Bliep vernieuwt iPhone-app en biedt onbeperkte belbundel aan

Bliep heeft een vernieuwde app met iOS 7-aanpassingen en introduceert een nieuwe onbeperkt bellen-bundel.

bliep app iphoneJongerenprovider Bliep heeft vannacht een vernieuwde Bliep-app voor de iPhone uitgebracht. Die bevat voortaan de optie om een onbeperkte belbundel in te schakelen. Ook is de app aangepast voor iOS 7, heeft wat designverbeteringen gekregen en reageert sneller.
Het grote nieuws is echter de prepaidbundel om voor 50 cent per dag onbeperkt te kunnen bellen naar vaste en mobiele nummers. Het onbeperkt bellen geldt binnen Nederland, maar er worden wel extra kosten in rekening gebracht bij betaalnummers zoals 0900. Net als bij de databundels van Bliep kun je per dag besluiten of je de bundel wilt gebruiken. Wil je zowel bellen als data gebruiken, dan zul je dus twee bundels moeten activeren.

Bij Bliep kon je eerder al voor 50 cent per dag onbeperkt internetten (op een relatief lage snelheid). Wie een snellere databundel van 3,6 Mbps wil, betaalt 1 euro per dag en zit dan aan een datalimiet van 2GB vast. Sluit je de nieuwe belbundel niet af, dan betaal je net als voorheen per minuut voor je belkosten.

Bliep ging anderhalf jaar geleden van start als jongerenprovider en maakt gebruik van het T-Mobile-netwerk. Behalve voor jongeren is de provider ook geschikt als je een datakaartje voor je iPad nodig hebt, omdat je immers alleen betaalt op dagen dat je buitenshuis data nodig hebt. In totaal zit je dan voor minder dan 15 euro per maand online (er vanuit gaande dat je op sommige dagen de bundel uit zet).

Met het nieuwe aanbod kruipt Bliep dichter naar concurrent Robin Mobile toe. Hiervoor zaten de voordelen van Bliep vooral in de databundels, maar met de nieuwe optie is bellen ook iets toegankelijker gemaakt. Samen met Mobile Vikings richten de virtuele providers zich op de prepaidmarkt voor smartphonebezitters, door voor relatief lage tarieven data te bieden zonder abonnementskosten.

Downloaden: Bliep (gratis, iPhone, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 november 2013, 9:56
Categorie Providers
Onderwerp *bliep

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.