iPhone 3G: Marware past Sport Grip en Sportsuit aan

Marware heeft haar iPhone-cases aangepast voor de iPhone 3G. De Sportsuit Convertible heeft een 3G-variant gekregen en hetzelfde geldt voor de Sport Grip, een siliconencase in vier kleuren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Marware Sport SuitAccessoirefabrikanten zoals Marware zijn druk bezig om hun aanbod aan te passen voor de nieuwe iPhone 3G. Gelukkig zijn de veranderingen maar marginaal, zodat met het iets ruimer maken van de cases het probleem al grotendeels is opgelost. Marware heeft de Sport Grip en de Sportsuit Convertible inmiddels aangepast. De Sportsuit Convertible ($35) is bedoeld als 3-in-1 product: het is te gebruiken als sportarmband, met broekriemclip en als losse hoes.

Marware Sport GripDe case bedekt de hele iPhone 3G maar laat ruimte voor headset-aansluiting, speakers en microfoon. Ook de dockconnector blijft onbedekt. De Sport Grip is een siliconenskin die voor $20 te koop is in wit, transparant, roze en zwart siliconenrubber. Gezien de naam zou je verwachten dat aan de achterkant een bevestiging voor een armband zou zitten, maar dat is niet het geval: de achterkant is helemaal glad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juni 2008, 17:42
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, converteren, hoesje, iPhone 3G, marware, sport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.