Reacties voor: ‘Apple gaat dit jaar dunnere iPad mini Air uitbrengen’

De volgende iPad mini Air heeft als codenaam 'iPad mini Air' en wordt naar verwachting maar liefst 30 procent dunner.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 14 reacties

  1. Ik zou dan nog eerder denken aan iPad Air mini. Maar het meest logische zou inderdaad gewoon een aanduiding met 1 woord zijn. Misschien ook gewoon iPad Air? We hebben ook al MacBook Airs van verschillende formaten.

  2. Joepie!!!! Euh nee laat maar.

  3. Focus nu eerst eens op een batterij die weken meegaat ipv altijd maar dunner en lichter…………..

  4. Wat mij opvalt is dat Apple elk jaar enkel een iets snellere processor en een iets betere camera in pleurt, in zowel iPhone als iPad. En dat noemen ze dan een volgende generatie. Gelukkig zijn er al veel mensen die Apple als debiel beschouwen. Welke idioot trapt hier nog in?

  5. Wat mij opvalt is dat Apple elk jaar enkel een iets snellere processor en een iets betere camera in pleurt, in zowel iPhone als iPad. En dat noemen ze dan een volgende generatie. Gelukkig zijn er al veel mensen die Apple als debiel beschouwen. Welke idioot trapt hier nog in?

    Blijkbaar kwetst de waarheid.

  6. Touch ID, m7 beweging processor,
    Is wel noem waardig vindt ik.

  7. @okoko: iets wat goed is fine tunen en verbeteren is toch prima? Waarom zou dat debiel zijn? Wat had jij dan verwacht?

  8. Eeehhmm, zijn de iPad mini en de iPad Air niet al ontzettend dun… (vind ik tenminste). Nog dunner gaat (lijkt mij) wel erg ten koste van andere functionaliteiten.

    En ja, een iPad Air mini klinkt beter in mijn oren dan een iPad mini Air 😛

  9. @pintjebier: “If it ain’t broke, don’t fix it.”

    Apple heeft een product dat als zoetje broodjes verkoopt. Je zou als bedrijf debiel zijn om dat zomaar opeens volledig aan te passen. Daarentegen doen ze wat elk slim bedrijf zou doen en dat is een goed product nóg beter maken door kleine verbeteringen aan te brengen zodat ze weer fris zijn.

    En dan doen ze zelfs ook nog innovatieve zaken zoals Touch ID.

    Apple is goed bezig kortom!

  10. 2mm dunner…. Wat kan mij die 2mm nou schelen. Liever meer accu….

  11. Origineel geplaatst door Richard
    Focus nu eerst eens op een batterij die weken meegaat ipv altijd maar dunner en lichter…………..

    Ja want een iPad is zo leeg. Zucht..

  12. Misschien moet Apple stoppen met thinnovation en weer innoveren. Apple maakt alles elk jaar maar weer kleiner, zuiniger, lichter en dunner maar vergeet daar functioneel iets aan toe te voegen waardoor het voorgaande model obsolete raakt..

    Ik hoop stiekem op iets nieuws waardoor iedereen weer de drang krijgt om naar de winkel te rennen en hun huidig model voor het nieuwe te veeruilen.

    Maar ik vrees het ergste… Apple gaat waarschijnlijk gewoon touch ID toevoegen. De prijs gap verkleinen tussen het aantal GB dat je wil en maakt m wederom dunner en lichter. eind resultaat een iPad die exact kan wat het voorgaande model ook deed.

    Bij Apple onder Jobs had de iPhone en iPad elk jaar een killer feature bij de vernieuwing van het product. Een feature waardoor het voorgaande model obsolete was. Dat is niet altijd meer zo. Je kan op een model van een paar jaar terug ook gewoon de dingen doen die je op een gloed nieuwe kan.

    Tijd voor een revolutionair ander ontwerp OF functionaliteit die onmogelijk is op de vorige generaties ipad. Al is het maar iets geks als een kickstand net als de surface. Of de mogelijkheid om meerdere schermen naast elkaar te tonen net als windows 8.1….iets dat afwijkt van wat alle oude ipads ook kunnen. Dat wat je de reden geeft je oude gelijk in te ruilen voor de laatste nieuwe iPad.

    Ik snap wel dat mensen vandaag de dag bewust een model van vorig jaar ouf ouder nieuw kopen in plaats van de laatste nieuwe iPad. Als je er functioneel toch niet op inlevert dan heeft het kiezen voor de laatste nieuwe iPad geen zin.

    Ik zit weer op een Can’t Innovate my ass momentje te wachten maar dan met de iPad.

  13. @kasuja: ***** man, doe iets met je leven.
    Alsof de wereld vergaat als er geen nieuwe ‘killer feature’ is.

    Denk jij nu echt dat als Steve Jobs nog geleefd had dat er nu een iPhone gepresenteerd zou worden die doorzichtig zou zijn, nooit meer opgeladen hoeft te worden en tevens als helikopter zou fungeren?

  14. Origineel geplaatst door kasuja
    Misschien moet Apple stoppen met thinnovation en weer innoveren. Apple maakt alles elk jaar maar weer kleiner, zuiniger, lichter en dunner maar vergeet daar functioneel iets aan toe te voegen waardoor het voorgaande model obsolete raakt..Ik hoop stiekem op iets nieuws waardoor iedereen weer de drang krijgt om naar de winkel te rennen en hun huidig model voor het nieuwe te veeruilen.Maar ik vrees het ergste… Apple gaat waarschijnlijk gewoon touch ID toevoegen. De prijs gap verkleinen tussen het aantal GB dat je wil en maakt m wederom dunner en lichter. eind resultaat een iPad die exact kan wat het voorgaande model ook deed.Bij Apple onder Jobs had de iPhone en iPad elk jaar een killer feature bij de vernieuwing van het product. Een feature waardoor het voorgaande model obsolete was. Dat is niet altijd meer zo. Je kan op een model van een paar jaar terug ook gewoon de dingen doen die je op een gloed nieuwe kan.Tijd voor een revolutionair ander ontwerp OF functionaliteit die onmogelijk is op de vorige generaties ipad. Al is het maar iets geks als een kickstand net als de surface. Of de mogelijkheid om meerdere schermen naast elkaar te tonen net als windows 8.1….iets dat afwijkt van wat alle oude ipads ook kunnen. Dat wat je de reden geeft je oude gelijk in te ruilen voor de laatste nieuwe iPad.Ik snap wel dat mensen vandaag de dag bewust een model van vorig jaar ouf ouder nieuw kopen in plaats van de laatste nieuwe iPad. Als je er functioneel toch niet op inlevert dan heeft het kiezen voor de laatste nieuwe iPad geen zin.Ik zit weer op een Can’t Innovate my ass momentje te wachten maar dan met de iPad.

    2 schermen naast elkaar = SOFTWARE. Dat zou dus ook op oudere modellen kunnen werken.

    Daarnaast is er in de eerste iPhones echt geen killer features bij hoor. Die killer features lagen enorm voor de hand en dat kan nu niet meer. Computers tegenwoordig innoveren de dag van vandaag ook alleen maar op snelheid en compactheid. Als je nieuwigheid wil moet er een nieuw product komen, misschien de iWatch?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.