iPad Air 2022 kleuren

Reacties voor: Round-up: 5 ontdekkingen over de iPad Air 2022 die je nog niet wist

Apple vertelde bij de aankondiging wat er allemaal nieuw was in de iPad Air 2022, maar wij hebben ook nog enkele andere ontdekkingen gedaan die Apple niet besprak. In dit artikel lees je meer over deze details en ontdekkingen van de iPad Air 2022.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 7 reacties

  1. Hopelijk gaan ze met de nieuwe iPad OS eens wat meer de kracht van de M1 benutten.

  2. Pijnlijk op dit te lezen als je net een iPad 2020 hebt…

  3. @Korneel: in t laatst moet je die ook niet meer kopen, dan moet je wachten want dan kan 1 van twee of je koopt de nieuwste of t oudere type goedkoper. Ook gebruikt moet straks de 20 goedkoper worden

  4. @Korneel: Bedoel je de iPad Air van 2020? Dat is toch nog steeds een prachtig apparaat? Ja systemen blijven zich ontwikkelen en er komt ieder jaar weer iets nieuws uit. Dat maakt het natuurlijk ook een beetje voorspelbaar.
    Alleen de ontwikkelingen gaat niet zo hard dat je iPad nu opeens niks meer waard is. Ik heb een iPad Pro 10.5 uit 2017(?) en die is nog steeds snel genoeg voor alles wat ik erop doe. Natuurlijk zijn de huidige sneller mooier, sneller, dunner, noem het maar op, alleen het blijft een top apparaat.

  5. @Gany: Je hebt helemaal gelijk, je zou het zo moeten bekijken 🙂

  6. De iPad Air lijkt een aantrekkelijke keuze te opzichte van de huidige iPad Pro maar ik zou dan toch eerder een uitlopend model iPad Pro kopen. Zo heb ik 1,5 jaar geleden de keus gemaakt voor een iPad Pro 2018 i.p.v. een iPad Air 2020. Goedkoper, en je krijgt een Pro Motion display en FaceID. Processor is ook snel genoeg in een oudere iPad Pro. Die M1 in een iPad Air is natuur enorm overkill.

  7. @Rutger: je zit alleen met de updates, een apparaat krijgt zoveel jaar updates en dat heeft de oudere er al een paar jaar van op zitten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.