet ff niet zo voor hoeveel Gig) maar dat is dus in combo met abonnement.. is nl. niet los te koop in de USA, maar is waarschijnlijk hier wel idd 200 euro vanwege dollar = euro -regeltje van apple

  15. Zal is gaan belle met O2..
    Wie is de aanbieder in Italie?

  16. @ Ben goevaerts
    het is iig zeker dat die 200 euro is in combo met abo.. dus je bent nooit erg goedkoop uit + we weten niet zeker of die 30 euro alleen voor internet is of ook voor belminuten en sms’jes en hoeveel daarvan dan..

  17. @ D.

    Italie Vodafone of zoiets.. en nog eentje uit italie.. kunt ff beste googlen op italie en iphoneclub.nl, want daar stond wel iets over welke in italie deze gaan aanbieden.. maarre… wss kun je dus niet goedkoop in het buitenland kopen..

  18. @ d.: Vodafone en Telecom Italia Mobile (TIM)

    http://www.apple.com/it/iphone/buy/

  19. En als je zo’n ding koopt in de apple store in londen ? Hoeveel zou het daar kosten en moet je daar dan direkt een abonement aanmaken ?

  20. @ Ben,
    Gok dat je hem dan gewoon met abo moet afsluiten.

    Ik begin m’n iPhone 1 nu toch wel te missen, heb hem net na de bekendmaking van 2.0 verkocht (zelfde avond nog), dus zit nu alweer een tijdje zonder. Mocht het echt niet mogelijk worden de 2.0 zonder abo te halen, ritsel ik de 1.0 wel weer ergens vandaan…

  21. @Ben Goevaerts: Anders lees je gewoon eerst het een en ander door voordat je een hoop domme vragen gaan stellen (ja er zijn wel domme vragen, vragen die allang gesteld zijn en beantwoord zijn nogmaals te gaan stellen zonder dat je moeite gedaan hebt om iets te zoeken is een domme vraag)…

  22. ik denk dat je zowiezo ff moet wachtn totdat de hype een beetje over is, dan word het denk ik allemaal wat goedkoper
    en dat zou mooi zijn
    want 570 voor een telefoon is best wel aardig veel
    ook al is ie best wel mooi en kan hij ook veel maar ik denk niet dat mensen zoveel geld voor dat ding over hebben (ook al koop ik hem wel denk ik :P)

  23. Dit type prepaid met een VERPLICHTE maandelijkse bijbetaling van minimaal £10,00 is toch eigenlijk gewoon een abonnementvariant en niets anders……

  24. ik ben rond de release datum in italie.. hoe werkt het daar precies? 570 euri op tafel leggen voor een 16 gig.. en kan ik heb dan gewoon unlocken? en ik had iets gehoord dat een zelfde soort verhaal in polen uit te voeren was?

  25. @ Carel

    Idd, ik dacht dat Pay & Go toch echt inhield dat je een toestel koopt, en daarna geen verplichtingen (lees abbonement) hebt waar je aan vast zit.

    Een beetje verwarrend als je het mij vraagt, en vooral deze zin:

    Alleen als je de iPhone alsnog gaat unlocken [strong]is het slim[/strong] om de iPhone in Engeland te gaan halen, [strong]want je moet[/strong] minstens £10 per maand (bijna €20) tegoed bijstorten.

    Lijkt me dat dit elkaar nogal tegen spreekt?

  26. @Onno

    Dat is dus de trick die ze uitvoeren,, ze noemen het Pay & Go, maar je moet er wel degelijk een maandelijks bedrag voor betalen (wss dus ook 2 jaar lang), maar het is maar afwachten hoeveel de kosten zijn voor 1 sms’je en 1 belminuut.. dan weten we het..

  27. Mag ik vragen waaruit blijkt dat je móét opwaarderen? Ik lees dit op de O2-site:

    The new 3G 8GB iPhone for Pay & Go will be available for £299.99 and 16GB for £359.99. This also includes unlimited browsing and Wi-Fi for the first 6 months after you activate your iPhone*.

