Reacties voor: iPad-pincode makkelijk af te kijken met Google Glass

De pincode van je iPad is makkelijk af te kijken via Google Glass. Dat hebben onderzoekers laten zien, waarbij ze meer dan 90% juistheid haalden.

Reacties: 10 reacties

  1. Volgens sommige mensen die reageren op deze site is dit innovatie en daarom per definitie een goede zaak

  2. Nou das binnenkort geen issue meer met iTouch op een iPad 🙂

  3. @Edwin:

    Consider it done!

  4. Ook handig in de rij bij het pinnen. Laat maar zitten die bril.

  5. Wat een suggestieve titel.
    Alsof het afkijken van de pincode ligt aan Google Glass.
    Let wel:ik ben 100% Apple fan, maar suggestieve journalistiek is Telegraaf niveau en past niet echt bij iCulture

  6. @GJ: ik begrijp niet wat je bedoeld

  7. @Ed: Ik wel. En hij heeft wel een beetje gelijk, binnen een paar regels wordt de titel alweer gerelativeerd door te zeggen dat iedere camera bruikbaar is.

  8. Dit heeft wéér eens NIKS met google glass te maken, maar met een camera… Altijd wordt alles van google glass zo dik in de verf gezet… Waarom? God knows… Zelfs operaties, gewoon de cam van Google glass gebruiken om mee te kijken, krijgt dan de titel in de krant ‘leven gered door Google glass’ onbegrijpelijk. Nko artsen gebruiken al járen camera’s die zij op hun hoofd zetten, zowel optische als digitale… Maar ja de naam Google glass klinkt als een bel!

  9. Google Glass werd ook in (de titel van) het artikel in Wired genoemd, dus is het niet zo vreemd dat dat hier ook gebeurd. Namedropping met grote merken is een populaire manier bij de media om meer aandacht voor een bericht te krijgen.

    Touch ID op de iPad zou zeer welkom zijn, op de iPhone 5s vind ik het al ideaal.

  10. Gewoon geen pincode gebruiken dan valt er ook niets af te kijken. Hoe dan ook, het bijzondere zit hem natuurlijk in de software die hier op Google glas draait. Je ziet de pincode dus gewoon in beeld verschijnen. En dat is wel weer een tikkie geavanceerder dan een reguliere camera. Afkijken kon altijd al, en ik denk dat als je met een betere camera en een analyse achteraf nog wel een hoger goedpercentage kunt behalen….

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.