iPhone 15 Pro Max The Verge

Reacties voor: Hands-on met de iPhone 15 Pro: de eerste testervaringen staan online

Apple heeft de gloednieuwe iPhone 15 Pro alvast aan een aantal YouTubers en reviewers gegeven. Daarmee krijgen we een eerste indruk hoe het nieuwe product bevalt. Is de iPhone 15 Pro een goede aankoop of vinden de reviewers het maar niks?
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Zorgwekkend dat de donkere iPhone Pro randen soort van geverfd zijn, en gemakkelijk krassen waardoor de natuurlijke titanium kleur zichtbaar word. Wat ben ik blij dat ik naturel titanium heb besteld.

    Dit doet mij erg denken aan de Titanium PowerBook G4.

    Maar wie weet valt het mee.

  2. @mike: Natural Titanium schijnt ook gewoon een kleurtje te zijn en niet daadwerkelijk onbewerkt natural titanium. Dus kans dat daar ook wat vervaging zichtbaar gaat zijn.

  3. Ik vind de natural titanium de mooiste. Zo te zien is ook de kleur van de achterkant in natural titanium tint. (Jammer dat niet de héle behuizing incl achterkant van titanium is – dat hoop ik nog ‘s te beleven!). Het doet mij inderdaad denken aan mijn oude Titanium G4 MacBook uit 2004: de eerste van de ‘platte’ MacBooks en toen een sensatie. (Hij werkt nóg altijd, al moet ik hem wel continu aan de lader hangen!) Ik denk zelf dat de natural titanium niét geverfd is – zoals de andere kleuren – en zou ivm krassen ook daarvoor kiezen. Hooguit zou hij blank gelakt kunnen zijn, maar als daar een krasje in komt, verandert de kleur natuurlijk niet.

  4. Het lijkt mij dat een zwarte behuizing beter is voor fotografie doeleinden. Zijn je iPhone camera’s in een witglanzende bedding gevat (de nieuwe 15 Pro kleur) dan lijkt mij de kans op flare aanwezig vanwege de sterkere weerkaatsing van het licht. Of het echt zo is moet nog blijken, maar de meeste spiegelreflexcamera’s zijn niet voor niets zwart.

  5. Ik heb de pro max in zwart besteld omdat m’n 11 pro max de geest geeft, maar wat is er nu écht veranderd?

    Apple doet alsof ze de usb c uitgevonden hebben terwijl ze vanuit de EU geen andere keus hadden.

    De 5x zoom is nieuw, ja.
    De behuizing is van titanium, ja.
    Hij is weer iets sneller en zuiniger, ja.

    Of de coating op het glas, of de dynamik island, ze doen alsof ze iets heel nieuws hebben geïntroduceerd, terwijl dit niet het geval is.

    Ik weet dat nieuwe ontwikkelingen lastig zijn, maar presenteer het toch niet zo alsof dit net nieuw is.
    Ik voel me als consument een beetje als dom verkocht.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.