iPad Pro splitscreen weergave

iOS 9.2 lost opstartproblemen iPad Pro op, zegt Apple

Apple heeft in een supportdocument laten weten dat het opstartprobleem van de iPad Pro dankzij iOS 9.2 tot het verleden zou moeten behoren. Deze nieuwste versie zou ervoor zorgen dat de iPad Pro weer goed reageert.

Gisteren verscheen na ruim een maand testen iOS 9.2 voor het grote publiek. Deze update moet een einde maken aan de opstartproblemen van de iPad Pro. Apple heeft in een supportdocument aangegeven dat iOS 9.2 ervoor moet zorgen dat dit probleem in de toekomst niet meer voor zou moeten komen.

iPad Pro had opstartproblemen na langdurig opladen

Verschillende mensen meldden kort na de release van de iPad Pro problemen te ervaren bij het opladen. Als de iPad Pro aan het snoer lag en met rust gelaten werd, zou hij zichzelf automatisch uitschakelen. Alleen een harde reset zou de iPad Pro weer tot leven roepen, terwijl in sommige gevallen het herstellen van de fabrieksinstellingen vereist zou zijn.

iPad Pro splitscreen weergave

Later erkende Apple dit opstartprobleem van de iPad Pro met een eigen supportdocument. Dit document is vandaag dus bijgewerkt met de mededeling dat iOS 9.2 ervoor zou moeten zorgen dat dit probleem niet meer optreedt. Apple kiest er merkwaardig genoeg niet voor om te stellen dat het probleem met de update helemaal opgelost is, dus we houden nog even een slag om de arm.

De iPad Pro is Apple’s grootste tablet tot nu toe en biedt ondersteuning aan de Apple Pencil. Met dit potlood is het mogelijk om te tekenen en dankzij allerlei sensoren weet de iPad hoe de Apple Pencil op het scherm gehouden wordt. Wij schreven alvast een review over de Apple Pencil. De uitgebreide recensie van de iPad Pro zelf volgt binnenkort.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 december 2015, 14:40
Categorie iDevices
Onderwerpen ios 9.2, ipad pro

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor professionals. De iPad Pro komt in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer.

iPad Pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.