Reacties voor: iPhone 3G in Canada: alleen met driejarig abonnement

Canada krijgt eindelijk de iPhone. Operators Rogers en Fido gaan de iPhone aanbieden bij een 3-jarig abonnement, waarbij nog flink moet worden bijbetaald. Drie jaar is lang, maar je hoeft volgens een analist niet zo lang aan het toestel vast te zitten.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Drie jaar vastzitten aan één operator, pfff, Moet er niet aan denken.. 🙁

    Maar wat houdt het tussentijds ‘upgraden’ precies in?
    De mogelijkheid geven om voor het volle pond een nieuw toestel te kopen? Of tussentijds een hogere belbundel te nemen met een mooie telefoon als aanbieding?

  2. 3jaar is wel erg lang, ook voor zown toestel :O

    vraag me af wat ze in nederland gaan verzinnen!

  3. Tja, dat was natuurlijk te verwachten met zo’n lage prijs! Apple gaat natuurlijk niet ZOMAAR de prijs “halveren”, er staat altijd wat tegenover.

  4. Wat een afzetters! WOW!

  5. @AlexTemora: Tussentijds upgraden houdt in, dat je met bijbetaling weer een nieuw toestel koopt en met het oude contract verder gaat. Toen de 16GB iPhone werd geïntroduceerd gebeurde dat ook bij AT&T: klanten konden hun nog lopende 2-jarige contract voortzetten en kochten er een nieuwe iPhone bij. Wil je bijvoorbeeld de 8GB iPhone 3G hebben, dan betaal je $199 aan AT&T voor het toestel, net als bij een nieuw abonnement. Wat er met de oude iPhone gebeurt is niet helemaal duidelijk. Er zit geen abonnement meer op dat toestel, maar AT&T kan die klanten natuurlijk niet aanraden om het toestel te unlocken en te verkopen op eBay.

  6. vast contract? waarom niet ?
    zit nu ook al 12jaar bij dezelfde provider.
    wel zonder vast contract.
    als je goed zit waarom dan nog veranderen

  7. WHUHAHAHAHAHA, ja DAAAAAAAAAAG rogers en fido

  8. Ze zullen dit 3-jarig abonnement in Nederland niet invoeren. Wij kennen dit soort abonnementen niet, het hoogste wat mogelijk is een 2-jarig abonnement.

    Wel grappig om te zien wat voor verschillende gewoontes er per land zijn, zoals dat in Italie veel mensen prepaid bellen.

  9. Dit moeten ze hier in Nederland niet proberen, want dan laat ik het wel. Ook al wacht ik er al meer dan een jaar op!

  10. Bij Rogers in Canada zijn vrijwel alle contracten nu ook al 36 maanden. Verbaast mij dus niets dat dit ook bij de iPhone wordt voortgezet. Voor de Canadezen lijkt me dat geen verrassing.

    Nu maar wachten op de landen waar hij los te koop is en een bijbehorende jailbreak zodat ik bij Vodafone of KPN kan blijven bellen in plaats van T(riest)-Mobile

  11. Lache als T-Mobile dit ook doet, dan ben ik helemaal blij met m’n 1ste iPhone ^^.

  12. In nederland mag je tegenwoordig geen contracten afsluiten van langer dan 24 maanden als ik het goed heb.

  13. Shit, nou dit zou ik nooit van m’n leven afsluiten, al kreeg ik een prototype next gen iPhone. :S

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.