Vodafone gaat in Duitsland Visual Voicemail invoeren

Visual Voicemail typisch iets voor de iPhone? Integendeel! Vodafone gaat in Duitsland voor het eerst een Visual Voicemail-dienst aanbieden, geschikt voor alle gangbare telefoontoestellen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Visual Voicemail VodafoneEr wordt wel eens gedacht dat Visual Voicemail een typische functie van de iPhone is, maar dat is niet het geval. Visual Voicemail bestaat al veel langer, alleen hebben de meeste operators nog geen moeite genomen om het te implementeren. Op Tweakers is te lezen, dat Vodafone in Duitsland als eerste aanbieder Visual Voicemail gaat introduceren. De benodigde technologie wordt geleverd door Speech Design.

De oplossing is geschikt voor alle gangbare mobiele telefoons. De binnengekomen voicemails verschijnen als berichten in de mailbox, waarna je het bericht kunt beluisteren, opslaan of doorsturen. Aan het voicemailbericht kun je meteen zien wie heeft gebeld en wat het bijbehorende nummer is. Ook gemiste gesprekken zijn op deze manier te raadplegen.

Voor Vodafone is de dienst ook commercieel aantrekkelijk: mensen gaan terugbellen en dat levert weer extra belminuten op. Vodafone heeft in Duitsland 34 miljoen abonnees. Er is nog niet bekend wanneer de dienst van start gaat en of er extra voor betaald moet worden. Wij vragen ons af: wanneer volgt Nederland?

Via: Vodafone
Bedankt, ArB

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 oktober 2009, 22:29
Categorie Providers

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.