Reacties voor: iPhone 3G: Amerikaanse lancering op 11 juli om 8 uur ‘s ochtends

In de VS gaat de verkoop van de iPhone 3G op 11 juli waarschijnlijk al om 8 uur 's ochtends van start. Dat heeft The Boy Genius vernomen van een tipgever.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 13 reacties

  1. Achter die 18:00 uur zat de redenering van apple dat de amerikanen na hun werk gelijk konden scoren, zou het nu wel een feestdag worden als dat “8:00 uur” AM is.

  2. omfg…. om 2 uur s nachts gaat me vliegtuig naar turkije….. maar ff langs t-mobile store scheuren of ik em dagje eerder kan krijgen (is al met verschijdende producten eerder gelukt;)) dus lets hope

  3. waarschijnlijk niet GePRO omdat je abbo geactiveert moet worden door T-Mobile zelf die natuurlijk een contract hebben met Apple die dat natuurlijk verbied :).

  4. Is het niet vanwege de mondial introducie? 8 am aan de westkust is 11 am aan de oostkust en 4 pm in het VK en 17:00 in de rest van West-Europa.

  5. en 3am een dag later in australie en new zealand? die zouden hem ook verkopen op de 11e…
    8am EST zou beter kunnen, hoewel het dan precies middernacht is in NZ…
    artikel heeft het over 8am local time, dat zijn 3 tijdzones… maar mss wereldwijd 8am in iedere tijdzone? het is toch niet interessant om het product te exporteren in die enkele uren

  6. Op 11 juli zit ik in Italië, is het al bekend hoelaat hij daar uitkomt?

  7. Vorig jaar mocht het pas vanaf 18 uur, maar veel winkels hadden dit niet gerespecteerd …

    Dit jaar maatregelen?

  8. FUCKK, ik kan niet meer wachten……

  9. Offtopic : Ik kan er niet wijs uit worden, ik ben bestaand T-mobile gebruiker en uiteraard in bezit van een iPhone, nou wil ik vanaf 11 juli uiteraard een iPhone 3G , ik neem aan dat ik me abbo kan omzetten zodat ik ook kan profiteren van de nieuwe iPhone 3G, of is het zo dat je een compleet nieuw abbo moet afsluiten en de huidige moet afkopen/opzeggen etc ?

    Anyways zoals Beeert zegt : Kan niet meer wachten 🙂

  10. Ik was afgelopen weekend nog in een T-Mobile winkel en daar werd verteld dat op 3 juli de nieuwsbrief verstuurd zal worden met daarin meer info.
    Dat was alles wat ze me er nu over konden vertellen.

    Helaas zit deze shop niet bij mij in de buurt, maar heb gisteren via de MediaMarkt al een reservering geplaatst. Nu nog even wachten wat de abo-kosten en de bijbetaling zal worden. En nog even twijfelen of ik de witte of de zwarte versie wil hebben.

    (En nogmaals bedankt Telfort… 🙂 )

  11. ik zeg witte versie, kan je de iphone uberhaupt in italie halen, of heb je dan weer problemen met unlock etc? Kun je de iphone niet zonder abbo kopen? gewoon prepaid?

  12. @iTim
    lees het nieuws is kijk op andere artikelen 😉 beetje nuttelose vragen

  13. ja ik lees altijd wel alles haha, maar nog niks is zeker dus ik wete niet wat ik wel of niet moet gelove..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.