iPhone 14 Pro Dynamic Island 2

Reacties voor: De beste functies in de iPhone 14 (Pro) (en drie die er nog niet komen)

Welke nieuwe functies heeft de iPhone 14 serie? In dit artikel kijken we alleen de belangrijkste verbeteringen die de iPhone 14 en iPhone 14 Pro hebben. Maar ook naar de functies die we voorlopig nog niet gaan zien in de iPhone.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. Apple die drukt gewoon de zelfde meuk van de vorige iphone in de nieuwe iphone en verkoopt het zo weer als de iphone 14. Alleen de pro en max krijgen die nieuwe shizzle. Wat zijn ze gek.

  2. @Berry: Vind ik niet, hiermee maken ze onderscheid van de reguliere en de Pro versies. Om de prijs enerzijds te drukken moeten er consessies gedaan worden, door een chip van uit de iPhone 13 in de 14 te stoppen. Een gemiddelde gebruiker heeft daar geen erg in, en merkt dat ook niet. De Pro is ook eerder voor de early adopter en zal dan ook niet interesseren wat er voor betaald moet worden.

  3. @Lemco: heeft dan geen zin om te kopen wanneer je nog een recent toestel had

  4. Is dat always-on een functie die je uit kunt zetten om batterij te besparen als je dat wilt. Of is het een fixed thing.
    Weet ook niet hoe het nu werkt met Watch 7?

  5. @Wolffy: Bij de AW kan je het uitzetten. En het kost inderdaad meer batterij. Maar ik vind dat met ‘always on’ de AW verrassend lang meegaat. Als dezelfde techniek op de iPhone gebruikt gaat worden, ben ik niet zo bang voor de batterijduur van het toestel.

  6. Ik ben best tevreden met de Lightning poort. Door de afgeronde hoeken prik je vrijwel altijd raak. Bij USB-C is dit niet zo. Soms heb ik het idee dat ik de lak van mijn computer sloop als ik er een USB-C stekker probeer in te stoppen. Maar goed: Regels zijn regels en universaliteit is natuurlijk ook niet verkeerd!

  7. Van de functies die nog ontbreken op de iPhone 14 modellen zou ik ook zeker Wi-Fi 6E noemen. Toch wel erg jammer dat deze nieuwe standaard nog niet wordt ondersteund.

  8. Photonic Engine… heel mooi natuurlijk maar zou eigenlijk vanaf iPhone XS moeten werken. Is software gebaseerd op ML. Vanaf de XS hebben de processoren al Neural Engine core’s.
    Waarom hebben ze dit niet op oudere iPhone uitgebracht?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.