Reacties voor: ‘iPad mini 2 verschijnt misschien eerder dan verwacht’

Apple introduceert de iPad mini 2 wellicht eerder dan verwacht. Volgens RBC Captial Markets-analist Doug Freedman gaat de productie sneller dan normaal.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 25 reacties

  1. Van mij mag die snel komen met een retina scherm en een snellere processor, dan ga ik hem zeker kopen!

  2. Laat inderdaad maar komen met Retina scherm. Dit is de enige reden waarom ik nu nog wacht.

  3. Origineel geplaatst door Ro
    Van mij mag die snel komen met een retina scherm en een snellere processor, dan ga ik hem zeker kopen!

    Meanwhile, at the Apple Headquarters:

    “Jongens, laat maar komen! Ro heeft groen licht gegeven!”

  4. Origineel geplaatst door Smultie
    Origineel geplaatst door RoVan mij mag die snel komen met een retina scherm en een snellere processor, dan ga ik hem zeker kopen!Meanwhile, at the Apple Headquarters:“Jongens, laat maar komen! Ro heeft groen licht gegeven!”

    ROFL!

  5. Origineel geplaatst door Smultie
    Origineel geplaatst door RoVan mij mag die snel komen met een retina scherm en een snellere processor, dan ga ik hem zeker kopen!Meanwhile, at the Apple Headquarters:“Jongens, laat maar komen! Ro heeft groen licht gegeven!”

    Haha oke, beetje te optimistisch?

  6. Origineel geplaatst door Ro
    Haha oke, beetje te optimistisch?

    Nou nee. Ik geloof dat je ‘m niet helemaal door hebt. De opmerking van Smultie is juist zo grappig, omdat hij suggereert dat Apple al lang en breed miljoenen nieuwe Mini’s klaar heeft liggen, maar dat ze met smart zitten te wachten op jouw signaal/goedkeuring.

    Vandaar…

  7. Ik vind de 1 al prima zonder retina scherm.
    Stoor me er niet zo aan.
    Hij bevalt me eerlijk gezegd beter als de ‘gewone’ ipad en ik merk dat ik hem makkelijker meeneem.

    Wordt een dure grap om gelijk zo snel alweer de mini 2 te halen, maar kan het waarschijnlijk weer niet laten.

    Ik durf inmiddels wel te beweren dat Apple mijn grootste kostenpost is (om de huur etc na) 😛

  8. En wat als Apple de mini2 uitbrengt met Retina maar zonder A6X ? Dan moeten we weer wachten tot najaar 2013 voor de mini3.
    Dat is gewoon wat ik wil, een mini met retina en a6x, maar zelf kan ik het niet maken, dus Apple…please.
    En dan zal de A7 wel weer in de iPad 5 komen. Zo blijven we bezig hè

  9. @Marciemarc:

    Exact, maar daarom lezen we dit blog. Het houdt ons lekker bezig.

  10. Nu de (early) innovators geweest zijn kunnen wij! Had dit eigenlijk al wel verwacht, dacht al dat ze gauw zouden komen met een vervolg versie incl. retina, dus ik wacht wel af.

  11. Hahahaha de 2 eerder dan verwacht. Nou, ik wacht via Bol.com al 7 weken op de iPad mini 1 en volgens de laatste berichten kan het nog wel een week of 5-6 duren.
    Ja, ik weet dat de levertijden via andere kanalen korter is maar ik heb een kortingscode gebruikt. Heb er ook geen haast mee maar misschien krijg ik straks net zoals bij de Nexus 7 16GB –>32GB Hahaha.

  12. Het zal toch niet? Met die ‘nieuwe iPad’ hebben ze al zure gezichten gekregen door te snel met de iPad 4 te komen. Dat moeten ze niet te vaak flikken.

  13. Wat wil je er aan gaan doen dan ?

    Origineel geplaatst door Patrick
    Het zal toch niet? Met die ‘nieuwe iPad’ hebben ze al zure gezichten gekregen door te snel met de iPad 4 te komen. Dat moeten ze niet te vaak flikken.

  14. een mini met retina betekent ook een zwaardere/dikkere mini meen ik aan

    Een mini met retina moet een grotere processor hebben wat ruimte kost..

    ik zie dat retina gebeuren nog minstens een half jaartje duren.. ipad mini is nu al niet aan te slepen zonder retina, laat staan als ze nu ineens een mini met retina aankondigen.

    Maar bij apple weet je het maar nooit

  15. Ik denk eerlijk gezegd dat mensen die een iPad bezitten, eender welke, en deze blog niet lezen, veel meer genot hebben aan hun aankoop dan mensen die zich elke dag ergeren over de geruchten van een nieuwe iPad.

    I think you get what I mean.

  16. Helemaal met Soft_Dark eens.

    Maar vind het wel een beetje rommelig nu Jobs er niet meer is.

  17. Dat gezeur iedere keer over Steve. Steve dit, Steve dat… Als Steve… Als is vals. Het leven gaat verder ook zonder die man 😉

  18. Oke, ik ben dus niet de enige die wacht op een retina scherm en een snellere processor in de mini ipad. Dus laat maar zo snel mogelijk komen !!

  19. Misschien krijg ik mijn ipad mini op de tijd dat de mini 2 wordt gelanceerd. Anderhalve maand geleden besteld, maar komt maar niet binnen. Leuke nieuwe modellen introduceren, ga eerst maar eens proberen te leveren…

  20. @apple user: Het leven gaat inderdaad verder zonder Jobs maar je kan wel niet ontkennen dat Apple vroeger eerst was en de rest op achtervolgen aangewezen waren en nu hij er niet meer is zijn die rollen omgedraaid. Het is een groot verlies, Apple is zijn leider kwijt en sorry maar die Cook, hij heeft het gewoon niet en zal het ook nooit krijgen. Een andere leider met wat meer gezag en leiderschap hebben ze nodig. Neem met Jobs een schaal van 10, halen ze nu nog een 7 en dat staat niet voor Apple, das meer iets voor de concurrenten. Apple blonk uit daar het nu de dag van vandaag een speler in de groep is.

  21. Ik heb lang gewacht op een iPad mini maar hij viel zo tegen. Stop gelijk een retina scherm in dat ding en een A6 chip. Sjonge jonge…

  22. De iPad mini heeft gelijke specs aan de iPad 2. Daarom verwacht ik ook dat de iPad mini 2 gelijke specs aan de iPad 3 heeft (Retina + A5X).

  23. Net een dag de mini. Zou wel zuur zijn als ze binnen 3 maanden weer een nieuwe hebben (dan wacht ik volgende keer toch ff). Ben trouwens erg te spreken over de mini. Echt every inch an iPad, maar wel superdun – licht – en mobiel. Heb ook een iPad 3. Zie het verschil met retinascherm dus wel, maar minder storend dan ik vreesde. De mini is echt superbeter portable (komt ook omdat ik een Logitech solar keyboard rond mijn iPad 3 heb zitten).

  24. Ik heb hem 2 dagen geleden gewoon in de winkel gehaald. Bij de apple store hadden ze er genoeg

    Origineel geplaatst door Frits
    Hahahaha de 2 eerder dan verwacht. Nou, ik wacht via Bol.com al 7 weken op de iPad mini 1 en volgens de laatste berichten kan het nog wel een week of 5-6 duren. Ja, ik weet dat de levertijden via andere kanalen korter is maar ik heb een kortingscode gebruikt. Heb er ook geen haast mee maar misschien krijg ik straks net zoals bij de Nexus 7 16GB –>32GB Hahaha.

  25. Ik vind het jammer dat er in de iPad mini 1 geen A6-chip in zit.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.