    At the end of the six months you can continue to receive unlimited browsing and Wi-Fi for just £10 per month. We’ll notify you at the end of the six month period by text and you can easily unsubscribe if you choose to do so.

    “You can”. Niets moet. Verder:

    You’ll also be able to choose one of our standard Pay & Go tariffs to use with your iPhone. The more you top-up each month, the more free minutes or texts you’ll receive.

    “You’ll be able to”. Het kan. Meer niet.

    Ik zie nergens staan dat het verplicht is.

  28. Precies, de uitleg in het stuk hierboven klopt totaal niet, het sluit ook helemaal niet aan bij het concept pay&go zoals overal prepaid wordt gehanteerd. Je krijgt voor de aanschafprijs deze set met minuten/toegang wifi/smsjes voor de eerste 6 maanden gratis.

    Daarna moet je als je die services wilt behouden minimaal 10 pond/maand opwaarderen op je O2 simkaart.

    Elke Nederlander gaat dus gewoon in Engeland z’n iPhone 3G halen voor resp. 300/360 pond, unlocked hem zodra het mogelijk is en klaar. Scheelt ook weer de hogere prijs in Italië betalen :).

    Bovendien is het legaal voor alle handelaren/webshops om deze te importeren uit Engeland omdat ze op de Europese markt uitgebracht worden. Dus geen troostloze Apple advocaten over vloer zoals besproken in het advertorial (:P) stukje met een webshop eerder, kunnen zij ook weer blij zijn :).

    Marktplaats staat er dus in no-time vol mee schat ik zo in.

  29. Idd, ik kan ook niet vinden dat het MOET, maar.. er staat ook niet bij dat het niet moet.. WANT.. er staat bij dat je je kan uitschrijven om ongelimiteerd internet en hotspots te gebruiken, en anders betaal je per maand £10,-. Niet dat je kan kiezen of je wel of niet doorgaat met prepaid.. Je kan wel een standaard pay & go tarief kiezen, maar of je dus de keuze hebt of je er sowieso voor kiest, of dat je alleen de keuze hebt, welk tarief je wil, weten we dus niet.. want dat is niet zo duidelijk, maar idd. het staat nergens dat iets MOET..

  30. Sowieso is het niet “Pay as you go” als je verplicht bent maandelijks je beltegoed met £10 op te waarderen. Want dan moet je adres- en bankgegevens opgeven natuurlijk.

  31. volgens mij zijn hier ook geen verplichtingen:

    In de usa heb je ook dit soort prepaid dingen, die kon je voor weinig kopen met een beetje beltegoed. Je moet dan bijvoorbeeld elke 3 maanden minimaal 25 dollar op waarderen, anders vervalt je nummer. (na een aantal waarschuwingen)

    Of je wel of niet engelse gegevens moet opgeven (woonplaats etc.) als je de telefoon daar koopt weet ik niet, maar als dat niet zo is, wordt het eenvoudig om vanuit de UK een Iphone te halen.

  32. De tarieven zijn helemaal van de O2-website verdwenen! De website is nu weer net zoals eerst. Wat heeft dit te betekenen?

  33. Waarom wacht toch niet iedereen tot de tarieven overal gekend zijn. 4 juli is volgende week al…

    “Al dat gespeculeer : ik word er zo moe van…” zou kabouter Lui zeggen.

  34. Ik ben het heel erg eens met bartje! Jongens toch! Al die vragen hoe je de nieuwe iPhone moet unlocken en zo. Of waar je hem op welke manier kan kopen. En nog liefst met de juiste datum en tijd erbij. Wacht nou toch eens even tot 4 (of misschien nog beter tot 11) Juli!!! En begin dan eens te speculeren. Je kan toch niet speculeren als er nog helemaal NIETS bekend is… :-S

  35. Pay&Go is veeleer “Keep paying until they let you go”. Een hoop marketing onzin om de gadgetfreak eens lekker uit te kleden.
    En trappen we er in? Ja, natuurlijk!
    Jammer dus dat ze nu teruggefloten zijn!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.