Reacties voor: iPad-webwinkel Telzone.nl licht mogelijk duizenden mensen op

Telzone.nl bood de iPad 3G aan voor 369 euro en adverteerde daarmee in de landelijke media, maar waarschijnlijk zijn klanten van de webwinkel opgelicht.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 39 reacties

  1. Ik hoorde die reclame gisteren voorbijkomen op Radio 1. Ik dacht meteen: ‘Dit is te mooi om waar te zijn. Wie trapt hier nu in?’
    Nou, 2000 mensen dus…

  2. Wow wat een scam…gelukkig dat het nu over is anders hadden ze me mischien verleiden met een ipad 2.
    Het is de laagste shitterige manier van geld verdienen…levenslang die criminelen.

  3. Maar 369 euro is nu toch de normale prijs voor een 1st generation iPad? Waarom gaan die mensen niet gewoon naar de Apple Store of de MediaMarkt in plaats van bij één of ander louche bedrijf te bestellen? Ik snap het niet.

  4. Origineel geplaatst door Dijkie
    Maar 369 euro is nu toch de normale prijs voor een 1st generation iPad? Waarom gaan die mensen niet gewoon naar de Apple Store of de MediaMarkt in plaats van bij één of ander louche bedrijf te bestellen? Ik snap het niet.

    Niet voor een iPad met 3G (499,-)

  5. Ik snap niet dat zo’n bedrijf het voor elkaar krijgt om door een extern bedrijf een website te laten maken (die, naar ik aanneem ook niet betaald is?) en zelfs radioreclame af te nemen en dat er dan niemand meer gevonden kan worden die er mee te maken heeft?

  6. Naïef .. .. ..

    Eergisteren hoorde ik op de radio deze aanbieding. Ik dacht..he..dat kan toch niet. Ondanks alle Internet openheid gaan 2000 consumenten de mist in. Triest, ik ga altijd voor de laagste prijs maar zoek wel de realiteit op. iPad 1 nodig, kijk dan op marktplaats. Meeste hebben nog fabrieksgarantie.

  7. Dezelfde reclame nog geen 10 minuten geleden nog op 3fm te horen.

  8. Ik vind het niet heel gek dat mensen hierin trappen. Ik bedoel er wordt reclame gemaakt op de radio. Vervolgens wordt er nog een link gemaakt met een groter bedrijf.

    Ze hebben in ieder geval wel erg goed hun best gedaan om het zo echt mogelijk over te laten komen.

    Hier is ook dagaanbieding die erg goedkoop is http://sellout.woot.com/ maar toch ook echt verkocht wordt.

  9. Origineel geplaatst door Patrick Wolf
    Ik vind het niet heel gek dat mensen hierin trappen. Ik bedoel er wordt reclame gemaakt op de radio. Vervolgens wordt er nog een link gemaakt met een groter bedrijf.Ze hebben in ieder geval wel erg goed hun best gedaan om het zo echt mogelijk over te laten komen.Hier is ook dagaanbieding die erg goedkoop is http://sellout.woot.com/ maar toch ook echt verkocht wordt.

    Dit is dan ook een refurb model…

  10. Ik ken de details niet maar hebben die 2000 mensen nou echt € 396,- vooruitbetaald zonder enige garanties dat t goed zit? Tja, hoe goedgelovig kun je dan zijn?

    En vervolgens kun je weer op NU lezen dat het onveilig is om iets via internet te kopen…

  11. Ik zag de reclame in de spits dus gelijk op de site kijken met mijn iPhone maar de site was dus al ofline gehaald ! Ik snapte al niet dat het zo goedkoop kon :p maar ik ging toch al voor de iPad 2 😀

  12. Ik vond de advertentie in de Sp!ts al zo vaag…. op de achtergrond stond een PlayStation swoosh 😛

  13. altijd van de bron kopen (apple.com/store) en nooit ergen anders.

    Steve Jobs zegt toch dat de iPad overal ter wereld een vaste prijs heeft. En als je een goedkope iPad wilt, wacht dan op ‘black fryday’ of koop een Refurbished iPad op http://store.apple.com/us/browse/home/specialdeals/ipad/wi_fi_3g?mco=MjEzNTI0MDg

  14. ik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!
    Kwestie van slim zijn!
    Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!

  15. De website Telzone.nl is op 7 maart om 19:00 uur al offline gehaald door de maker van de website. Deze heeft ook al de politie gewaarschuwd, die de zaak in onderzoek heeft.
    Vandaag stond er nog wel een advertentie in De Pers, op de voorpagina!

