Reacties voor: Apple brengt iOS 9.3.3 met bugfixes uit voor iPhone, iPad en iPod touch

Apple heeft iOS 9.3.3 voor iedereen beschikbaar gesteld. iOS 9.3.3 is te downloaden voor de iPhone, iPad en iPod touch en lost enkele bugs en problemen op. Deze versie was de afgelopen weken als als betaversie beschikbaar.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 23 reacties

  1. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  2. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  3. Zegt: mijn versie 9.3.2 is uptodate. (iPhone 6 plus)

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Zelfde als de laatste beta?

  6. Hij lijkt na de update wat sneller aan te voelen…

  7. Fijn, ik update snel voordat ik weg moet: resultaat: zet na het opnieuw opstarten een oude back-up terug en moet alle apps opnieuw downloaden..

  8. @Vman: Das altijd zo door de reboot

  9. Origineel geplaatst door André
    @Vman: Das altijd zo door de reboot

    Dat zou kunnen. Maar ik reboot regelmatig, hij voelt nu echt sneller aan…

  10. Mijn iPhone 5S is ineens ontzettend traag geworden. Zelfs na meerdere reboots en ram-boosting! Tot nu toe niet erg blij met 9.3.3!

  11. @HB: Laat hem even liggen, waarschijnlijk met enige uren is hij weer net zo snel als daarvoor. Mijn iPhone 5s is sneller als met 9.3.2

  12. @HB: Meer mensen met dergelijke ervaringen met 5S? Of juist tegenovergestelde?

    iPad Air2 en iPod Touch lijken juist sneller. Maar heb ook een 5S die te belangrijk is om ‘t risico op dergelijke ‘kinderziektes’ te nemen. Had gehoopt dat een x.3.3 versie daar niet meer (veel) last van zou hebben, maar deze ervaring voedt mijn twijfels weer. 🤔

  13. Hier de iphone 5S van mijn vrouw geupdate. en ik merk geen verslechtering. Volgens mijn vrouw werkt het allemaal net iets sneller.

    Zelf de 6S ook van de update voorzien. Hier oogt het zichtbaar sneller.

  14. Ik upgrade mijn apparaten al een tijdje niet meer. Niet meer sinds Maverick mijn Mac Mini super traag maakte.

    Bijna alle nieuwe opties in de laatste iOS versies vind ik persoonlijk het (risico van) upgrade niet waard.

    Ik hou mijn iPads en iPhones op het originele besturingssysteem om ze lekker snel te houden.

  15. Changelog. En ik heb het ook geinstalleerd op een 5S en 6S, en ze lijken allebei beter/vlotter te werken.

  16. Origineel geplaatst door Ronald
    Ik upgrade mijn apparaten al een tijdje niet meer. Niet meer sinds Maverick mijn Mac Mini super traag maakte.

    Bijna alle nieuwe opties in de laatste iOS versies vind ik persoonlijk het (risico van) upgrade niet waard.

    Ik hou mijn iPads en iPhones op het originele besturingssysteem om ze lekker snel te houden.

    Vwb Yosemite had je groot gelijk het links te laten liggen, daarmee werd mijn (oude) MacMini pas ècht traag en (voor het eerst ooit) gevoelig voor vastlopers. Maar El Capitan was vervolgens juist een héél duidelijke verbetering, misschien toch iets om te proberen? En op een Mac ben je niet afhankelijk van Apple om eventueel weer te kunnen downgraden als een nieuwe versie toch tegenvalt, omdat je daarmee wèl een backup kunt maken inclusief OS (X).

    Ook het overwegen waard: RAM opwaarderen. Bij Yosemite op die Mini bleek RAM hèt grote struikelblok. De mini’s hadden lange tijd slechts 2GB, al een tijdje het absolute minimum voor OS X en ònder de aanbevolen specs. Sinds opwaarderen naar (zekerheidshalve maar meteen) 8GB draaide die oude mini ook onder Yosemite weer redelijk en onder El Capitan zelfs zonder meer goed…

    Vwb iOS had ik dezelfde bedenkingen tav iOS 8.x – helaas onvermijdelijk door voorinstallatie op m’n Air2 bleek dat de slechtste versie ooit – maar blijkt versie 9.x ten opzichte daarvan meestal weer een stap de goede kant op. Al blijft het verstandig de ervaringen van anderen af te wachten voor je met de allernieuwste (sub)versie meegaat 😐

  17. Zijn er meer mensen die een fout melding krijgen als ze iOS 9.3.3 proberen te installeren?

    “Fout bij de installatie van iOS 9.3.3.”

  18. De update wordt bij mij niet automatisch gedownload en er verschijnt geen app-batch. Zijn er meerderen die dit ook hebben?

  19. Origineel geplaatst door Robin Heerooms
    De update wordt bij mij niet automatisch gedownload en er verschijnt geen app-batch. Zijn er meerderen die dit ook hebben?

    Ik bedoel ‘app-badge’

  20. Ik kan mijn films niet meer afspelen op de iPad pro vanuit mijn wezee storex disk. Heeft er ng iemand het zelfde probleem?

  21. Ik ben absoluut niet blij met deze update. Mijn telefoon is heel traag geworden en ik kan mijn apps niet meer bijwerken vanuit de app store.

  22. Update 9.3.3 gister gedaan, 40% van mijn apps gaan nu niet open en staan op “wachten”.

    Meer mensen met dit probleem?

  23. Heb de update gedownload dacht kan geen kwaad, mooi wel de bluetooth werkt niet meer voor carkitt bij de vorige update 9.3.2. Was het volume te hard gezet waardoor alles vervormde en nu valt het geluid steeds weg…..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.