iPhone 15 line-up met kleuren

Reacties voor: Hoeveel opslag zit er in de iPhone 15-serie? Dit zijn de keuzes van dit jaar

Hoeveel opslag vind je in de iPhone 15-modellen? Krijgt de iPhone 15 Pro dit jaar standaard meer opslag? En hoe zit het met het geheugen van de iPhone 15? Je leest er hier alles over.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 11 reacties

  1. Ik denk dat de huidige opslag capaciteiten van nu voldoende zullen zijn voor de iPhone 15 series. Alleen bij de Pro versies zal vanwege ProRes de 128 GB kunnen komen te vervallen. Maar dat ligt aan Apple wat zij ervan vinden.

  2. 8TB opties please, ik heb graag alles bij de hand en direct beschikbaar ipv dat gehannes in de cloud.

  3. Een basisopslag van 256 GB voor de iPhone 15 Pro Max is wel het minimum, vind ik. Ik had dat bij de iPhone 14 al verwacht en moest een vermogen betalen voor de 512 GB die ik nu op mijn iPhone 14 Pro Max heb. Behoefte aan opslag is voor iedereen verschillend en hangt volledig af van hoe en waarvoor je je iPhone gebruikt. Is dat vooral bellen en internet en doe je foto’s en muziek allemaal in iCloud of via streaming, dan heb je niet veel nodig. Ik hou er zelf niet van om persoonlijke dingen in iCloud te zetten, fotografeer enorm veel (30.000 foto’s op m’n iPhone nu) én heb bijna 4000 songs in Apple Lossless files op mijn iPhone staan om naar mijn geluidsinstallatie te streamen. En dán is het lekker als je flink wat opslag hebt. Tot nu toe heb ik de helft in gebruik. Maar deze iPhone gaat zéker nog 1 of 2 jaar mee!

  4. @Kees: Totdat er iets met je iPhone gebeurt.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt met nieuwste geruchten over 2TB iPhone 15 Pro.

  6. Ik vind dat ze ook de iCloud opslag mee mogen opschalen. 5 GB standaard iCloud opslag is veelte weinig. En 50 GB en 200 GB zijn echt te weinig.

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt na aankondiging van de iPhone 15-modellen.

  8. Hahaha mooi artikel.

    Iedereen was het er wel over eens dat 128 GB te weinig was, maar Apple heeft gewoon (slimme) schijt aan wat wij willen en laat de gebruiker toch altijd kiezen voor de “standaard + geheugenuitbreiding”. NOG duurder omdat je weet dat 128 te weinig is. Diegene die dat niet kiezen hebben dit na een jaar door en plaatsen hem op Marktplaats, waar het vol staat met de 128 GB versies.

    Apple wint altijd.

  9. Weet wel dat de iPhone 15 en de 15 Pro meer interne opslag hebben en dus ook meer iCloud opslag gebruiken door de betere camera. Hij slaat immers alles standaard op in 24 MP en de video bestanden worden ook groter.

  10. Weet wel dat de iPhone 15 en de 15 Pro meer interne opslag verbruiken en dus ook meer iCloud opslag verbruiken door de betere camera. Hij slaat immers alles standaard op in 24 MP daarnaast worden de video bestanden ook groter.

  11. Origineel geplaatst door mike

    Weet wel dat de iPhone 15 en de 15 Pro meer interne opslag hebben en dus ook meer iCloud opslag gebruiken door de betere camera. Hij slaat immers alles standaard op in 24 MP en de video bestanden worden ook groter.

    Deze post wil ik verwijderen, maar de optie om te bewerken werkt kennelijk nog niet.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.