  16. @innerten:

    Origineel geplaatst door innerten
    ik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!
    Kwestie van slim zijn!
    Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!

    Haha double scam, nice!

  17. Domme mensen die kopen – nog dommere mensen bij de Radio. Ik neem aan dat ze een deuntje voorbeluisteren? Elke idioot weet toch dat de prijs niet klopt…

  18. Origineel geplaatst door innerten
    ik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!
    Kwestie van slim zijn!
    Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!

    Helaas bied Mediamarkt geen laagste prijsgarantie op webshops dus dat heb je dan knap geregeld.

  19. @innerten: You’ve done a good job!!!

  20. Origineel geplaatst door innerten
    ik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!Kwestie van slim zijn!Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!

    Media Markt vereist dat de winkel in een bepaalde straal een fysieke locatie heeft… sterk verhaal dus!

  21. Origineel geplaatst door innerten
    ik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!
    Kwestie van slim zijn!
    Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!

    Voorwaarden MM:
    – Vaste prijs, geen aanbieding.
    – Binnen bepaalde straal
    – Fysieke winkel geen webshop

    Bullshit dus 🙂

  22. Blijft vreemd allemaal. Reclame hoeft dan zeker niet vooruit betaald te worden, want anders houden ze weinig van die 700.000 over.

  23. Origineel geplaatst door Ruben.cc
    Blijft vreemd allemaal. Reclame hoeft dan zeker niet vooruit betaald te worden, want anders houden ze weinig van die 700.000 over.

    Denk dat ze ondanks alle kosten toch meer dan een 6ton uit hebben gesleept, maandje adverteren op de radio kost 30000 ongeveer op de goed beluisterde radiostations.

    Het is gewoon te bizar voor woorden dat dit zomaar allemaal kan en lukt. Ik Ben erg benieuwd of er op 1 of andere manier het geld terug te vinden is.

  24. @Matthijs: Niks sterk verhaal!!
    Ik heb het echt voor elkaar gekregen moet ik nu nog de bon aan je laten zien ook?

  25. @xczcxz: Voor jou ook, niks bullshit!
    Geef me je persoonlijke email maar,dan zal ik je een aankoopbon laten zien dat ik hem voor 369 euro heb meegekregen!!
    Dus nu niet terugkrabbelen he?
    Ik wacht dus af.

  26. Een simpele oplossing hiervoor is online alleen maar betalen met je creditcard. Met ideal ben je je centen kwijt bij je creditcard kun je hetterugvorderen.

  27. Origineel geplaatst door innerten
    @xczcxz: Voor jou ook, niks bullshit!
    Geef me je persoonlijke email maar,dan zal ik je een aankoopbon laten zien dat ik hem voor 369 euro heb meegekregen!!
    Dus nu niet terugkrabbelen he?
    Ik wacht dus af.

    je kunt ons niet kwalijk nemen je verhaal te betwijfelen….maar in elk geval gefeliciteerd dan met de aankoop.

  28. Origineel geplaatst door innerten
    @Matthijs: Niks sterk verhaal!!Ik heb het echt voor elkaar gekregen moet ik nu nog de bon aan je laten zien ook?

    Ik feliciteer je van harte… Scan hem in en upload hem naar http://www.2shared.com plaats dan de link naar je scan hier… Kan iedereen het zien. Zoals borgqueenx al zei, logisch dat wij jou verhaal in twijfel trekken gezien we allen “de regeltjes” van Media Markt kennen… 🙂

  29. Als er reclame gemaakt wordt op dergelijke grote platformen, ga je er als consument snel vanuit dat het wel snor zit met de betrouwbaarheid. Iedere nuchtere internetter weet wel dat je niet op die gefeliciteerd linkjes moet ingaan, maar ik kan goed begrijpen dat een groot aantal mensen wel overstag gaat als het tussen de serieuze reclames in zit. En ik denk dat bijna iedereen hier al eens betalingen vooraf heeft gedaan op internet.

    Het is allemaal aannemelijk en zuur voor de kopers, misschien iets waar degenen die de reclameruimte aanbieden zich over kunnen buigen in het vervolg. Het is immers hun betrouwbaarheid.

