Reacties voor: iPad en iPhone bekijken op een groot scherm met Display Out en andere apps (jailbreak)

Apple laat in keynote-presentaties altijd de iPad-interface en applicaties op een groot scherm zien. Omdat dergelijke apps niet in de App Store te vinden zijn, kijken we naar enkele jailbreak-apps waarmee dat kan, zoals Display Out en TVout2.
Bert van Dijk - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 8 reacties

  1. met component kun je altijd nog 720p kijken en dat is ook HD

  2. Hoi,
    Wie heeft ervaring met gebruik VGA- kabel voor iPad, (zonder jailbreak of dergelijke)
    Ik had juist plan om zo’n kabel aan te schaffen om foto’s/diavoorstelling op TV via mijn iPad af te spelen, maar ik begin nu te twijfelen of dit mogelijk is als ik dit zo lees.. of begrijp ik het niet helemaal?
    Alvast bedankt!
    Marian

  3. @Marian:

    De VGA kabel voor de ipad werkt zonder jailbreak gewoon om de dia voorstelling weer te geven, ook werkt bijvoorbeeld keynote (app) om je presentatie over bijv. een beamer af te spelen.
    Echter, de resolutie is beperkt en tegenwoordig heeft elke nieuw LCD TV of een USB poort of een geheugenkaart lezer waarbij je de foto’s op maximaal 1080P kunt weergeven

  4. Weet ik genoeg, dankjewel!@Danny Ronday:

  5. Ik zou dit wel eens proberen met een oude iPod Touch (2nd Generation). Zou dit lukken?

  6. @Andy: Met een officiële Apple componentenkabel werkt Display Out volgens de info in Cydia op alle IOS devices. Op iphoneclub.nl zijn er wat reacties op dit artikel m.b.t. de werking op de verschillende devices. De ervaringen lijken daar niet allemaal successvol. Mogelijk gebruikt men geen Apple componentkabel. Verder stond daar een reactie op dit artikel dat je een Apple componentkabel al voor 15 euro bij de T-mobile winkel in Den Bosch zou kunnen kopen.

  7. Artikel stond per abuis op naam van mij, maar dat moet natuurlijk Bert van Dijk zijn.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.