Kate krijgt laatste update voor firmware 1.1.x

De ontwikkelaars van Kate (voorheen Caterpillar) hebben een laatste update voor firmware 1.1.x uitgebracht, waarin vooral bugfixes zijn gedaan. Vanaf nu gaan ze zich richten op firmware 2.0.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Kate is een verzameling tools voor je iPhone waarmee je bijvoorbeeld snel contactpersonen kunt zoeken, het systeemfont kunt wijzigen en andere aanpassingen voor de interface kunt doen. Het bestaat uit verschillende modules die op dit moment de laatste update hebben gekregen voor firmware 1.1.x. Vanaf nu zullen de ontwikkelaars zich volledig op iPhone OS 2.0 (firmware 2.0) richten.

Kate is een betaalde dienst, waarbij je $20 voor 3 maanden, $35 voor 12 maanden en $45 voor onbeperkt gebruik betaalt. De Mobile Enhander, Smart Dialer, Settings, FaceLift, Reminder en EQ zijn aangepast in deze nieuwe release 1.3.1. De Smart Dialer kan voortaan beter GSM-nummers herkennen en daarnaast zijn er nog wat andere verbeteringen doorgevoerd voor nummerherkenning. Er is een bugfix opgelost waarbij de iPhone kon crashen als je tijdens het bellen een ander nummer intoetste. In Mobile Enhancer zijn een aantal compatibiliteitsproblemen opgelost en bij FaceLift zijn potentiële problemen met thema’s uit de weg geruimd. Kortom: de ontwikkelaars zijn voornamelijk bezig geweest met het afstrepen van de nog openstaande punten die niet goed werkten.

De volledige lijst met verbeteringen is bij Rip Dev te vinden.

Meer info: Rip Dev
Installeren: http://repository.ripdev.com/

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 1:01
Categorie Jailbreak

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.