Marktplaats beter platform voor klussers en klussen op iOS

Online veilingsite Marktplaats richt zich meer op klussers, vakmannen en klus zoekers op iPhone en iPad. Er zijn meer verbeteringen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Marktplaats iPhone iPad vakmensenDe online veilingssite Marktplaats ondersteunt nu vakmensen en mensen die een vakman nodig hebben op de iPhone en iPad. Het is een belangrijke functie voor Marktplaats, dat ook radioreclames uitzendt om de klussers en het klussen met Marktplaats te benadrukken. Nu dus ook op de iPhone gaat de app verder de concurrentie aan met bijvoorbeeld Werkspot en Freelancer.nl.

Marktplaats werkt, als je wilt, op dezelfde manier als de twee genoemde diensten. In de sectie Vakmensen en Diensten kan je als klusbehoevende gewoon door het aanbod van verschillende aangemelde vakmannen scrollen, zoals je alle aanbiedingen op Marktplaats bekijkt. Maar je kan er ook voor kiezen een klus te uploaden waar vervolgens bedrijven en vakmensen op kunnen reageren met een offerte. Net zoals de concurrentie dus.

In versie 3.7 van Marktplaats beschikt de iPad-app nu ook over Marktplaats Outlet, de koopjes van de website zelf die al eerder op de iPhone te zien waren. Naast enkele verholpen fouten, kan je ten slotte een minimumbedrag instellen voor de biedingen die anderen op je advertentie mogen doen. Als je auto volgens jou nog 12.000 euro waard is, kan je biedingen van 9000 euro dus automatisch afwimpelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juli 2014, 17:25
Categorie Apps
Onderwerpen klussen, marktplaats, zzp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.