iPhone 15 Pro Max review

Reacties voor: iPhone 15 problemen: heb jij er last van?

Heb je sinds de iPhone 15 problemen ondervonden? In dit artikel zetten we de belangrijkste iPhone 15 problemen op een rijtje, al dan niet met oplossing.
Lees het complete artikel → iPhone 15 problemen: heb jij er last van?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 16 reacties

  1. Na anderhalve week in gebruik werd mijn 15 Pro flink heet na een 25 minuten durend uitgaand telefoongesprek via de normale verbinding. De hitte zat aan de achterkant in het midden. Kan mij niet herinneren dat ik ooit heb gemerkt bij een andere iPhone het toestel zo heet was geworden na een gewoon gesprek. Wellicht was dit eenmalig zoals andere handelingen met het toestel ook eenmalig voor extra warmte zorgden zoal het opladen.

  2. Mijn iPhone 15 Pro Max heeft nergens last van. 😊

  3. Nergens last van gelukkig 15 pro

  4. de originele USB C kabel laad maar aan 1 kant op adapter draaien en werkt het wel.
    andere kant doet het niet. andere kabels werken wel gewoon en hebben dit probleem niet.

    meerdere mensen last hiervan?

  5. Iphone 15 Pro hier. Nergens last van. Mijn iphone 14 Pro werd veel warmer… heb een recente BMW M4 maar had de draadloze optie voor opladen niet genomen omdat ik wist dat die bij BMW eerder een telefoon ’verwarmer’ is dan een lader. Dat probleem vind k persoonlijk het meest ‘verontrustend’ want ongetwijfeld gaat BMW en Apple hier de schuld op elkaar afschuiven en kan een oplossing heel lang uitblijven.

  6. Hier een iPhone 15 Pro Max, Geen enkel probleem.

  7. Sinds een week met mijn 15 plus geen problemen tot nu toe. Draadloos CarPlay moet ik nog testen.

  8. Hitte en batterij

    veel achtergrond activiteiten zag Apple bij mijn 15 pro. Bij 17.0.2 was dat al fors beter maar nog steeds wel veel. En zuigt energie meer dan iOS 16 (op 13 pro)

  9. Worden deze problemen tussentijds verholpen of is het gewoon pech hebben en de aanschaf van deze telefoon helemaal overslaan?

  10. In het begin werd m’n iPhone 15 pro max flink heet. Is nu al een stuk beter. Gisteren een FaceTime audio gesprek en tijdens dat gesprek werd ie weer erg warm. Heb de laatste update.

  11. Na de installatie van de publieke beta 17.1 geen last meer gehad van een te warme iPhone 15 Pro Max. Verder geen andere problemen🤞🏼!

  12. Ik heb met mijn iPhone 15 Pro gelukkig geen problemen. Alleen na terugzetten van de backup werd het toestel wat warmer, niet zo erg dat vasthouden niet meer ging, maar dat zal met het op de achtergrond synchroniseren van allerlei gegevens te maken hebben gehad.

  13. @Travelgirl: natuurlijk wordt dat verholpen met een update

  14. Ik heb geen problemen ondervonden bij mijn iPhone 15 Pro Max. Zeer blij met het toestel. Alleen de batterij gaat iets minder lang mee op een lading dan bij 13 Pro Max, maar dat was dan ook een beest qua batterij. Ik verwacht dat de batterijduur na een van de volgende updates nog wel zal verbeteren. Mogelijk moet de A17 Pro-chip nog een beetje beter afgesteld worden.

  15. Wifi issues op 160mhz is 1 van die grote problemen.

  16. 15 Pro en bekabeld CarPlay werkt niet meer. Ik heb enkel USB A-aansluitingen in de Lexus en geen Apple A-naar-C kabel in m’n voorraad, dus een andere kabel gebruikt. Daar wilde hij het niet mee doen. Dongle besteld, nu draadloos CarPlay 👍🏼

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.