Reacties voor: iPad meestgebruikte mobiele internetapparaat in Nederland

MobileMetrics heeft becijferd dat de iPad voor het eerst de iPhone heeft ingehaald, wat mobiel internetverkeer in Nederland betreft.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 5 reacties

  1. Interessante vraag is ook waarom het marktaandeel in verkopen van Android-toestellen min of meer gelijk is aan dat van de iPhone, maar het mobiel internetten wel flink achterblijft. Mijn gok: Android wordt met name gekocht door mensen die wel een smartphone willen, maar die daarop niet veel meer dan Facebook, mail, nu.nl en buienradar gebruiken.

    Ik tik dit op een iPhone, btw.

  2. @Mark.. Sterker nog, ik denk dat veel mensen zich in de winkel een Android device laten aansmeren door een telco of consumenten er prijstechnisch 1 kopen, maar achteraf het apparaat toch te ingewikkeld vinden.
    Ik ken 2 mensen met een Android tel die er alleen mee bellen en smsen.
    Een 4,3 inch Android lijkt mij helemaal niet verkeerd om mee te internetten, dus aan de size kan het niet liggen inderdaad 🙂
    En ik tik op mn iPad2, btw..

  3. Jullie halen hier de termen ‘mobiel internetverkeer’ en ‘internetverkeer’ door elkaar. Van AL het internetverkeer is slechts 2.2% afkomstig van een IOS apparaat. Als je het zo bekijkt, dan valt de populariteit van iOS dus nogal mee.
    Zie http://en.wikipedia.org/wiki/Usage_share_of_operating_systems#Web_clients

  4. Ik kan tegenwoordig niet meer switchen naar het gewone thema op m’n iPod. Want die vind ik eerlijk gezegd fijner dan de mobiele versie!

    Via: MacBook Pro

  5. Mobiel? Ok, I love mine & je kan er prima meer door het huis lopen, maar hij is net zo mobiel als een laptop, en die valt ook niet in die catagorie…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.