Reacties voor: iOS-app Nest ondersteunt Nederlandse en Belgische postcodes

De vernieuwde iOS-app voor slimme thermostaat Nest en rookmelder Nest Protect ondersteunt Nederlandse en Belgische postcodes.
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 17 reacties

  1. Dat is goed te horen. Ik wil al een tijdje een Nest, maar wat is de beste manier er 1 te bemachtigen? Ebay?

  2. Ik zou dat artikel over Nest nog maar eens goed lezen, in Nederland (Europa) gebruiken we ‘slimmere’ modulerende CV-ketels. De Nest is daar eigenlijk (nog) niet geschikt voor. Heb zelf sinds een maandje de Nefit thermostaat, die doet precies hetzelfde en is beter afgestemd op ketels zoals we die hier hebben.

  3. Eindelijk!! Geen tijdomrekentabellen meer, geen verschillen meer wanneer zomer- en wintertijd ingaan. Sense and simplicity… Oh nee dat was een ander merk 😉

  4. Ik heb ook gekeken naar de Nest maar heb uiteindelijk gekozen voor de Nefit Easy. Dit vanwege het modulerende gedeelte. De nefit krijgt in de toekomst ook meer uitbreidingen waarnaar deze waarschijnlijk nog meer kan dan de Nest.

  5. …sinds een mnd. tegen wil & dank veroordeelt tot een NefitTrendline Thermostaat Nefit Easy. En nee, dit is niet bedoeld als commercial maar het werkt wel waanzinnig goed…Who needs a „Nest” anyway.. Is ook nog ‘ns niet te betalen!!!…

  6. Helaas past de tijd zich nog niet goed aan, aan de nederlandse postcode… Da’s jammer. Het lijkt erop alsof de Nest zelf nog een update moet krijgen

  7. @rob: kost aardig wat zo’n thermosmart…

  8. United kingdom kost die 109£
    Is wel goedkoop. Ga ff proberen van daar naar een uk adres te bestellen.

  9. Helaas is de Nefit Easy voorlopig alleen nog maar geschikt voor de nieuwere Nefit ketels en n paar van Bosch. Pas in december (wellicht) later, komen ze met n adapter uit.

    Schiet niet echt op dus…

  10. Origineel geplaatst door devrim
    Helaas is de Nefit Easy voorlopig alleen nog maar geschikt voor de nieuwere Nefit ketels en n paar van Bosch. Pas in december (wellicht) later, komen ze met n adapter uit.Schiet niet echt op dus…

    En die adapter komt qua prijs in de buurt van de thermostaat. Daarnaast moet je maar afwachten of je alle functies hebt door de verouderde UBA in de ketels en moet je wellicht ook nog een in-app aankoop doen.

  11. @Sander:

    Inderdaad… Ik heb de mijne zelfs gereset maar op de Nest kan ik enkel USA/CANADA selecteren.

  12. werkt dit eigenlijk met een Bulex ?

  13. Ik heb een TOON, werkt perfect en bied meer opties.

  14. ik heb vloer verwarming in de woonkamer !.
    en boven en een gedeelte beneden radiatoren.

    Mijn cv is een Atag mad Q en de vloerverwarming is met een vetla com. verdeler.
    werkt hier de Nest termostaat voor.
    Ik zou dan daarop ook de brandmelders op willen aansluiten van nest.
    Ik heb ook nog een ventilatie systeem.
    Wat kan of moet ik dan plaatsen???

    Kun u mij dit s.v.p mailen of advies geven welke producten ik moet aanschaffen en of e.a mogelijk is.

  15. Ik heb de nest gereset en de volgende dag had hij ineens een update naar versie 4! En NL poscode is nu te selecteren. Verder werkt de nest al een jaar erg top! (Via een hack) maar nu is de hack dus niet meer nodig.
    Verder is de app een van de meest makkelijk te bedienen apps. Zo gebruiksvriendelijk en heel snel. En op de terugreis je verwarming via internet zo weer aangezet.

  16. Er komt binnenkort ook de nieuwe evohome uit (eind januari begin februari) deze kan op iedere ketel zowel modulerend als aan uit, en zelfs toepasbaar op stadsverwarming.
    Deze is ook nog uitbreidbaar met zoneregeling zodat je iedere ruimte apart kunt beheren (alles draadloos)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.