Reacties voor: Waarom de iPhone 2018 met dualsim waarschijnlijk nog niet naar Nederland komt

Apple gaat zeer waarschijnlijk een iPhone XS met dualsim aankondigen, maar kunnen we deze ook in Nederland verwachten? De kansen op een iPhone 2018 dualsim worden steeds kleiner.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 13 reacties

  1. Europese providers willen geen dual sim telefoons, ze houden graag de controle over de gebruiker, buiten de bundel opbrengsten etc etc, eventuele branding of ze hebben special deals met een fabrikant zoals bijv alleen de gouden iphone bij voda.

  2. Voor mij hoeft het ook niet. Werk en privé zijn en moeten 100% gescheiden zijn.

  3. Volgens mij nog steeds een foute beslissing om ze niet naar Europa te brengen, nu gaan mensen een andere oplossing zoeken en stappen de duo sim zoekers over naar een Android (wie interesse in een iPhone 7 Plus /256 ? 😉

  4. Ik zou het handiger vinden als ze een Esim erin stopte. Bespaart meer ruimte in een iPhone zodat er meer batterij in kan. En kan ook veiliger zijn, zodat een dief niet meer de simkaart eruit kan halen.

  5. Liever een dual sim. Dan weet ik dat het gelijk werkt. Esim is leuk maar als we daar nog 2 jaar op moeten wachten………

  6. Waarom zou een in Hong Kong gekochte iPhone dual Sim niet werken in de EU?
    Dan hebben al die Chinezen die naar de EU komen een probleem.
    Ik koop vaker een iPhone in HK en die werkt ook overal, dus waarom de dual SIM niet?

  7. Origineel geplaatst door Geo
    Waarom zou een in Hong Kong gekochte iPhone dual Sim niet werken in de EU?
    Dan hebben al die Chinezen die naar de EU komen een probleem.

    Ik koop vaker een iPhone in HK en die werkt ook overal, dus waarom de dual SIM niet?

    Maybe dat de modem niet voor beide Sims de zelfde banden kan hanteren?

  8. Origineel geplaatst door Patrik
    Voor mij hoeft het ook niet. Werk en privé zijn en moeten 100% gescheiden zijn.

    Ik ga vanuit dat dat persoonlijke mening is voor jouw situatie. Prima. Het is niet zo’n statement dat het voor iedereen geldt. Ik vind werk en prive juist meer en meer samenkomt. De ene vind dat prettig, de ander niet.

    Daarnaast is dit niet alleen voor werk en prive. Denk ook aan als je met vakantie bent en een locale sim met data regelt. Zeker handig als je veel reist in landen buiten de EU.

  9. Zou een domme fout zijn om geen iPhone met dualsim in andere gebieden uit te brengen. Veel mensen willen dat graag: mensen die veel reizen, maar juist ook mensen die bellen voor werk en privé gescheiden willen houden en dat kan natuurlijk prima met dualsim!

  10. Ik hoop ECHT dat dit niet klopt, en die dual-sim WEL naar Europa komt!

    Ik woon in het buitenland, maar gebruik nog altijd mijn NL’se nummer voor o.a. WhatsApp etc etc, maar zou graag 1 telefoon willen gebruiken voor zowel mijn lokale nummer als mijn NL’se nummer!

    Zo niet, dan misschien toch maar een reisje naar Hongkong boeken – maar waarom zou een Chinese iPhone niet kunnen werken in Europa?

  11. Die eerste afbeelding met dualsim is afkomstig van een render van YouTuber EverythingApplePro. Die is dan weer in China opgepikt en gebruikt. Hij zei echter dat hij het hoogstwaarschijnlijk bij het verkeerde eind had en dat de sims achter elkaar komen te zitten i.p.v. naast elkaar.

  12. @Willem: je kunt whats app op een ander toestel gebruiken dan t bijbehorende nummer!
    Je installeert whats app op het andere toestel, de bevestigings sms op het 2e toestel bevestigen en klaar, en je hebt min of meer dual Sim terwijl je geen dual Sim hebt!
    Wel eerst whats app de-installeren op t oude toestel, want kan maar op 1 tegelijk per 06 nr.

  13. Ik vind het echt waanzin, er is al jaren geroep voor dual sim support in de iphone komt apple daarmee gaan de providers het tegenhouden!

    Die moeten niet zo ingewikkeld doen, ze moeten deze nieuwe innovaties omarmen en ondersteunen. Ik koop geen enkel toestel meer tot er support is voor dual sim of esim. Ben er helemaal klaar mee, dat eindeloze getouwtrek van providers. In oktober 2017 geven op kpn na alle providers aan met de markt mee te gaan als het erom vraagt en nu dit, het is gewoon triest!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.