  30. Origineel geplaatst door xczcxz
    Origineel geplaatst door innertenik ben gewoon met de advertentie naar Mediamarkt gegaan en heb deze kunnen kopen voor hetzelfde bedrag!!
    Kwestie van slim zijn!
    Dus nu een Ipad 16GB Wifi 3G voor 369 euries!!Voorwaarden MM:
    – Vaste prijs, geen aanbieding.
    – Binnen bepaalde straal
    – Fysieke winkel geen webshopBullshit dus

    Dit is niet waar, heb ik ook al eerder gemeld. Hangt echt af van de vesting van de MM. Bij sommige vestigingen, o.a. Roermond, is geen fysieke winkel vereist. En al zeker geen straal. Webshops doen gewoon mee, mits ze een keurmerk hebben.

    Heb al meerdere malen zelf gekocht met laagste prijs garantie. (oa ook tv’s)

    verder zijn dit gewoon misleidende reclames en moet je nooit!! vooruit betalen, en gewoon ff onderzoeken voordat je koopt, is ook eigen verantwoording. (idem als de vele reclames en misleiding op tv….)

  31. Inderdaad is de Media Markt altijd heel bereidwillig de prijs aan te passen naar een lagere elders. De officiële regels zijn wel dat het geen webshop mag betreffen, maar als het prijsverschil heel groot is (zoals in dit geval dus) dan kunnen ze niet anders dan meegaan. Ik koop zeer regelmatig bij Media Markt, maar bijna nooit voor de vraagprijs.

  32. Laatst nog TV voor 300 eurie minder bij Mediamarkt gekocht. Ik had de TV op internet voor 800 gezien en stond bij MM voor 1100. De vaste winkel van de internet store stond 100 km verderop maar toch ging MM met de prijs mee.
    🙂

    Die prijsverschillen tussen internet en een gewone winkel gaan vaak helemaal nergens over. Ik koop bijna alles op internet.

  33. Met iPad2 in aankomst, is het aannemelijk dat de iPad1 in prijs zakt dus zo vreemd is het niet dat mensen hier intrappen. Alhoewel de echte Apple fan wel weet dat Apple niet dumpt.

  34. Origineel geplaatst door trip
    Met iPad2 in aankomst, is het aannemelijk dat de iPad1 in prijs zakt dus zo vreemd is het niet dat mensen hier intrappen. Alhoewel de echte Apple fan wel weet dat Apple niet dumpt.

    Uhmm lees je eens in, Apple dumpt deze keer dus wel 😉 .

  35. @Jantje: Aan de hand van een upload kunt u me overtuigen, de MM in Deventer doet niets aan prijsverlagingen op Apple producten.

    Bij de Apple winkel kreeg ik 4% (of dergelijk) studentenkorting en bij de MM 0% (iMac 27″).

    Lijkt me sterk dus maar als het zo is we zien het graag!

  36. Origineel geplaatst door MyGadgetStoreNL
    @Jantje: Aan de hand van een upload kunt u me overtuigen, de MM in Deventer doet niets aan prijsverlagingen op Apple producten. Bij de Apple winkel kreeg ik 4% (of dergelijk) studentenkorting en bij de MM 0% (iMac 27″).Lijkt me sterk dus maar als het zo is we zien het graag!

    Vreemd want gisteren kreeg ik een folder van de V&D en die biedt ze nog gewoon tegen de volle mep aan.

  37. @Matthijs: Hier is dan de link en het bewijs dat ik echt de Ipad bij de MM vandaan heb voor 369 euro!!
    Anders zeg ik het niet en wat bereik je ermee als je zit te liegen!
    http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=LHVtVcQBxkmw4hnW

  38. Origineel geplaatst door innerten
    @Matthijs: Hier is dan de link en het bewijs dat ik echt de Ipad bij de MM vandaan heb voor 369 euro!!Anders zeg ik het niet en wat bereik je ermee als je zit te liegen!http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=LHVtVcQBxkmw4hnW

    Zoals eerder gezegd, gefeliciteerd met je aankoop!
    @SanderVerlaan Ben je al door je proeftijd? 🙂

  39. Origineel geplaatst door Joost
    Ik snap niet dat zo’n bedrijf het voor elkaar krijgt om door een extern bedrijf een website te laten maken (die, naar ik aanneem ook niet betaald is?) en zelfs radioreclame af te nemen en dat er dan niemand meer gevonden kan worden die er mee te maken heeft?

    Dat is niet zo verwonderlijk en heel normaal in het zakelijk verkeer. Je gaat een overeenkomst aan met daarbij betalingsvoorwaarden. En als er sprake is van een zogenaamde kopersmarkt (= omdat er meer aanbieders zijn dan kopers kan de koper de voorwaarden feitelijk bepalen) zie dat soort zaken gebeuren. En wie weet, misschien hebben ze wel een deel aanbetaald voor die campagne en site.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.