‘Stijlvolle’ fotolijst kan de iPhone opladen

De Frame Mobile Phone Holder is een fotolijstje waarin de iPhone of iPod Touch een foto wordt. Middels een gaatje aan de binnenkant kun je de telefoon opladen terwijl je 'm tentoonstelt.

Fotolijst voor de iPhone staandElegant, stijlvol, fraai, artistiek. Het zijn allemaal woorden die niet te binnen schieten bij het zien van de Frame Mobile Phone Holder. Het is een massief houten fotolijstje van j-me waarin je vrijwel elke telefoon kan zetten en ermee kan opladen. Dat wil zeggen: aan de onderkant van het frame is ruimte voor de kabel die Apple bij de iPhone of iPod Touch meelevert, want de Frame Mobile Holder is van zichzelf geen docking station. Je kan de fotolijst zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Misschien doet ‘ie het goed op kantoor, al is het alleen maar om een collega die ook al een fotolijstje op zijn bureau heeft staan, de loef af te steken. Bovendien geldt een ‘niet goed, geld terug’-regeling. De Frame Mobile Phone Holder kost 22,45 euro zonder verzendkosten bij LifestyleBazaar.

Fotolijst voor de iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 april 2011, 16:48
Categorie Accessoires
Onderwerpen engadget, lifestyle, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.